Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    TI katnarja e dropollit pse kshu duhet te tregoj une ty pse zihem ?
    E di qe te pelqen shume te pergjosh te tjeret e te merresh me thashetheme deri aty arrin niveli jot ...por me vjen keq mua ato antar qe s'me pelqejne nuk i dh...fare ...
    Sikur te kishe ngelur e vetmja ne toke ...une prap nuk do ti kisha hedhur syte e aq me teper te bisedoja me ty ...pse ça u bo ktu u liru kshu ...
    Nuk bej muhabet jo sepse je e poshter ,injorante e djallzuar me fantazi te semur ,por sepse je shume po shume e trashe lol.
    Te besh humor duhet te jesh inteligjente ( e trasheguar me ADN ,ti len shume per te deshiruar ,sepse dhe shqip nuk din mire, shkruan gjysem anglisht e gjysem shqip, njesoj si paraardhesit e tu hyzmeqar neper tokat tona qe nuk arriten e nuk arriten te mesonin shqip po flasin gjysem greqisht e gjysem shqip mgjth kane shekuj qe jetojne ketu ).
    E dyta duhet te jesh e kulturuar ,e shkolluar dhe njeri pozitiv , pa keto veti as nuk ben humor dhe as e kupton humorin lol.
    Ti nuk ke asnje nga keto.... nuk te ve faj qe s'kupton ,po mos be lojra fjalesh me mua se nxjerr syte vete lol.
    ''Me te qeshur thuhen te gjitha '' thote Shekspiri (nuk e di a e njeh lol)dhe kulmi i humorit dhe i civilizimit eshte kur ben humor , autoironi me veten tende te ben shume mire edhe pse egzagjeron te verteten po ndihesh mire z'dramatizon shume nga situata ku ndodhesh etjetj (lexo pak psikologji e di qe te duhet shume shume per recuperare por me mire vone se kurre lol).Kaq per te te hapur pak horizontin dhe mos te kesh ate humorin tend djallzuar qe mi fa cagare

Po me bon kurioze,,e po me vje me te pyt per nja dy gjona?po...po i bi onash e onash....mos te pelqej gjo ty une e sdi gjo apo....mos ma vej re...pleqni jom...
    jo kshu thashethem... PLot mi kam lexu... shoqen tate te klases ...
    duhet me u rujt....nuk po merret vesh ça bohet ...
    po shyqyr qe ma nxorre burrin ne foto me ne fund e more guximin ...s'paske faj qe rri gjith diten ne forum .....shume okubet korbi....lol
    Faqkat te jan skuqur akoma ...kur te lavderon shefi mi ... e kam fjalen... seç na tregove nje dite .....gomarit i thone bravo kur punon ...eshte kafshe e urte dhe puntore i gjori...
    apo skuqesh per ndonje gjo tjeter mi.... fol hapu se te nimojme quhet terheqe fizike ...ndodh kur prasi ne shpi nuk eshte i zhvillum mire ...te kuptoj vape...bo shume anej... ka puna jote ...
    tani..... me thon nje llaf ...e di qe nuk rri pa thene dy ...kshuqe ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 31-08-2011 më 10:00
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Saura aka Naqeta, ti qenke JEVGE SKIZOFRENE.

Po ke shkruar aq 'shume', ma bej dhe nje'nder' - Pse zihesh me burrat e botes ti? Ste rri llapa rehat apo si eshte puna? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •