Close
Faqja 97 prej 106 FillimFillim ... 47879596979899 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 961 deri 970 prej 1055
    Kjo fikja e ekranit ndodh kur ti e le laptopin pa perdor fare ? dmth kur nuk e leviz mouse dhe nuk shtyp asgje ne tastiere? Kjo esht mese normale sepse ka nje konfigurim "Default" tek Power Options qe per 20 min te fiket ekrani , hdd apo dhe ndonje gje tjeter! Provo njehere kete metode: Control Panel-->Power Options-->zgjidh High Perfomance. Pastaj tek High Perfomance kliko tek Change Plan Settings. Tek Turn off the display zgjidh Never. Gjithashtu dhe tek Put the computer to sleep.
    Me pas shko tek Change Advanced Power Settings --> Kliko tek Hard Disk-->Turn Off hard disk after-->Nqs eshe 20 Min coje 0 qe do te thote "Never"! Jepi Ok dhe shiko a do te ndodh ky problem perseri?!
    Nese nuk ndodh atehere ti mund ti ndryshosh perseri opsionet si deshiron ti!
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Varet si do pėrfundojnė pėrpunimet grafike para se tė bėsh kalibrimin, nėse do printohen nė lazer apo do shkojnė nė shtypshkronjė. Nė mungesė tė veglave tė posaēme (Lacie Blue Eye ėshtė mė fenomenalja qė kam provuar) atėherė provo ta sistemosh dorazi me shkallėn e ngjyrės gri. Po ka rėndėsi dhe ēfarė lloj monitori ėshtė, Eizo/Sony/Mitsubishi NEC/Lacie janė ata qė tė nxjerrin ngjyrat reale, markat e tjera nuk u afrohen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    une e kam provuar me ekran tjeter jo te laptopit dhe ky fenomen nuk ndodhe, pra nuk fiket.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    darwin faleminderit. Me keto lloj markash qe me ke permendur me duhet te blej nje monitor te ri se ky qe kam eshte crt i blere para 7 vjetesh. Meqe ra fjala a ja vlen nje Eizo 19" i perdorur, ardhur nga gjermania, per 100 usd? Apo nje samsung 22" i ri i prodhuar ni kine per 200 usd. Behet fjale per cmime shqiperie.
    Thjesht pa hyre ne te dhenat teknike. Kryesisht e perdor per te edituar fotografi.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    I kryeva te gjitha veprimet e mesiperme, por perseri e njejta gje

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    eizo 19" L768 - me vrap (atje nė fund tė Laprakės?)

merr dhe njė foto me usb - me shkallėt e ngjyrave dhe nga ato fotot e testeve tipi i kėsaj:

dhe shikoje me temperatura 6500 dhe 9300 kalvin.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    darwin edhe nje here faleminderit per sugjerimet. Tamam ne fund te laprakes. Nuk besoj se ka magazine me te madhe se ajo.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Lidhje Tv~Monitor/lidhje multi monitor/desktop ikona/rezolucion/grafik karte/ekran.

Kam nje problem me VPS ma kan vjedhur dhe i kan ven Desktop Locker A ka ndonje mundesi qe ta hjek apo ndonje Password qe funksionon edhe pse nuk e ka ven Ai Ju lutem nese dikush di Dicka rreth kesaj Me tregoni...

Faleminderit per Mirkuptimin
    God Be With You!

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

Problem me figuren e tryezes

Kam instaluar depfreez ne pc dhe kam vene nje foto per sfond, por kur aktivizoje depfreez ekrni del me ngjyre, pra nuk eshte me fotoja qe une kisha vendosur por kur e caktivizoje me tregone perseri foton, cafre duhet te beje qe edhe pas aktivizimit tedepfreez te dali e njejta foto, eshteinstaluar dhe tinasoft si klient.

Asnje sdi Si ta hjek .....
    God Be With You!

Faqja 97 prej 106 FillimFillim ... 47879596979899 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •