Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 126 prej 181 FillimFillim ... 2676116124125126127128136176 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,251 deri 1,260 prej 1802
    i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558
    besimiri ti wireles qe mer normalisht duhet te kesh 1 si tip usb qe hyn ne kompjuter ose nese se ke ate pa merak se sbesoj se e di ndonjeri port tende.
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215
    shiko un kam Linjen ADSL po kam Nje Router Modem WIreless dhhe si mund ta bej ate me pas

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga BesmiiRi Lexo Postimin
    shiko un kam Linjen ADSL po kam Nje Router Modem WIreless dhhe si mund ta bej ate me pas
    ai modemi ka nje numer poshte.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    pershendetje un ne shtepi kam nje wireless po eshte pa password dhe dua ta bej me password si mund ta bej se pa pass po frigohem se po lidhet najkush kshtu qe ta bej me pass pres pergjigje
    Nqs ke windows xp sp2 shkarkohet dhe instalohet ky patch qe ben te mundur njohjen dhe perdorimin e WPA2 ne windows xp sp2.http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/d...displaylang=en Nqs perdor win xp sp3 nuk ke nevoje per kete patch.
    Te duhet te mbrosh internetin pa tel nga vjedhjet duke perdorur celes WPA2(jo password,passwordin mund ta perdoresh te routeri.) qe enkripton komplet informacionin cfare hyn dhe cfare del nga laptopi,WPA2 eshte enkriptimi me i forte dhe i sigurte krahasuar me WPE.Celesi duhet jete 13 karaktere per wpa2 (dmth 13 shkronja/numra karaktere speciale te perziera) per te siguruar 104 bit ekriptim informacioni per windows xp sp2.
    Perse eshte i rendesishem enkriptimi?.Nqs ti ne kompjuter aktivizon komunikim me enkriptim WPA2 kjo do te thote qe informacioni qe del nga laptopi eshte i enkriptuar.Serveri qe merr kete informacion e merr te enkriptuar dhe te pergjigjet duke dhene informacion te enkriptuar.Pra komunikimi kompjuteri jot-server eshte me enkriptim.Eshte jo i lehte te krakohet dhe lexohet.Nqs laptopi eshte i pakonfiguruar ne siguri cfare do ndodhe?Laptopi do dergoje informacion te pa enkriptuar.Serveri lexon kete informacion(kerkese) te paenkriptuar dhe pergjigjet duke dhene informacion te paenkriptuar.Informacioni i paenkriptuar qe dergohet nga laptopi mund te lexohet me programe te vecanta.Informacioni i encriptuar,varet se cfare celesi dhe metode eshte perdorur.Mund te dekriptohet dhe lexohet mund te mos dekriptohet,varet nga cilesia dhe aftesite e programit krakus qe perdoret shoqeruar me nje snifer paketash si dhe gjatesia e celesit, metoda e encriptimit.Nqs eshte 104 bit me WPA2 eshte shume e veshtire.Nqs eshte enkriptim WEP me 64 bit ose 104 eshte disi me e lehte te krakohet enkriptimi dhe lexohet informacioni.
    Metodat e enkriptimit qe perdoren ne WPA2 jane
    1.AES(Advanced encrytion standard)
    2.TKIP(Temporal Key Integrity Protokoll)
    Zgjedh ke te duash.
    Per cdo rast qe lidhesh me internetin krijohet nje celes i ri enkriptimi gje qe ul shume shancet qe celesi te krakohet.
    Sigurohu qe adaptori pa tel suporton WPA2.Nqs adaptori pa tel eshte pjese e madherbordit(build in), duhet azhurnuar drajveri qe te suportoje WPA2.
    Kontrollo te kjo faqe per modelin nqs ke adaptor rrjeti pa tel te jashtme dhe shkarkon drajverin me te ri.http://www.wi-fi.org/search_results....y=10&sa=Go#914
    Shiko cfare modeli eshte routeri.Nqs eshte model i ri i blere kohet e fundit ka te ngjare te suportoje WPA2.Shkarkon dhe instalon azhurnimet per routerin.Per modele te vjetra duhet shkarkuar dhe instaluar nje version me i ri firmware qe ben te mundur qe routeri te njohe dhe pranoje WPA2-shin.Pasi ke shkarkuar drajverat dhe bere azhurnimet,futesh ne router te seksioni security dhe aty perdor WPA2-shin, figura.
    http://img101.imageshack.us/i/intelwrls2at4.jpg/
    Ne disa modele routerash kur fut celsin e enkriptimit per wpa2,celesi ne ekran eshte i padukshem per qellime sigurie.Shkon ne kontroll panel/internet connection /properties/advanced dhe aty sigurohu qe data enkription eshte e aktivizuar(enabled).Te wireless network key/ network authenticitation ke keto opsione:
    Open
    Shared
    WPA
    dhe
    WPA-PSK.Zgjedh WPA-psk qe eshte wpa2-shi.Fut 13 karaktere nga tastjera te fusha e network key.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 19-01-2010 mė 18:47
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Nqs ke windows xp sp2 shkarkohet dhe instalohet ky patch qe ben te mundur njohjen dhe perdorimin e WPA2 ne windows xp sp2.http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/d...displaylang=en Nqs perdor win xp sp3 nuk ke nevoje per kete patch.
    Te duhet te mbrosh internetin pa tel nga vjedhjet duke perdorur celes WPA2(jo password,passwordin mund ta perdoresh te routeri.) qe enkripton komplet informacionin cfare hyn dhe cfare del nga laptopi,WPA2 eshte enkriptimi me i forte dhe i sigurte krahasuar me WPE.Celesi duhet jete 13 karaktere per wpa2 (dmth 13 shkronja/numra karaktere speciale te perziera) per te siguruar 104 bit ekriptim informacioni per windows xp sp2.
    Perse eshte i rendesishem enkriptimi?.Nqs ti ne kompjuter aktivizon komunikim me enkriptim WPA2 kjo do te thote qe informacioni qe del nga laptopi eshte i enkriptuar.Serveri qe merr kete informacion e merr te enkriptuar dhe te pergjigjet duke dhene informacion te enkriptuar.Pra komunikimi kompjuteri jot-server eshte me enkriptim.Eshte jo i lehte te krakohet dhe lexohet.Nqs laptopi eshte i pakonfiguruar ne siguri cfare do ndodhe?Laptopi do dergoje informacion te pa enkriptuar.Serveri lexon kete informacion(kerkese) te paenkriptuar dhe pergjigjet duke dhene informacion te paenkriptuar.Informacioni i paenkriptuar qe dergohet nga laptopi mund te lexohet me programe te vecanta.Informacioni i encriptuar,varet se cfare celesi dhe metode eshte perdorur.Mund te dekriptohet dhe lexohet mund te mos dekriptohet,varet nga cilesia dhe aftesite e programit krakus qe perdoret shoqeruar me nje snifer paketash si dhe gjatesia e celesit, metoda e encriptimit.Nqs eshte 104 bit me WPA2 eshte shume e veshtire.Nqs eshte enkriptim WEP me 64 bit ose 104 eshte disi me e lehte te krakohet enkriptimi dhe lexohet informacioni.
    Metodat e enkriptimit qe perdoren ne WPA2 jane
    1.AES(Advanced encrytion standard)
    2.TKIP(Temporal Key Integrity Protokoll)
    Zgjedh ke te duash.
    Per cdo rast qe lidhesh me internetin krijohet nje celes i ri enkriptimi gje qe ul shume shancet qe celesi te krakohet.
    Sigurohu qe adaptori pa tel suporton WPA2.Nqs adaptori pa tel eshte pjese e madherbordit(build in), duhet azhurnuar drajveri qe te suportoje WPA2.
    Kontrollo te kjo faqe per modelin nqs ke adaptor rrjeti pa tel te jashtme dhe shkarkon drajverin me te ri.http://www.wi-fi.org/search_results....y=10&sa=Go#914
    Shiko cfare modeli eshte routeri.Nqs eshte model i ri i blere kohet e fundit ka te ngjare te suportoje WPA2.Shkarkon dhe instalon azhurnimet per routerin.Per modele te vjetra duhet shkarkuar dhe instaluar nje version me i ri firmware qe ben te mundur qe routeri te njohe dhe pranoje WPA2-shin.Pasi ke shkarkuar drajverat dhe bere azhurnimet,futesh ne router te seksioni security dhe aty perdor WPA2-shin, figura.
    http://img101.imageshack.us/i/intelwrls2at4.jpg/
    Ne disa modele routerash kur fut celsin e enkriptimit per wpa2,celesi ne ekran eshte i padukshem per qellime sigurie.Shkon ne kontroll panel/internet connection /properties/advanced dhe aty sigurohu qe data enkription eshte e aktivizuar(enabled).Te wireless network key/ network authenticitation ke keto opsione:
    Open
    Shared
    WPA
    dhe
    WPA-PSK.Zgjedh WPA-psk qe eshte wpa2-shi.Fut 13 karaktere nga tastjera te fusha e network key.
    Benseven shiko un Wireless ne shtepi nuk perdori. un kete e eprdori vetem si switch po Wirelesin qe eshte dua ta bej me pass sdi a jam i kjart ne fillim kur e kam marr kete mu duket se ka pasur nje pasword po kam shtypur at pullen reset e tash eshte pa pasword
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-01-2010 mė 19:25

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Benseven shiko un Wireless ne shtepi nuk perdori. un kete e eprdori vetem si switch po Wirelesin qe eshte dua ta bej me pass sdi a jam i kjart ne fillim kur e kam marr kete mu duket se ka pasur nje pasword po kam shtypur at pullen reset e tash eshte pa pasword
    KATER Vete paskan mundesi mu lidhe ne kete modem hahaha
    po banu more si nana tereze e leji komshite edhe ata ta perdorin,LOL
    pershendetje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215
    Po se un ktu kesh KRYQ i KUQ me i lan me perdor

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    po duhesh me be mire o vella,LOL

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Kerkesen duhet ta kishe shkruar shume thjesht.
    Si te fus passwordin ne routerin netgear.

Duhet te futesh paswordin qe ke me llogarine qe ke hapur me servisin qe te lidh me internetin.Fut cd-ne e routerit netgear ne kompjuter.Nje shembull si behet setup nje router netgear.
    http://kb.netgear.com/app/answers/de...rd/r_id/100109
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    benseven11 kisha dhe une nje pyetje :

qe nje teme po nuk po e gjej

ky ka hap kete temen se do qe mos ja vjedhin kurse une dua ndonje metode si tja vjedh atyre qe e kane me password kur hap lap topin kam shume komshinj qe kane po puna eshte se i kane me pass .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-01-2010 mė 20:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •