ju lutem ekspert :
une kam hapur nje email : adriatik_ademi@number1.net
e tash niki pra nickname nuk me nderrohet ju lutem me ndihmoni ![IMG]D:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Tiiki\untitled.JPG[/IMG]
hotmail
yahoo
te tjere
ju lutem ekspert :
une kam hapur nje email : adriatik_ademi@number1.net
e tash niki pra nickname nuk me nderrohet ju lutem me ndihmoni ![IMG]D:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Tiiki\untitled.JPG[/IMG]
Qe te marrim vesh me mire, foton qe ke bere...shko tek faqja www.imageshack.com dhe aty ke diku Browse, gjeje foton ne pc dhe tani kliko Upload. tani e she njė link ta marrim shembull "www.imageshack.com/aklsdjlaskdjlaskdjlasd.jpg" dhe atė link na e trego kėtu tani e shohim foton dhe ndoshta mund te te ndihmojmė.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
nuk kam shum njohuri ne outlook dashta me ju pyt nese dikush mund te me pergjigjet ne pytjet e mija shum me kishi nduhmu pytjet jan keto:
cka eshte POP3 per cka sherben?
cka osht SMTP dhe cka sherben ?
os ema mir me thene te gjitha qe te duhen per me hap emailin tend ne outloo jua kisha dit per nder se shum osh tka me duhet nese me ndihmon dikush flm
if you never try, you w'ill never know
A ke provu me gjet tema te ngjajshme ne kete forum?
daku, shif pak n google per keto.
VERY EASILY TO FIND.
Rock5,
Pop3 dhe Imap jane menyra per te terhequr email nga server. Pop3 e terheq tek kompjuteri personal ndersa imap e le ne server dhe sherben si pasqyre c'fare shikon tek kompjuteri yt eshte ne server. SMTP eshte emr per menyren e transportit te email. Serveri qe e dergon.
p.sh gmail ka keto te dhena. imap.gmail.com dhe smtp.gmail.com duke patur parasysh porten qe perdorin per te mare dhe derguar. 993 dhe ssl plus 465 dhe ssl.
Kalofsh mire,
Eduard
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Puna ime ne kete institucjon pervec mirmbajtjen e pc duhet ti mbaj dhe pc jasht internetit por ne disa metyra qe dija mi kan zbuluar. dhe kerkoja se si mund te mbyllja porten e internetit direkt na serveri pasi ata pc pasi ata pc han dedikuar te punojn ne rrjet me nje program specifik. switch qe kam ketu nuk eshte i menaxhushem .
Ti shoku me keto t dhena q thua, se ke pervete t qarte se cfare kerkon, aq m keq ne t tjeret q duam t kuptojme ty.
shum e thjesht si mund te bllokoj porten e internetit qe del na serveri
por jo te lanit
Mjer ne SHqiptaret.
Shife cfare Administratori te Rrjetav ka neper Institucionet tona, nuk din asnje pike te shkruaj Gjuhen Shqipe edhe as te kerkon ndihme nuk dine.
Niveli i Arsimit sidomos ne Kosove pas Luftes eshte Katastrofe e vertet, mjer na per veti.
Ti more Djal shko ne ndonje Kurse te Nates ta mesoshe se Pari Gjuhen shqipe e me pastaj ne ndonje Kurs te mesosh se si Administrohet nje Rrjet e thjeshte!!!
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt