mire e ke mo renea ..nuk duhet ti krahasosh me kombe te tjera..por kur sillen e veprojne si ata cfare duhet ti quaj une..kur veshin lloj lloj fustanash si pakistanezet , kur me mbajne ne koke lloj lloj kapuqesh e shamijash si arabet apo indiane cfare duhet ti quajme..veq shqiptare jo..shqiptari ka figuren e tij kombetare me tirq e xhamadan , me shamine e plisin e bardhe si bora , me fytyren e tij te paster e te rruajtur si mos me mire..keshtu renea jan shqiptaret pergjithesisht..e ato qe dolen ne protesta nuk kishin asgje te perbashket me kombin tone , me fytyrat e miliona shqiptareve ..nuk kishin asgje te perbashket as me veshjen e tyre qe ishte me keq se e gabeleve..i ke mjaft fotografi edhe ketu ne kete forum ku tregohet se pjesa dermuese e atyre qe protestonin neper rruget e prishtines si gjelat pa koke e kishin fytyren e zeshket siq e kan gabelet , mbanin ne koke disa shamija qe skishin lidhje me shamijat e malesoreve tona apo meshkuj me do mjekra si cjep qe asesi nuk ju ngjanin shqiptareve..pra nuk kam faj as une e askush ketu pse keta ardhacake ti quajme ashtu pasi ashtu dukeshin..nuk jemi antropolooge apo gjenetist te shkojme dhe tju marrim gjak dhe ta analizojme cfare gjaku kishin..si gabel dukeshin dhe gabel i quajmtem...
keshtu renea..mos u nervozoni nga rezistenca qe po ju ben populli i civilizuar ketyre mbeturinave arabo - magjype..ti ne fakt nuk duhet te merzitesh pasi qe kjo fryma gabelqe e ka mbyt popullsine shqiptare ne maqedoni atje ku jeton ti ..lufta po behet per ta vene poshte edhe shoqerine shqiptare ne kosove..kurse ne shqiperi besoj nuk kan asnje shanc...
Krijoni Kontakt