Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Ja c'më shkroi një miku im ( kur i thashë se para syshë po më dalin mjekrroshët) ai vërtet më dha një përgjigje adekuate:

na thonin perpara sa ma shume me fol per gjarperinje aq me shume te dalin para
    e nganjehere injorimi bane efekte
    spaku per shendetin tende
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Ja c'më shkroi një miku im ( kur i thashë se para syshë po më dalin mjekrroshët) ai vërtet më dha një përgjigje adekuate:

na thonin perpara sa ma shume me fol per gjarperinje aq me shume te dalin para
    e nganjehere injorimi bane efekte
    spaku per shendetin tende
    eshte e vertet se injorimi nganjeher eshte i mir ,vetem edhe nje gje e di se gjarperi pa e sulmu asnjeher nuk te sulmon kurr nuk ta nxen rrugen kete e kam nga pervoja ,andaj atij qe i dalin gjarperit perpara duhet ta dij se ai i ka lendu ata
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Arbër Halilaj - Kush don qe femijet te mesojne edukate fetare,ka medrese ku mund te shkon kushdo qe ka deshire. Qellimi perfid i ketyre njerezve eshte percarja ne baza fetare,qe eshte karte e Serbise dhe keta "mbrojtes te Islamit" me apo pa vetedije behen vegla te saj.

Malsori Rugova - Serbija po përdor edhe nji metodë te saj për ta shpartalluar kombin shqiptar e kjo është karta e fundit e saj,pas format e deritashme nuk i paten sukses per mes religjionit po mundohet ta bëjë ketë,duke organizuar sherbetoret e saj qe përmes religjionit te shkaktoj konflikte fetare,dhe sherbetoret e saj dojn qe të aplikohet mesimi fetar neper shkollat tona

Ejup Krasniqi - Kur une linda nena ime me lindi Shqiptare , u rrita dhe jetoj shqiptar e do vdes shqiptare , e sa per fe le te vendos secili per vetveten ,femijet e mi mundohem ti edukoj ne frymen kombetare ta duan gjuhen, atdheun , kulturen, nderin dhe krenarin kombetare flamurin me shkaben dy krenore ,

Malsori Rugova - jo për te mirën e kombit por me shkaktu konflikte fetare,askush nuk është kunder fesë,por nuk jemi edhe me keta qe po dojn me organizu kete forme ,dihet ku eshte vendi i religjionit. Keta perkrahes te mesimit fetar jane perkrahes te Imamit të Rezalles
    Ne Serbi, respektivisht ne shkollat e mesme te Presheves ku mbi 90 % e nxenesve jan shqiptare, para disa viteve drejtorite perkatese kishin bere kerkese ne ministrine e arsimit qe t'u lejohet nxenesve shqiptare te ken nje lende fetare. Ai presidenti serbe Tadiç qe se ka e as ska per ta pas simpatine e asnje shqiptari, ne kete rast, pa u menduar dy here kishte udheruar ministrine ta miratoj nje ligje per futjen e lendes ne ato shkolla ku behen kerkesat, dhe sot teologet shqiptare marin rroga nga kjo qeveri, nga ky shtet ku ne mesin e 8 milion banoreve, shqiptare skan mbet as 80 mij, ndersa ne Kosoven me reth 2 milion banor ku prej atyre ndoshta 1.900.000 me perkatesi fetare mund te jen muslimane, kuvendi Kosoves miraton ligj per ndalimin e lendes fetare.
    Ja po ky eshte shtet. Bravo. Disa njerez luftuan per Kosoven, disa dhan jeten per te, sot nje vajze e nje deshmori te luftes nga deshira dhe dashuria e madhe per fene e vet mban nje shami ne koke, dhe ne dere te shkolles i thone " Stop, ti nuk je e mireseardhur ketu ". Fjali e njejte qe degjohej para nje dekade, vetem se ateher ne gjuhen serbosllave sepse shkolla pengohej nga regjimi milloshevicit, sot po ajo fjali, po me te njejtat fjale, por ama thuhet ne gjuhen ame, sepse kshtu ka vendos qeveria kosovare !
    Fundja nuk me habisin keto vendime, jo ateher kur mendoj faktin se qeveria e Kosoves eshte qeveria me njerez me pak te shkolluar nga gjitha qeverite e gjitha shteteve evropjane. Dhe per kete nuk ndij keqardhje un, nuk duhet te ndij askush, sepse nga keqardhja nuk pakesohen te metat e asnje populli.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Postime
    129
    Bravo Tadic
    Bravo Serbia
    Ata po që i duan fëmijët shqiptarë me edukatë islamike nëpër shkolla... Ata po që janë humanë dhe me kulturë...
    Bravo, bravo, bravo!

Citim Postuar më parë nga SempreBarca Lexo Postimin
    Ne Serbi, respektivisht ne shkollat e mesme te Presheves ku mbi 90 % e nxenesve jan shqiptare, para disa viteve drejtorite perkatese kishin bere kerkese ne ministrine e arsimit qe t'u lejohet nxenesve shqiptare te ken nje lende fetare. Ai presidenti serbe Tadiç qe se ka e as ska per ta pas simpatine e asnje shqiptari, ne kete rast, pa u menduar dy here kishte udheruar ministrine ta miratoj nje ligje per futjen e lendes ne ato shkolla ku behen kerkesat, dhe sot teologet shqiptare marin rroga nga kjo qeveri, nga ky shtet ku ne mesin e 8 milion banoreve, shqiptare skan mbet as 80 mij, ndersa ne Kosoven me reth 2 milion banor ku prej atyre ndoshta 1.900.000 me perkatesi fetare mund te jen muslimane, kuvendi Kosoves miraton ligj per ndalimin e lendes fetare.
    Ja po ky eshte shtet. Bravo. Disa njerez luftuan per Kosoven, disa dhan jeten per te, sot nje vajze e nje deshmori te luftes nga deshira dhe dashuria e madhe per fene e vet mban nje shami ne koke, dhe ne dere te shkolles i thone " Stop, ti nuk je e mireseardhur ketu ". Fjali e njejte qe degjohej para nje dekade, vetem se ateher ne gjuhen serbosllave sepse shkolla pengohej nga regjimi milloshevicit, sot po ajo fjali, po me te njejtat fjale, por ama thuhet ne gjuhen ame, sepse kshtu ka vendos qeveria kosovare !
    Fundja nuk me habisin keto vendime, jo ateher kur mendoj faktin se qeveria e Kosoves eshte qeveria me njerez me pak te shkolluar nga gjitha qeverite e gjitha shteteve evropjane. Dhe per kete nuk ndij keqardhje un, nuk duhet te ndij askush, sepse nga keqardhja nuk pakesohen te metat e asnje populli.
    Prandaj ky poshtë teje mori shkas të ulërinte:
    RRoftë tadiq e armiq të tjerë
    Por kjo s'do ngjasë kurrë. As braqave të serbisë as kardashave të Truqisë shqiptarët e vërtetë nuk do t'u brohorasin ( në shenjë përkrahjeje)
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 31-08-2011 më 16:13

ja disa komente

Arbër Halilaj - Kush don qe femijet te mesojne edukate fetare,ka medrese ku mund te shkon kushdo qe ka deshire. Qellimi perfid i ketyre njerezve eshte percarja ne baza fetare,qe eshte karte e Serbise dhe keta "mbrojtes te Islamit" me apo pa vetedije behen vegla te saj.
    Sunday at 1:15pm · Unlike · 2 people

Malsori Rugova - Serbija po përdor edhe nji metodë te saj për ta shpartalluar kombin shqiptar e kjo është karta e fundit e saj,pas format e deritashme nuk i paten sukses per mes religjionit po mundohet ta bëjë ketë,duke organizuar sherbetoret e saj qe përmes religjionit te shkaktoj konflikte fetare,dhe sherbetoret e saj dojn qe të aplikohet mesimi fetar neper shkollat tona
    Sunday at 2:53pm · Unlike · 1 person

Ejup Krasniqi - Kur une linda nena ime me lindi Shqiptare , u rrita dhe jetoj shqiptar e do vdes shqiptare , e sa per fe le te vendos secili per vetveten ,femijet e mi mundohem ti edukoj ne frymen kombetare ta duan gjuhen, atdheun , kulturen, nderin dhe krenarin kombetare flamurin me shkaben dy krenore ,
    Sunday at 3:03pm · Unlike · 1 person

Malsori Rugova - jo për te mirën e kombit por me shkaktu konflikte fetare,askush nuk është kunder fesë,por nuk jemi edhe me keta qe po dojn me organizu kete forme ,dihet ku eshte vendi i religjionit.
    Sunday at 3:04pm · Unlike · 2 people

Malsori Rugova keta perkrahes te mesimit fetar jane perkrahes te Imamit të Rezalles
    Sunday at 3:05pm · Unlike · 1 person

Bujar Veliu - Ai i cili mendone se ky vendim ka qen i drejte ky vendime i parlamentit te kosoves , kjo eshte plotsishte gabime , ora msimbesim eshte nje gje e randesishme per kosoven per ta nxjerr kosoven nga kjo kulture e flliqurr e perendimit qe po d...
    See More
    Yesterday at 10:25pm · Like

Arbër Halilaj - Fati i madh eshte qe nuk ka shume njerez me keso pikepamje te kinse "mbrojtesve te Islamit" dhe natyrisht qe vetedija kombetare do te mbijetoje edhe ndaj ketyre sulmeve te koordinuara sllavo-orientale. Respekt perfaqesuesve te popullit ne Parlament per mbrojtjen e identitetit kombetar dhe shkolles publike.
    23 hours ago · Like

Bujar Veliu Mos u habit ti arber se ket synime me Emer te Zotit do ta arrijme dhe nuk ka kush qe na ndal gjdo mundesi do ta shfryzojme qe ta arrijme ket synim dhe nese vazhdojne populli jone me kete avaz te prishjes te degjenerimit ky popull dote shk...
    See More
    12 hours ago · Like

Arbër Halilaj - ‎.... E ti Bujar, dhe revolucionaret e rinje islamik ia pafshit hajrin Stambollit e Arabise, se populli shqiptar qemoti eshte percaktuar qe te jete pjese e Evropes, meqe eshte nje prej popujve me te vjeter te saj. Cka ti besh,Kosoven s'mund...
    See More
    3 hours ago · Like

Bujar Veliu - Se pari ne nuk dojme mu lidhe as me arabine as me stamboll as me perendim e as me lindje po ne po dojme qe ta mbajme fene si shqiptare musliman qe Zoti na ka fale e ai i cili ndjek rruge tjeter perveq islamit ai eshte ne humbje ne ket bote ...
    See More
    2 hours ago · Like

Arbër Halilaj Bujar s'jemi te te njejtit nivel intelektual prandaj nuk do te kuptohemi edhe po te bisedojme deri ne mengjes.Mos pretendoni qe me dogma t'i "detyroni" njerezit te mendojne njejte me Ju. Lexo me shume dhe analizoji edhe mendimet ndryshe,sep...
    See More
    about an hour ago · Like

Bujar Veliu - o zotri qysh fjlen e Zotit po qun domgma more dhe njeri i pare qe erdhe ne ket toke ke musliman as nuk ke arab as amerikan as europian po musliman dhe per intelektual kur dush dalim ne debat dhe nese mundesh me ma rrezu vetem nje argument te fese ta dha doren po kjo eshtye e pa arritshme te pershendese
    4 minutes ago · Like

Arbër Halilaj - Hahahaaaa,Bujar mesohu te lexosh dhe kuptosh gjuhen shqipe. Une dogme i quajta pikepamjet e bashkemendimtareve tu,qe natyrisht nuk jane fjalet e Zotit, po vetem tuajat. Zoti ju ndihmofte!

P.S. Lexoni këto komente dhe në dash besoni në dash mos besoni, në dash habituni që dash...
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 31-08-2011 më 16:31

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Prandaj ky poshtë teje mori shkas të ulërinte:
    RRoftë tadiq e armiq të tjerë
    Por kjo s'do ngjasë kurrë. As braqave të serbisë as kardashave të Truqisë shqiptarët e vërtetë nuk do t'u brohorasin ( në shenjë përkrahjeje)
    Nuk ka "bravo" drejt askujt per nje te drejte qe me takon mua. E ceka rastin ne fjale per nje arsye qe me mundon mua dhe gjithe shqiptareve, Kosova nuk stimulon shkollimin, dhe ata qe kerkojne ne shumicen e rasteve u mohohet nje gje e tille.
    Universiteti Novi Sadit ne serbi ka nda 80 bursa per studentet nga Presheva, dhe prap studentet preshevare preferojne ta vazhdojne shkollimin ne Kosove, ndersa ka me qindra fakte qe studenteve nga Presheva ne Universitetin e Prishtines profesoret u kan thene pse vijni ketu ti zini vendin kosovareve kur keni plot alternativa studimi ne serbi.
    Ne rast se edhe ne ceshtje te tilla ka vend per ndjenja krenarie qe jam e qe je shqiptare, te mjeret na.

Citim Postuar më parë nga SempreBarca Lexo Postimin
    Nuk ka "bravo" drejt askujt per nje te drejte qe me takon mua. E ceka rastin ne fjale per nje arsye qe me mundon mua dhe gjithe shqiptareve, Kosova nuk stimulon shkollimin, dhe ata qe kerkojne ne shumicen e rasteve u mohohet nje gje e tille.
    Universiteti Novi Sadit ne serbi ka nda 80 bursa per studentet nga Presheva, dhe prap studentet preshevare preferojne ta vazhdojne shkollimin ne Kosove, ndersa ka me qindra fakte qe studenteve nga Presheva ne Universitetin e Prishtines profesoret u kan thene pse vijni ketu ti zini vendin kosovareve kur keni plot alternativa studimi ne serbi.
    Ne rast se edhe ne ceshtje te tilla ka vend per ndjenja krenarie qe jam e qe je shqiptare, te mjeret na.
    Pêrshëndeteje Sempre Barca, do të kishte qenë mirë sikur të ishe përgjigjuar aty ku të kam cituar, pra këtu:

Ne Serbi, respektivisht ne shkollat e mesme te Presheves ku mbi 90 % e nxenesve jan shqiptare, para disa viteve drejtorite perkatese kishin bere kerkese ne ministrine e arsimit qe t'u lejohet nxenesve shqiptare te ken nje lende fetare. Ai presidenti serbe Tadiç qe se ka e as ska per ta pas simpatine e asnje shqiptari, ne kete rast, pa u menduar dy here kishte udheruar ministrine ta miratoj nje ligje per futjen e lendes ne ato shkolla ku behen kerkesat
    Tandiqiështë e ditur se me mirësi e ka pritur këtë. Dhe Tadiqi e shumë tadiq të tjerë po të kishin mundësi të gjitha univeristetet shqiptare i kthejnë në mejtepe. Për fe nuk të ndalon kurrë, sepse nuk rrezikohet prej saj, prandaj me gjithë dëshirë pranon që për shqiptarët të ketë vec xhamija e mejtepe! Nëse Tadiqit i kërkohet një xhami, ai të jep leje për 2, nëse kërkon një orë në javë religjion, ai t'i lejon 5. ( që zbërthyer më tej i bie: tadici ka dëshirë sa më errësirë të ketë në Kosovë e mbi shqiptarët.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 01-09-2011 më 16:05

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Edhe edukata fetare na duhet Tani.

ja edhe shtojca 2

Sunday at 1:15pm · Unlike · 2 people

Sunday at 2:53pm · Unlike · 1 person

Sunday at 3:03pm · Unlike · 1 person

Malsori Rugova - jo për te mirën e kombit por me shkaktu konflikte fetare,askush nuk është kunder fesë,por nuk jemi edhe me keta qe po dojn me organizu kete forme ,dihet ku eshte vendi i religjionit.
    Sunday at 3:04pm · Unlike · 2 people

Malsori Rugova keta perkrahes te mesimit fetar jane perkrahes te Imamit të Rezalles
    Sunday at 3:05pm · Unlike · 1 person

Bujar Veliu - Ai i cili mendone se ky vendim ka qen i drejte ky vendime i parlamentit te kosoves , kjo eshte plotsishte gabime , ora msimbesim eshte nje gje e randesishme per kosoven per ta nxjerr kosoven nga kjo kulture e flliqurr e perendimit qe po d...
    See More
    Yesterday at 10:25pm · Like

Arbër Halilaj - Fati i madh eshte qe nuk ka shume njerez me keso pikepamje te kinse "mbrojtesve te Islamit" dhe natyrisht qe vetedija kombetare do te mbijetoje edhe ndaj ketyre sulmeve te koordinuara sllavo-orientale. Respekt perfaqesuesve te popullit ne Parlament per mbrojtjen e identitetit kombetar dhe shkolles publike.
    23 hours ago · Like

Bujar Veliu Mos u habit ti arber se ket synime me Emer te Zotit do ta arrijme dhe nuk ka kush qe na ndal gjdo mundesi do ta shfryzojme qe ta arrijme ket synim dhe nese vazhdojne populli jone me kete avaz te prishjes te degjenerimit ky popull dote shk...
    See More
    12 hours ago · Like

Arbër Halilaj - ‎.... E ti Bujar, dhe revolucionaret e rinje islamik ia pafshit hajrin Stambollit e Arabise, se populli shqiptar qemoti eshte percaktuar qe te jete pjese e Evropes, meqe eshte nje prej popujve me te vjeter te saj. Cka ti besh,Kosoven s'mund...
    See More
    3 hours ago · Like

Bujar Veliu - Se pari ne nuk dojme mu lidhe as me arabine as me stamboll as me perendim e as me lindje po ne po dojme qe ta mbajme fene si shqiptare musliman qe Zoti na ka fale e ai i cili ndjek rruge tjeter perveq islamit ai eshte ne humbje ne ket bote ...
    See More
    2 hours ago · Like

Arbër Halilaj Bujar s'jemi te te njejtit nivel intelektual prandaj nuk do te kuptohemi edhe po te bisedojme deri ne mengjes.Mos pretendoni qe me dogma t'i "detyroni" njerezit te mendojne njejte me Ju. Lexo me shume dhe analizoji edhe mendimet ndryshe,sep...
    See More
    about an hour ago · Like

Bujar Veliu - o zotri qysh fjlen e Zotit po qun domgma more dhe njeri i pare qe erdhe ne ket toke ke musliman as nuk ke arab as amerikan as europian po musliman dhe per intelektual kur dush dalim ne debat dhe nese mundesh me ma rrezu vetem nje argument te fese ta dha doren po kjo eshtye e pa arritshme te pershendese
    4 minutes ago · Like

Arbër Halilaj - Hahahaaaa,Bujar mesohu te lexosh dhe kuptosh gjuhen shqipe. Une dogme i quajta pikepamjet e bashkemendimtareve tu,qe natyrisht nuk jane fjalet e Zotit, po vetem tuajat. Zoti ju ndihmofte!

P.S. Lexoni këto komente dhe në dash besoni në dash mos besoni, në dash habituni që dash...

Bujar Veliu - po ti a e dine se ata fjalet e Zotit i interpertojne ata dhe nese ti bjen ti ne kundershtim ti ateher ti ke kundershtuar fjalet e Zotit sa per lexim me trego nese ti ke lexu libra me shum se une ,edhe nje her po te them AI I CILI NUK E KA KUPTU KET FE EDHE NESE ESHTE DOKTORR SHKENCE AI ESHTE BARAZI ME ZERO JU LUTEMI UNE PO TE FLAS ME BAZ NGA KURANI DHE SKEM QKA E ZGJASIM ME SHUME.
    Wednesday at 10:59pm · Like

Arbër Halilaj - Bujar, ia ke vnu majen me kete mendimin gjenial se "...njeri i pare qe erdhe ne ket toke ke musliman". A mos paska fole ai arabisht? Dmth. feja dhe gjuhet paskan linde bashke me njeriun ???? Eh, ktu te prita dhe e pashe nivelin tend dhe ma s'kemi cka me fole. Tung e kalofsh mire !
    Wednesday at 11:14pm · Like

Arbër Halilaj - Lidhje s'ke me keto terme:
    Wednesday at 11:18pm · Like

Arbër Halilaj - DOGMA = Parim autoritativ, besim ose deklarim i opinionit, veçanërisht atij qe konsiderohet të jetë absolutisht i vërtetë, pavarësisht nga provat, apo pa prova për ta mbështetur atë. // Dmth. s'ka lidhje me ate tenden "ndryshe flet e ndryshe vepron". Naten e mire e mos e shpenzo kohen me dogmatizem, se koha eshte me e vlefshme se gjithcka !
    Wednesday at 11:20pm · Like

Bujar Veliu - ahhahahahah Ademi a. s ke njeriu i pare ne ket bote dhe Allahu ja mesoi gjuhen e qfar gjuhe ja mesoi nuk precizohet po arber meso ket fe se fundi ju ka ofru ksaj bote e mos u merr cili dine ma forte se ktu po dihet kush eshte injorant
    Wednesday at 11:21pm · Like

Bujar Veliu - e sa per debate mos hi me mu se edhe deputet i kam mujte e ti kallamoq i vogel koke hahahahaha
    Wednesday at 11:23pm · Like

Bujar Veliu te pershendes shum se edhe koke drenicake kam respekt.
    Wednesday at 11:23pm · Like

Arbër Halilaj - Edhe une te pershendes, edhe pse mendojme krejtesisht kunder. Sa per deputet mos i permend se besoj qe te kane zhgenjy tash se fundit. Mire qe emrin ta paskan vene bash shqip, prandaj behu sa me bujar. Tung e cdo te mire !
    Wednesday at 11:26pm · Like

Bujar Veliu te pershendes edhe une ty dhe te gjitha te mirat ne jete kalofsh mire
    Wednesday at 11:29pm · Like

Bujar Veliu - Dogmatizem dmth besim i pa lekundshem kurse skepticizem eshte besim qe i len vend dyshimit dogmatizmin ket e kam mesu qysh kur isha ne gjimnaz.
    16 hours ago · Like

Besart Haziraj - Bravo bre Bujar Hallall te koft se bash qesi njerzi nau duhen ktij vendi e sa i perket komenteve qe i paska shkruar ky vllau Arbri une muj met than veq nja Arber Tabuti osht per krejt, kjo vlen edhe per ty kshtu qe kujtone nje se krejt kemi me ra nta e kur tvjen puna me ra nta as nuk tnimon Kombi e as Shkaba dy krenare qe e paska permend ky Ejupi po ja bani ni te mir kti vendi e mos e mani koken edhe aq lart se popullit shiptar i ka rene nderi , kultura , morali deri ne fund e bash sa i perket kesaj, Mesimbesimi eshte ndoshta shanca e fundit per ta ridrejtuar ket popull ne rrugen e duhur.Perndryshe kemi mbaruar si deka.
    15 hours ago · Like · 1 person

Arbër Halilaj - Besart neve "na duhen" shume kesi njerez,me ide neo-islame, por populli budalle e nuk po ju perkrahe sa duhet dhe sa keni deshire.Edhe deputetet e poshter bre,nuk e votuan nje ligj aq te mire per femijet tane shkollare. Ne gjithmone kemi qene myslimane te devotshem, bile edhe paraardhesit tane Iliret kane qene te tille. Ndersa,te gjithe te tjeret duhet zhdukur,sepse jane fara e Xhibrailit. Ne tani vetem edhe historine duhet ta ndryshojme,ti bejme vellezer sulltanet e Turqise sepse padrejtesisht i kemi quajtur pushtues,ndersa ata paten ardhe ketu me llokuma e hurma ne dore.Sa popull i marre jemi,ani therrasim "mos shikoni kisha e xhamija,se feja jone eshte shqiptaria".Po cfare shqiptarie a cfare Amerike more,cfare Skenderbeu,Nene Tereze,Adem Jashari a Ibrahim Rugove breeee,kur ne han e dan kemi qene "turk mysliman". Edhe cdokush qe nuk mendon keshtu, eshte armik i kombit edhe fese. Lufta e Kryqezatave ka filluar,sepse vetem nje fe duhet te ekzistoje ne kete bote,nje popull "arian" dhe i paster,i cili do te luftoje me tere boten tjeter qe e ka leshu rrugen e Zotit. Dhe,sa me shpejt qe shqiptaret te rreshtohen perkrah Afganistanit,Arabise,Jordanit,Sirise dhe shteteve tjera te perparuara islame,aq me mire do ti kemi punet. Kthjellu,o popull !.........(PARODI).....

http://www.shkoder.net/fjala/2004/eukaj1.htm

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •