Close
Faqja 34 prej 51 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 503

Tema: FC Barcelona

Citim Postuar mė parė nga CeLi Lexo Postimin
    Ore futbollisti me i mire per tani eshte , jo i gjithe koherave , se futbollisti me i mire i te gjithe koherave meret duke mare parasysh trofete qe ka ngritur ! Messi juaj o te semure pas messit , boteror ska mare e ska per te mare kurre , se ska shanc ta mari argjentina ne brazil .
    Jeni tifoza te semure pas messit , kaq !
    Venger sbesoj se ka dashur te thoje qe eshte me i mire i te gjitha koherave
    Epo qe Venger qenka analfabet dhe ngaterrohet me ato qe thote se nuk kupton pyetjen...kete nga ty po e degjoj! Qe ketu duket se sa mund te bindesh ti dike tjeter per Messin. Me thuaj se cfare trofeu i mungon Messit (pervec noterorit) ? Si individual,po ashtu dhe kolektiv? Me thuaj 1!!! Ka marur 3 topa te arte njeri pas tjetrit o miku im. Ti na thua as me Zidane nuk krahasohet. Ti je teoricien me vete pash zotin. Nuk ka per te ngritur messi kupe bote?! Kjo eshte per tu pare,po une deri tani vetem ty po te lezoj ta thuash kete dpse ai eshte vec 24 vjec,dhe ka te pakten dhe 2 boteorre perpara. Nuk emkuptoj se si shprehesh ti keshtu,megjithate,ti e di vet.

Kerkoj ndjese per gabimet ne shkrim,po po shkrua nga ipad.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Marseli ! Maska e CeLi
    Anėtarėsuar
    08-11-2005
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    272
    Edhe per Guardiola mund te jete messi futbollisti me i mire i te gjitha koherave , por fakti qe ska arritur te mari trofeun me te madh i cili eshte boterori nuk krahasohet me maradona pele zidane ronaldo ! Venger do e thoshte me plot besim kur te arrije te ngre dhe boterorin , atehere mund ta pranoje dhe une . Po e them prap , maradona pele e zidane e ngriten ekipin e kombetares ne kurriz ( normal qe luajne dhe 10 te tjere ) messi nuk e ka arritur !
    Nji top te arte messi e mori vitin qe iniesta , xavi ngriten boterorin apo snajder dhe milito champions , ate vit nuk e meritonte messi se vetem nje kampionat te qelbur mori !
    Une shprehem tamem si sportdashesh jo si te semure pas messit sic shpreheni ju !
    Rossoneri !

Ti ke mesuar nje gje dhe aty te ka ngelur shiriti...te semure,te semure lol.
    Pse cryuff qe nuk mori boteror nuk hyn te me te miret e te gjithe koherave sipas llogjikes tende? Cdo lojtar qe nuk mer Boterorim dmth,edhe po nqs eshte me i miri i kohes se tij....eshte kot.
    I madh je
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Pique Puyol vetėm te Spanja llogariten simas teje Milko, se te Barcelona i bo tgjitha Messi.
    E do qartė ti, Messi pa Xavin dhe Iniestėn s'fito dot, siē ndodhi pėr Champions dhe ata dy ishin dobėt, u skualifikuat.

Kurse Xavi Iniesta pa Messin s'ėshtė nevoja me ta pėrsėrit se e di ti ēa kan fitu.
    Edhe une te njejtin mendim ndaj
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e roni_s
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    639
    Citim Postuar mė parė nga CeLi Lexo Postimin
    O te semure historikishte , mos flisni per gjate gjithe historise te futbollin dhe fusni MESSIN si lojtarin me te mire te te gjitha koherave ne gjithe boten . Ska mare boteror o te semure nga mendja , si mund ta quash lojtarin me te mire ne gjithe boten te te gjitha koherave ?!

Nėse kėta njerėz jan tė semurė... ti je i vdekurė

#Wayne Rooney(Manchester United) - Messi eshte nje shaka. Per mua eshte lojtari me i mire qe kam pare ndonjehere.

#FALCAO(Atletico Madrid) - A ishte kjo ndeshje ne CH-L, apo Messi ishte duke luajtur ne PlayStation? I pandalshem!

#RIVALDO - Messi eshte fantastike, FIFA ka per te porositur nje tjeter trofe(Top te Arte) per lojtarin me te mire ne bote.

#Kevin-Prince Boateng(AC Milan) - Messi eshte shume i forte!!!

#John Heitinga(Everton) - Messi lojtari me i mire ne bote!

#Eden Hazard(Lille) - Messi eshte lojtari me i mire i te gjitha koherave?

#Enzo Maresca(Malaga) - Imagjinata ime nuk mund ta besoj se atje ishte dikush me i mire. Cfare Pele, Maradona, Platini? Te gjithe te medhenj. Messi? Perbindesh.

#RONALDO(Brazil) - Largoni femijet nga twitter, Messi luan si nje gomar!

#Josep Guardiola: "Une jam shume me fat qe trajnoj Messin

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar mė parė nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Ē'ja fut kot tani, dhe me Spanjėn kampion bote e europe Messi i bėri?
    O partizani te kam milanist turp.Se shikon ca po ben ky gjigant i futbollit?Sipas mendimit tend por sikur te supozojme te ishte ne vend te Messit te ishte psh:Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Van Basten,Romario.Baxhio etj etj.Do dalloheshin kaq shume sa dallohet Messi te Barcelona.?Duke vene re tek Baarcelona lozin lojtare Perbindesh si Xavi, Iniesta.Ku ke pare ti edhe te gjithe ne qe flasin ndonje lojtar te klasit te Messit?Ai i ka te gjitha.Me thuaj nje skuader qe ka nje njeri i cili eshte golshenusi me i mire eshte organizatori me me shume assiste edhe qe ka shenuar golat me te rendesishem te skuadres.Vetem mbrojtja i Mungon.Ti lini te gjithe justifikimet me Argjentinen ca ben edhe pa Xavin e Iniesten do ishte si Xhovinko se keto jane budalleqe sipas mendimit tim.Kur te kalojne vitet edhe ta kate lene futbollin Messi edhe ti do shikosh lojtare te kalibrit te Kristines.Duke marre topa te arte edhe te adhurohet nga shume njerez madje edhe nga djali jot.Do thuash me vete: Po keta pse bejne keshtu?Skane pare ndonjehere Mbretin Leo te lozi futboll live prandaj flasin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Vjosa : 04-05-2012 mė 22:06

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    mesi sme ka pelqyer asnjeher pasi nuk ka luajtur asnjeher bukur per argjentinen, me duket me shume si ibraimovic
    vari leshte

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 05-05-2012 mė 19:02

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Menyra me e mire per ti thene Falemnderit .

Vertet emocionuse .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 07-05-2012 mė 00:24

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Vjosa Lexo Postimin
    O partizani te kam milanist turp.Se shikon ca po ben ky gjigant i futbollit?Sipas mendimit tend por sikur te supozojme te ishte ne vend te Messit te ishte psh:Ronaldo,Ronaldinho,Zidane,Van Basten,Romario.Baxhio etj etj.Do dalloheshin kaq shume sa dallohet Messi te Barcelona.?Duke vene re tek Baarcelona lozin lojtare Perbindesh si Xavi, Iniesta.Ku ke pare ti edhe te gjithe ne qe flasin ndonje lojtar te klasit te Messit?Ai i ka te gjitha.Me thuaj nje skuader qe ka nje njeri i cili eshte golshenusi me i mire eshte organizatori me me shume assiste edhe qe ka shenuar golat me te rendesishem te skuadres.Vetem mbrojtja i Mungon.Ti lini te gjithe justifikimet me Argjentinen ca ben edhe pa Xavin e Iniesten do ishte si Xhovinko se keto jane budalleqe sipas mendimit tim.Kur te kalojne vitet edhe ta kate lene futbollin Messi edhe ti do shikosh lojtare te kalibrit te Kristines.Duke marre topa te arte edhe te adhurohet nga shume njerez madje edhe nga djali jot.Do thuash me vete: Po keta pse bejne keshtu?Skane pare ndonjehere Mbretin Leo te lozi futboll live prandaj flasin.

Vjosa, pyeti njehere keto; cili eshte "lojtari me i madh" qe keni pare duke luajtur futboll ne jeten tuaj?

Pergjigja; KAKA & RONALDO

^^^

T'ESTIMEM PEP!
    Grącies PEP!

#VamosArgentina

Faqja 34 prej 51 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •