Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 85
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Malsori , ju duke e ditur se shqiptaret musliman sduan ti krahasojsh me kombesi tjera , po e beni kete , po i quani turq , arab , taleban e jevgj. - Nese nuk e kuptoni kete , ateher ndoshta do ta kuptoni kur pasi qe te me quajsh mua turk , un ta kthej e te thom llatin. Me se miri esht te kuptoni prej fjales , mjaft esht me fjalet : grek , llatin , malok , maqedonc , turk e turkoshak , taleban , jevgj ....
    mire e ke mo renea ..nuk duhet ti krahasosh me kombe te tjera..por kur sillen e veprojne si ata cfare duhet ti quaj une..kur veshin lloj lloj fustanash si pakistanezet , kur me mbajne ne koke lloj lloj kapuqesh e shamijash si arabet apo indiane cfare duhet ti quajme..veq shqiptare jo..shqiptari ka figuren e tij kombetare me tirq e xhamadan , me shamine e plisin e bardhe si bora , me fytyren e tij te paster e te rruajtur si mos me mire..keshtu renea jan shqiptaret pergjithesisht..e ato qe dolen ne protesta nuk kishin asgje te perbashket me kombin tone , me fytyrat e miliona shqiptareve ..nuk kishin asgje te perbashket as me veshjen e tyre qe ishte me keq se e gabeleve..i ke mjaft fotografi edhe ketu ne kete forum ku tregohet se pjesa dermuese e atyre qe protestonin neper rruget e prishtines si gjelat pa koke e kishin fytyren e zeshket siq e kan gabelet , mbanin ne koke disa shamija qe skishin lidhje me shamijat e malesoreve tona apo meshkuj me do mjekra si cjep qe asesi nuk ju ngjanin shqiptareve..pra nuk kam faj as une e askush ketu pse keta ardhacake ti quajme ashtu pasi ashtu dukeshin..nuk jemi antropolooge apo gjenetist te shkojme dhe tju marrim gjak dhe ta analizojme cfare gjaku kishin..si gabel dukeshin dhe gabel i quajmtem...

keshtu renea..mos u nervozoni nga rezistenca qe po ju ben populli i civilizuar ketyre mbeturinave arabo - magjype..ti ne fakt nuk duhet te merzitesh pasi qe kjo fryma gabelqe e ka mbyt popullsine shqiptare ne maqedoni atje ku jeton ti ..lufta po behet per ta vene poshte edhe shoqerine shqiptare ne kosove..kurse ne shqiperi besoj nuk kan asnje shanc...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Me siguri as ne Kosov sdo te jet obligative.
    në kosovë nuk duhet të hyjë fare.
    tjetër mentalitet është këtu.
    Esktremistat. Rrezik, madje shumë rrezik!!!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    mire e ke mo renea ..nuk duhet ti krahasosh me kombe te tjera..por kur sillen e veprojne si ata cfare duhet ti quaj une..kur veshin lloj lloj fustanash si pakistanezet , kur me mbajne ne koke lloj lloj kapuqesh e shamijash si arabet apo indiane cfare duhet ti quajme..veq shqiptare jo..shqiptari ka figuren e tij kombetare me tirq e xhamadan , me shamine e plisin e bardhe si bora , me fytyren e tij te paster e te rruajtur si mos me mire..keshtu renea jan shqiptaret pergjithesisht..e ato qe dolen ne protesta nuk kishin asgje te perbashket me kombin tone , me fytyrat e miliona shqiptareve ..nuk kishin asgje te perbashket as me veshjen e tyre qe ishte me keq se e gabeleve..i ke mjaft fotografi edhe ketu ne kete forum ku tregohet se pjesa dermuese e atyre qe protestonin neper rruget e prishtines si gjelat pa koke e kishin fytyren e zeshket siq e kan gabelet , mbanin ne koke disa shamija qe skishin lidhje me shamijat e malesoreve tona apo meshkuj me do mjekra si cjep qe asesi nuk ju ngjanin shqiptareve..pra nuk kam faj as une e askush ketu pse keta ardhacake ti quajme ashtu pasi ashtu dukeshin..nuk jemi antropolooge apo gjenetist te shkojme dhe tju marrim gjak dhe ta analizojme cfare gjaku kishin..si gabel dukeshin dhe gabel i quajmtem...

keshtu renea..mos u nervozoni nga rezistenca qe po ju ben populli i civilizuar ketyre mbeturinave arabo - magjype..ti ne fakt nuk duhet te merzitesh pasi qe kjo fryma gabelqe e ka mbyt popullsine shqiptare ne maqedoni atje ku jeton ti ..lufta po behet per ta vene poshte edhe shoqerine shqiptare ne kosove..kurse ne shqiperi besoj nuk kan asnje shanc...

Malsor besom se po me villet nga demagogjia patriotike , lere pash Zotin se vec fjal i keni , po kush po mban xhamadan e tirqe.

Ky popull esht ne hall , me mbajt veshje Islame (mbules ose nje kapuq te bardh) te qujn me ato fjalet sic thu ti arabo-magjupe.
    Me mbajt plis e shami "kombtare" te qujn malok.

Epo ksi vakti u ardh qe duhesh me mbajt kapel ku shkrun NY (New York) ose me i ngjyros flokt si papagall , ndaq mos me ta bo llafin per tkeq.

E ti Malsor a po e mban plisin dhe xhamadanin ose vec muslimant duhen me e mbajt.

Lereni njeriun le te vishet si i ka hije , le ta mbulon trupin , se askujt sduhet ti pengoj kjo.

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    në kosovë nuk duhet të hyjë fare.
    tjetër mentalitet është këtu.
    Esktremistat. Rrezik, madje shumë rrezik!!!!
    Sipas teje nuk duhet , po ja qe sic duket do te hyje.

Neser ka me u vendos (votohet ne Parlament) , nese kalon , ateher Muslimanet do te ken dy Bajrame , nese jo , ateher do tna tharrtojn pak.

Po shpresoj se nje dit do te behet ne mos neser.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 28-08-2011 më 12:20
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Kur po lexoj shkrime në forum që të futet lënda e religjionit nëpër shkolla po më kap njëfarë frike. Ndoshta nuk kam arsye të frikësohem, por agresiviteti i masës po ma bën këtë.
    Jo ske fare arsye te frikesohesh, nese ne shkolla mund te mesohen "majmunat" e darvinit, e cila ua sulmon moralin nxenesve ne renje, dhe u jep shembullin e kafsheve dhe ligjit te xhunglles per jeten e tyre, ske pse te frikohesh nga moralet e lendeve fetare, pasi qe liria kete e do apo, te mesohen te gjitha!

Nuk e di si mendojnë disa, ndoshta dikush mendon se në shkolla nxënësit duhet të shkojnë me tespihe në dorë dhe atje ta mbajnë "besh" vaktin ( edhe të falen atje). Kjo nuk qëndron.
    Paj, askush s'eshte tu kerku prej femijve te mbajt tespi ne dore dhe te vnojn kapuca te bardh, qofte kapuc shqiptari apo muslimani, te cilat jane simbolet tona. Mirepo po kerkohet qe te informohet nje popullesi 98% muslimane me fene e saj, perderisa mund te msojn per Frojdin, Darvinin e shume e shume qe sjane as shqiptar as musliman, pse mos te msojn fene e tyre, thjeshte te informohen?? Pastaj ne kohen e lire nese nxenesat shkojn falen, apo shkojn ne disko, ajo me shume i perket prinderve se ty i nderuar.

Inshallah edhe maicat me figura "roku e satanizmi" te pengojm aq shume sa po te pengojm "tespit e imagjinuar" te cilet kerkush si kerkon, thjesht populla maxhoranc muslimane ka te drejte per te kerkuar qe femijet e tyre te mesohen sipas fese dhe adeteve tona, e jo sipas frojdizmit e darvinizmit. Shume e qarte. mirepo si duket komunizmi dhe pushtimi i huaj e ka bere te veten ne "trurin e disave"

Problem më vete në kosovë paraqesin konfesionet fetare. Do të dilte shumë punë, spese nëse u lejohet myslimanëve, kjo duhet t'u lejohet edhe të krishtërëve, ortodoksëve, protestantëve e fe të tjera nëse ka në Kosovë.
    Se pari kosova eshte 97% musliman, andaj dihet se ata kane te drejte, po pse jo edhe te tjeret le ta msojn fene e tyre, sepse duhet te ruhet IDENTITETI i jone musliman, pa marr pamarysh ty apo dikujt tjeter a i pelqen a jo.

Me shume duhet te brengosesh per konsumimin e droges, abortet dhe gjera te tille, e mos te krijosh ne trurin tend brenga jo reale.

Mbi të gjitha duhet ta dinë të gjithë se religjioni nëpër shkolla është sipërfaqësor. Nxënësit marrin njohuritë elementare për fenë, ndërkaq për ritualet tjera dhe për thellim njohurish të mëtejme nxënësit i marrin në xhami e në kisha e mejtepe.
    Padyshim, dhe kete jane duke e kerkuar, qe te mesohet feja e tyre, ti msojne femijet informatat e nevojshme te fese se tyre, lend e regullte, sikurse te gjitha lendet tjera.

Duhet ditur gjithashtu, se mësimdhënës në një shkollë nuk është një hoxhë a një prift. Ligjërimin e bëjnë mësuesit.
    Kjo eshte sikur te thuash se matematiken nxenesve duhet tua mesoj profesori i muzikes. Po jo mor vlla, hoxha eshte "mesues i fese" dhe nese ka kry fakulltet ai e ben ket pune njesoj si ai matematicienti sic e shpjegon matematiken. Nuk mundet "darvinisti" tua shpjegoj njerzve fene, e as "hoxha" ti mesoj nxenesat fizik. Secili lemin e vet. Po me habitin keto fjale nga ti!

Kështu është në Danimarkë. Aty nxënësit nuk do të mësojnë vetëm për religjionin që e përkasin, por për relegjionin në tërësi, ndërkaq fëmijët e një grupi të caktuar religjioz mësojnë më shumë për këtë.
    Nese behet si lend e caktuar, ateher muslimanet do ta kene lenden e tyre "islamin" ndersa krishteret lenden e tyre. Padyshim se ne si shqiptar duhet ta mesojm historin shqiptare para se te futeni ne historine serbe apo ruse, e kupton kete analogji apo?

Para pak ditësh, mësuesja e religjionit në shkollën ku punoj më propozoj: po eja një ditë dhe tregoju nxënësve për fenë myslimane. Mbase do ta përgatis një temë për këtë.
    Bravo shume bukur, tregoju per fene islame! Mirepo i nderuar mesuesi i rregullt i kesaj lende duhet te jete dikush qe e ka studijuar ate lemi, smundet fizicienti tu jep nxenesve muzike, neqoftese se ka studijuar muziken.

Përfundimisht, unë, përsonalisht nuk jam që një herë për njëherë feja të futet nëpër shkollat tona. Vërtet kemi nevojë më shumë të kemi një shkollë të fortë, sepse për fe nuk jemi keq, bile ndoshta dimë më shumë se duhet.
    Perkundrazi une mendoj se feja do te ndikonte shume pozitivisht ne moralin e nxenesve dhe ne respektin e tyre, asgje te keqe ska feja!

Po keshtu e ka forumi apo, ti e jep nje mendim, e ndoshta dikush ta mbush mendjen ndryshe me fakte e argumente, pasiqe vet e paske hap kete teme, kjo tregon se je i interesuar ne mendimet e te tjereve, mbase ndoshta edhe te pelqejn ato mendime! Kalofsh mire.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Jo ske fare arsye te frikesohesh, nese ne shkolla mund te mesohen "majmunat" e darvinit, e cila ua sulmon moralin nxenesve ne renje, dhe u jep shembullin e kafsheve dhe ligjit te xhunglles per jeten e tyre, ske pse te frikohesh nga moralet e lendeve fetare, pasi qe liria kete e do apo, te mesohen te gjitha!
    Jo efendi, jo.....liria don e mesosh gjerat me vlere, se po te ishte per "te gjitha", na duhet te mesojme edhe se si te hedhim veten ne ere duke brohoritur se "Allahu eshte me i madhi"!!!!!
    Paj, askush s'eshte tu kerku prej femijve te mbajt tespi ne dore dhe te vnojn kapuca te bardh, qofte kapuc shqiptari apo muslimani, te cilat jane simbolet tona. Mirepo po kerkohet qe te informohet nje popullesi 98% muslimane me fene e saj, perderisa mund te msojn per Frojdin, Darvinin e shume e shume qe sjane as shqiptar as musliman, pse mos te msojn fene e tyre, thjeshte te informohen?? Pastaj ne kohen e lire nese nxenesat shkojn falen, apo shkojn ne disko, ajo me shume i perket prinderve se ty i nderuar.
    Po pse mer jahu, harapi pse t'i ka ngrejt gjithe ato xhamija ty mer jahu e ta ka mbush Kosoven e Maqedonine me Kurana, qe te mos informohesh per fene e tij, a??!!!!
    E kur flet per Frojdin e Darwinin, jo vetem tregon se sa berryl ke qene ne shkolle, por edhe per mllefin qe ke ndaj diturise ne pergjithesi!!!
    Inshallah edhe maicat me figura "roku e satanizmi" te pengojm aq shume sa po te pengojm "tespit e imagjinuar" te cilet kerkush si kerkon, thjesht populla maxhoranc muslimane ka te drejte per te kerkuar qe femijet e tyre te mesohen sipas fese dhe adeteve tona, e jo sipas frojdizmit e darvinizmit. Shume e qarte. mirepo si duket komunizmi dhe pushtimi i huaj e ka bere te veten ne "trurin e disave"
    ne harapçe eshte"inshallah" e ne shqip thuhet "dashte Zoti"!! Si nuk iu pellcet cipa kur doni te jepni mend pikerisht ju qe s'keni as edhe nje therrime??!!Perserisni si papagalla ate qe degjoni ne xhami dhe kujtoni se jeni te mençur......nuk dini as ate qe derdellisni vete.....po qysh mer hajvan, thua se: "pushtimi i huaj e ka bere te veten ne "trurin e disave", por harron se ajo qe ke ne tru ti, e ka bere pushtimi 5 shekullor turk???!!!
    Se pari kosova eshte 97% musliman, andaj dihet se ata kane te drejte, po pse jo edhe te tjeret le ta msojn fene e tyre, sepse duhet te ruhet IDENTITETI i jone musliman, pa marr pamarysh ty apo dikujt tjeter a i pelqen a jo.
    Or hajvan!!! E para e punes, shteti kosovar eshte laik me kushtetute; e dyta nuk eshte 97 % mysliman; e treta identiteti yne nuk eshte mysliman!!
    Shko hap fjalorin dhe gjej shpjegimet e fjaleve laik, kushtetute, identitet, histori!!
    Me shume duhet te brengosesh per konsumimin e droges, abortet dhe gjera te tille, e mos te krijosh ne trurin tend brenga jo reale.
    A jane po ata 97 % myslimanet qe i bejne keto gjera, apo eshte vetem ai "3" perqindeshi tjeter???
    Padyshim, dhe kete jane duke e kerkuar, qe te mesohet feja e tyre, ti msojne femijet informatat e nevojshme te fese se tyre, lend e regullte, sikurse te gjitha lendet tjera.
    O rob i Allahut!!! Shko pra meso se çfare do te thote fjala "laik"!!! Per fene nxenesit mesojne ne lenden e historise, por nuk mesojne se si ti falen harapit Muhamed apo çifutit Jezu Krisht.....mesojne thjesht se si kane lindur fete....kaq mjafton!!!
    Kjo eshte sikur te thuash se matematiken nxenesve duhet tua mesoj profesori i muzikes. Po jo mor vlla, hoxha eshte "mesues i fese" dhe nese ka kry fakulltet ai e ben ket pune njesoj si ai matematicienti sic e shpjegon matematiken. Nuk mundet "darvinisti" tua shpjegoj njerzve fene, e as "hoxha" ti mesoj nxenesat fizik. Secili lemin e vet. Po me habitin keto fjale nga ti!
    Patjeter qe te habisin....je nje kokerr injoranti qe shoke ke ata mjekrroshat me brekushe!!! Si thua ti, te vendosim nje hoxhe qe tu mesoje nxenesve se si ti luten harapçe atij qe i ka krijuar nga balta, pardon nga uji, pardon nga gjaku i ngjizur si shushunje,tu thote se si Skenderbeu dhe Nene Tereza po digjen ne xhehenemin harap...pastaj te vene edhe nje prift qe t'u mesoje se si Zoti e krijoi boten per 6 dite e se si Skenderbeu dhe Nene Tereza jane shenjetore......e se fundi ta heqim lenden e biologjise dhe kimise nga shkolla sepse bie ndesh me Kuranin......e ta heqim edhe filozofine sepse bie ndesh me hadithet.....e ta heqim edhe letersine sepse eshte harram....po ashtu edhe muziken......historine pastaj ta modifikojme sipas shijeve turke dhe harape........po pse mer jahu nuk i çoni femijet tuaj neper medrese dhe pike!!!!
    Nese behet si lend e caktuar, ateher muslimanet do ta kene lenden e tyre "islamin" ndersa krishteret lenden e tyre. Padyshim se ne si shqiptar duhet ta mesojm historin shqiptare para se te futeni ne historine serbe apo ruse, e kupton kete analogji apo?
    Historia shqiptare na meson se turku na e leroi nenen per 5 shekuj me rradhe dhe na damkosi me "islam"!!! Ti dhe shoket e tu, kur do te filloni te lexoni pak histori??!!
    Bravo shume bukur, tregoju per fene islame! Mirepo i nderuar mesuesi i rregullt i kesaj lende duhet te jete dikush qe e ka studijuar ate lemi, smundet fizicienti tu jep nxenesve muzike, neqoftese se ka studijuar muziken.
    Po ashtu si ti nuk mund t'i japesh mend dikujt, kur nuk i ke dy pare per vete!!!
    Perkundrazi une mendoj se feja do te ndikonte shume pozitivisht ne moralin e nxenesve dhe ne respektin e tyre, asgje te keqe ska feja!
    Edhe thika s'ka asgje te keqe............po hajt te ta shpjegoj ty , pa...!
    Po keshtu e ka forumi apo, ti e jep nje mendim, e ndoshta dikush ta mbush mendjen ndryshe me fakte e argumente, pasiqe vet e paske hap kete teme, kjo tregon se je i interesuar ne mendimet e te tjereve, mbase ndoshta edhe te pelqejn ato mendime! Kalofsh mire.
    Tek "te tjeret", nuk futen ata qe s'kane mbaruar tetevjeçaren ama.....e as fanatiket fetare....!!!
    Jarigas

...

Sipas teje nuk duhet , po ja qe sic duket do te hyje.

Neser ka me u vendos (votohet ne Parlament) , nese kalon , ateher Muslimanet do te ken dy Bajrame , nese jo , ateher do tna tharrtojn pak.

Po shpresoj se nje dit do te behet ne mos neser.
    Zoti ju lashtë shnosh, se jo valla nuk u miratua!
    Qenkam frikësuar kot!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Jo efendi, jo.....
    Po pse mer jahu

tregon se sa berryl ke qene ne shkolle
    Perserisni si papagalla .....po qysh mer hajvan, thua se: "pushtimi i huaj e ka bere te veten ne "trurin e disave"
    Or hajvan!!!
    je nje kokerr injoranti
    turku na e leroi nenen per 5 shekuj me rradhe
    Tek "te tjeret", nuk futen ata qe s'kane mbaruar tetevjeçaren ama.....e as fanatiket fetare....!!!
    Une me postimin nuk tu drejtova ty e as qe te ofendova qe t'i meritoj keto fjale.

Ti me kete vetemse e tregon moralin tend: Ofendues, Shpifes, I pamoralshem dhe I cmendur!!!

Takohemi ne Diten e Gjykimit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga IslamInfo : 04-09-2011 më 19:45

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anëtarësuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ke frik sepse ti nuk e din qfar eshte feja ather kur te mesosh edhe ti vet do kerkosh qe te futet feja neper shkolla
    Ne fakt, ata qe kerkojne ta futin turinin feja neper shkolla jan pikerisht ata qe nuk e dine çka eshte feja.
    Religion Is Curable

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    Une me postimin nuk tu drejtova ty e as qe te ofendova qe t'i meritoj keto fjale.
    Ofendove inteligjencen e shqiptareve e per kete meritoje edhe me shume...........thuaj falemnderit qe jam i meshirshem!!
    Ti me kete vetemse e tregon moralin tend: Ofendues, Shpifes, I pamoralshem dhe I cmendur!!!

Argumente tipike islamike keto, eh??!! Shko ere beji moral ndonje analfabeti atje ne medrese ti e leri shqiptaret te arsimohen si njerez moderne!!!!
    Takohemi ne Diten e Gjykimit!
    Mire, po te pres aqe ke rrapi.....e deri atehere mos ta shof mo bojen ktej!
    Jarigas

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    jarigas ala meresh me islaminfo ti mer ama si nuk perton ti nuk e shef se ca ben ai vetem llomotit e asgjee tjeter ne tere postimet thote fakte e asnje gje nuk sjell
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •