Ah more sharr,po nuk di pse po merresh me njerez qe nuk din as pse pse jetojn ,keta persona qe cdo tem e shkarravisin ne emer te islamizmit nuk jan shum por eshte nji person me dy a tre emra,e shkojn duke i percjell temat,ku cdo tem qe ka te bej me qeshtjen komtare ja fusin menjiher islamun mbrapa,e qe per qashtje komtare nuk kan fare inetesim,keta persona nderhyjn menjiher duke e zhgarravit temen me balten islamistogabele,injoroi keta injorantet e kombit shqiptar,se nuk don te thot se pse shkruajn shqip edhe jan shqiptar.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Po mir e ke un vetem e kshillova personin ne fjal qe mos ti ofendon vllezerit e vet te besimit tjeter me shprehje te magjupeve te azis,por ai ma ktheu se edhe stergjysherit e ti kishin pas gabu qe kishin lind shqiptare e me ardhjen e aziatikeve ata e paskan pas vertetu qe paskan ba gabim qe paskan lind shqiptare dhe e paskan perqafu menjihere aziatizmin,po qka me ba po e humbi fundjaven diqysh.
Seleukeia...ngadale, qetesohu!!
Tregom dikund ku une kam futur islamin pas ceshtjes kombetare! Jo vetem islamin por asnje religjion nuk duhet te perzihet me ceshtjen kombetare. E kam thene dhe do e them...fene mbajeni secili per vete e mos na tregoni ketu pallavra, bashkohuni per kombin.
Jo muslimanet thuan per shqiptaret e krishtere, kaure e epitete tjera, ndersa krishteret u thuan arab,radikalista,etj. Leni keto muhabete te dyja palet se turp i botes eshte qe te mundoheni te kthjelloni muhabet se cili religjion i pershtatet shqiptarit...por mire eshte fjale e njohur: FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA!
Jane shqiptaret e Maqedonise ata qe ngren zerin per shqiptaret Orthodox te Maqedonise , bile ben edhe demostrata per ta , pra nese ke cfare te komentosh ne lidhje me themen ti SHARRI LIBURNA , urdhero , dhe jo inderekt te provokosh shqiptare te besimit tjeter siq e ke zakon .
Nuk i kemi harruar akoma sjelljet e tuja .
Un nuk provokava asgje,po nuk e di ku e pe ti qe un provokova dikund,un vetem e kshillova qe mos ti ofendon shqiptaret e besimit jo musliman me kaurr.
Nuk ka lidhje feja me kombin. Nese keta ( te deri djeshem maqedone) sot e ndjejne veten shqiptare, athere le te shpallin veten shqiptare, kjo sigurisht qe shkon ne favor kombetar. Gabimi behet kur nese keta ( deri dje maqedonas) do te benin thirje nder shqiptaret e maqedonise per ngritjen e "vetedijes" fetare duke propagandar se duhet kthim tek "rrenjet" e vjetra. Ta keni te kjaret se Muslinai nuk kthehet kaur asnjehere.
un vetem per ket e kam citu,e sa i perket mbrojtjes se shqiptareve orthodoks qe duhet me qen nen mbrojtje te shqiptareve te makedhonis,ketu mir e ke se ????
Shqiptaret ortodoks te Maqedonise kane perkrahjen e shqiptareve muslimane. Se ishin shqiptaret muslimane ata te cilet u ndihmuan qe te ngrisin zerin se edhe ata jane shqiptar.
Po une habitem nga keto percarje fetare qe keni! Edhe muslimanet po e teprojne, por ama edhe ju po e teproni. Pse nuk mundeni thjeshte ti jepni FUND kesaj!
Krijoni Kontakt