hihihi vazhdoni te qani si kurva prandaj ju quajn Kurvat e bardha nga madridi .
Bahhh ē'jeni ju tė Barcelonės.![]()
Nuk e thashė unė or shok, po ik lexo i her gazetat ēa shkrujnė pėr aktrimin e Fabregas. Nuk kam pse ankohem fare se s'bėj tifo as pėr Barcelonėn as pėr Real Madridin por simulime si ajo e Fabregas dje tė shpifin futbollin. Po tė ishte pėr rregulla futbolli, dje Fabregas dilte me karton tė zi jo tė kuq. Futbolli s'ėshtė aktrim. Shife videon mirė se nuk e ka prek fare nė fytyrė. Ai normal qė do thot qė me preku, se sdo tė dali mbrapa nė intervistė dhe tė thot simulova.
Barcellona/ Fabregas come Busquets: simulazione vergognosa ed espulsione per Medel
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [PaRTiZoNi] : 30-09-2012 mė 12:02
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
asnje nga keta nuk ka me shume Oscar se Cristina![]()
![]()
hihihi vazhdoni te qani si kurva si jeni .
Ps. O milanist po ik more far mediat pse po kshyr me manipulu more cun
Mesa di une nuk vleresohet sa e forte eshte goditja,per te rene ne toke apo per te qendruar ne kembe,per te thyer hunden apo per te care vetullen...une e di qe vleresohet gjesti.Ai ishte gjest antisportiv,sic ishte ai i Zidane ndaj Materazzi,apo i John Terry ndaj nje lojtari te Barcelones me duket qns e mbaj mend mire kur e goditi me gju ne shpine.Nuk duhet domosdoshmerisht te jete grusht apo goditje knockout qe te nxirret kartoni i kuq per te ndeshkuar.
Ndersa per keto kontestimet idioteske jo favorizime jo lesh presh ne tresh jane bere balte.Une dakord jam qe Fabregas e teproi me gjithe ate rrezim dhe perpelitje sikur e theri Medel,po ne ate rast vleresohet gjesti,dhe si i tille ai ndeshkohet me karton te kuq,kjo nuk ka nevoje per replike.Kurse per ate punen e prekjes me dore e kam permendur pak me siper dhe besoj se eshte shpjegim mjaft racional,te pakten me shume se sa ai i shtypit Madrilen apo i debilave qe thone se favorizohet.
Nqs ve re nje fotografi qe ka hedhur njeri nga anetaret,FcBrc me duket nqs nuk gabohem,te fotografia e dyte ke rastin qe te permenda une per prekjen me dore nga ana e lojtarit te Sevilla nje aksion perpara se Thiago ta kapte shume here me pak ne menyre te pavullnetshme dhe gjyqtari ne te dy rastet lejoi vazhdimin e lojes ,ndoshta si balancim apo si gjykim i nje rasti te pavullnetshem.Cdo fjale e thene me tutje e tipit favorizim apo mbajtje me hater e ledhatim perkedhelje apo eksitim jane totalisht Non Sense.
Shendet zono![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
hahahahha!
O Blood ashu pėrplasjesh me trup po shohim ēdo ndeshje. Nqs sdo ishte rrėzuar Fabregas arbitri do e kalonte me kėshillim tė dyve.
FcBrC, prapė Fabregasit dhe Busquets s'ja kalon dot Ronaldo pėr aktrim![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Nqs ronaldo sja kalon sigurt qe boatengi ja kalon
https://www.youtube.com/watch?v=jfFlxVbppps
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FcBrC : 30-09-2012 mė 12:29
Krijoni Kontakt