Close
Faqja 11 prej 26 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 254
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Tonite Lexo Postimin
    E cka tash? Se stergjyshi atij ose i imi ose i kujtdo qofte eshte konvertuar ne musliman dhe kjo te ben ty me patriot se ai! Jo more gabim je.

Pse kembengulni ne ate idene se religjioni po ndikon ne atdhedashuri!

Sipas logjikes suaj edhe stergjysherit e stergjysherve tuaj jane tradhetar....kane pranuar Krishterimin duke qene pagane...apo??
    Lexo ma me kujdes se qka kam than,mos u rras ne muhabet pa e dit se ku eshte fjala.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Lexo ma me kujdes se qka kam than,mos u rras ne muhabet pa e dit se ku eshte fjala.
    Ah more sharr,po nuk di pse po merresh me njerez qe nuk din as pse pse jetojn ,keta persona qe cdo tem e shkarravisin ne emer te islamizmit nuk jan shum por eshte nji person me dy a tre emra,e shkojn duke i percjell temat,ku cdo tem qe ka te bej me qeshtjen komtare ja fusin menjiher islamun mbrapa,e qe per qashtje komtare nuk kan fare inetesim,keta persona nderhyjn menjiher duke e zhgarravit temen me balten islamistogabele,injoroi keta injorantet e kombit shqiptar,se nuk don te thot se pse shkruajn shqip edhe jan shqiptar.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Ah more sharr,po nuk di pse po merresh me njerez qe nuk din as pse pse jetojn ,keta persona qe cdo tem e shkarravisin ne emer te islamizmit nuk jan shum por eshte nji person me dy a tre emra,e shkojn duke i percjell temat,ku cdo tem qe ka te bej me qeshtjen komtare ja fusin menjiher islamun mbrapa,e qe per qashtje komtare nuk kan fare inetesim,keta persona nderhyjn menjiher duke e zhgarravit temen me balten islamistogabele,injoroi keta injorantet e kombit shqiptar,se nuk don te thot se pse shkruajn shqip edhe jan shqiptar.
    Po mir e ke un vetem e kshillova personin ne fjal qe mos ti ofendon vllezerit e vet te besimit tjeter me shprehje te magjupeve te azis,por ai ma ktheu se edhe stergjysherit e ti kishin pas gabu qe kishin lind shqiptare e me ardhjen e aziatikeve ata e paskan pas vertetu qe paskan ba gabim qe paskan lind shqiptare dhe e paskan perqafu menjihere aziatizmin,po qka me ba po e humbi fundjaven diqysh.

ILLYRIAN Maska e Tonite
    Anëtarësuar
    09-02-2012
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    37
    Seleukeia...ngadale, qetesohu!!

Tregom dikund ku une kam futur islamin pas ceshtjes kombetare! Jo vetem islamin por asnje religjion nuk duhet te perzihet me ceshtjen kombetare. E kam thene dhe do e them...fene mbajeni secili per vete e mos na tregoni ketu pallavra, bashkohuni per kombin.

Jo muslimanet thuan per shqiptaret e krishtere, kaure e epitete tjera, ndersa krishteret u thuan arab,radikalista,etj. Leni keto muhabete te dyja palet se turp i botes eshte qe te mundoheni te kthjelloni muhabet se cili religjion i pershtatet shqiptarit...por mire eshte fjale e njohur: FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Po mir e ke un vetem e kshillova personin ne fjal qe mos ti ofendon vllezerit e vet te besimit tjeter me shprehje te magjupeve te azis,por ai ma ktheu se edhe stergjysherit e ti kishin pas gabu qe kishin lind shqiptare e me ardhjen e aziatikeve ata e paskan pas vertetu qe paskan ba gabim qe paskan lind shqiptare dhe e paskan perqafu menjihere aziatizmin,po qka me ba po e humbi fundjaven diqysh.
    Po ky qenka gogjo burr,bile te paska tregu qe per shqiptaret nuk i intereson shum,po qka me bo me disa tjer qe edhe thon qew jan shqiptar e ne anen tjeter i ofendojn shqiptaret deri ne maksimum.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Jane shqiptaret e Maqedonise ata qe ngren zerin per shqiptaret Orthodox te Maqedonise , bile ben edhe demostrata per ta , pra nese ke cfare te komentosh ne lidhje me themen ti SHARRI LIBURNA , urdhero , dhe jo inderekt te provokosh shqiptare te besimit tjeter siq e ke zakon .
    Nuk i kemi harruar akoma sjelljet e tuja .

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Jane shqiptaret e Maqedonise ata qe ngren zerin per shqiptaret Orthodox te Maqedonise , bile ben edhe demostrata per ta , pra nese ke cfare te komentosh ne lidhje me themen ti SHARRI LIBURNA , urdhero , dhe jo inderekt te provokosh shqiptare te besimit tjeter siq e ke zakon .
    Nuk i kemi harruar akoma sjelljet e tuja .
    Un nuk provokava asgje,po nuk e di ku e pe ti qe un provokova dikund,un vetem e kshillova qe mos ti ofendon shqiptaret e besimit jo musliman me kaurr.

Nuk ka lidhje feja me kombin. Nese keta ( te deri djeshem maqedone) sot e ndjejne veten shqiptare, athere le te shpallin veten shqiptare, kjo sigurisht qe shkon ne favor kombetar. Gabimi behet kur nese keta ( deri dje maqedonas) do te benin thirje nder shqiptaret e maqedonise per ngritjen e "vetedijes" fetare duke propagandar se duhet kthim tek "rrenjet" e vjetra. Ta keni te kjaret se Muslinai nuk kthehet kaur asnjehere.

un vetem per ket e kam citu,e sa i perket mbrojtjes se shqiptareve orthodoks qe duhet me qen nen mbrojtje te shqiptareve te makedhonis,ketu mir e ke se ????

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Jane shqiptaret e Maqedonise ata qe ngren zerin per shqiptaret Orthodox te Maqedonise ,
    O Genti,ti the mir qe keta duhet ti mbrojn ata,po nuk e shpjegove pse,apo nuk e din vetem ke ndegju prej dikuj tjeter e tash nuk po te kujtohet.
    E Sharri a ta paska kall naj her ma heret a?

ILLYRIAN Maska e Tonite
    Anëtarësuar
    09-02-2012
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    37

un vetem per ket e kam citu,e sa i perket mbrojtjes se shqiptareve orthodoks qe duhet me qen nen mbrojtje te shqiptareve te makedhonis,ketu mir e ke se ????
    Shqiptaret ortodoks te Maqedonise kane perkrahjen e shqiptareve muslimane. Se ishin shqiptaret muslimane ata te cilet u ndihmuan qe te ngrisin zerin se edhe ata jane shqiptar.

Po une habitem nga keto percarje fetare qe keni! Edhe muslimanet po e teprojne, por ama edhe ju po e teproni. Pse nuk mundeni thjeshte ti jepni FUND kesaj!

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    O Genti,ti the mir qe keta duhet ti mbrojn ata,po nuk e shpjegove pse,apo nuk e din vetem ke ndegju prej dikuj tjeter e tash nuk po te kujtohet.
    E Sharri a ta paska kall naj her ma heret a?
    Ti me gentin po me duket se i takoni ati grumbullit te plehrave qe i ka grumbullu albini,

Faqja 11 prej 26 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •