Close
Faqja 69 prej 106 FillimFillim ... 1959676869707179 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 690 prej 1055
    i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Kliko ne desktop Properties / Desktop / Customize Desktop... / Web / tek "Web Pages" hiq te gjith tikat dhe fshij te gjitha faqet, dueht te jet vetem "My Corrent Home Page"

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576

Post Pak ndihme

Pershendetje!

Kerjkoj pak ndihme nese dikush mund te me thote se si mund te lidh dy kompjutera desktop me nje monitor te perbashket?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Pershendetje!

Kerjkoj pak ndihme nese dikush mund te me thote se si mund te lidh dy kompjutera desktop me nje monitor te perbashket?
    Zakonisht neper servise te ndryshme zbatohet kjo metode etj.
    Eshte nje paisje Auto KVM Switch qe ben te mundur kete lidhje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2008
    Postime
    16

Si Tė Tė Pėrdoret Remote Desktop

A ka dikush mundėsi tė mė tregoj hap pas hapi si ta pėrdor remote desktop conection tė windowsit. unė e kam njė program shum tė mirė pėr kėtė punė qė nuk ka nevoj pėr konfigurime, por unė kam nevoj tė mė shpjegohet hap pas hapi si duet tė veproj, sepse kam dėgjuar se duhet tė bėsh njė acount tė ri nė pc, dhe nuk e di hiq si duhet tja bėj kėshtuqė, mė tregoni qdogjė pėr kėtė qėshtje pėr IP adresen dhe tė gjitha qė duhet ti bėj pėr tu lidhur me pc n e shokut tim.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2008
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin

Unė para se ta postoj kėtė temė, e kam vizituar at temė, por nuk i kam gjetur informacionet qė mė duhen. Unė deshiroj qė dikush qė ėshtė lidhur me remote desktop conection tė microsoftit tė mė tregoj hap pas hapi se qfar duhet tė bėjė, sepse unė nuk po mund tė lidhem kursesi me shokun tim, e dyshoj qė nuk jam duke kuptuar se si duhet tė lidhem. Pra nėse dikush mund tė mė tregoj, e falenderoj paraprakisht!

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar mė parė nga toni-jasi Lexo Postimin
    Unė para se ta postoj kėtė temė, e kam vizituar at temė, por nuk i kam gjetur informacionet qė mė duhen. Unė deshiroj qė dikush qė ėshtė lidhur me remote desktop conection tė microsoftit tė mė tregoj hap pas hapi se qfar duhet tė bėjė, sepse unė nuk po mund tė lidhem kursesi me shokun tim, e dyshoj qė nuk jam duke kuptuar se si duhet tė lidhem. Pra nėse dikush mund tė mė tregoj, e falenderoj paraprakisht!
    Toni, a duhet te jete patjeter me Microsoft RC? Une e perdori Logmein kur dua te rregulloj ndonje komputer te miqeve te mij.
    Krejt cka te duhet eshte te regjistrohesh, te installosh programin e Logmein dhe pastaj sa here don te hysh ne komputer shkon ne webfaqe shenon emailin tuaj dhe fjalekalimin dhe ja hyre ne komputerin e duhur.
    Kjo me te vertete eshte shume leht por nese ke nevoj me shume info me trego pasi qe te keni provuar.
    Mos harro kete logmein program duhet te installoni ne komputerin qe doni akses.

Me respekt
    Flag

P.S Kjo eshte falas per 5 komputera, nese deshironi me shume se 5 atehere duhet te paguani por edhe kete nuk ke nevoj sepse regjistrohesh me nje email tjeter dhe ja ke akses edhe per 5 komputera tjere. Une i kam 20 deri tani

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    RDC Eshte gjeja me e thjeshte per tu konfiguruar.

kliko ne start kliko ne run e shkruaj sysdm.cpl ne ate dritare shko ne remote edhe kliko ne allow users to conect remotely. pasi ke bere kete kliko ne select users per te zgjedhur cilet usera jane te lejuar te perdorin remote. kjo gjithmone nese ke me shume se nje user ne kompjuter. pasi te kesh bere kete gje edhe nese kompjuteri jot ndodhet mbrapa nje routeri edhe nuk eshte kompjuteri i vetem ne ate router duhet te hapesh internet explorer ose firefox shkon ne ip e routerit edhe identifikohesh. shkon ne port forwarding edhe sigurohu qe porta 3389 te forwardet ne ip e kompjuterit qe ti do te lidhesh. pasi te kesh bere keto hapa atehere ikene kafe interneti edhe kliko ne start > all program > accessories edhe kliko ne remote desktop connection (kjo nese ke instaluar versjonin e ri te RDC nese nuk e ke te instaluar RDC ndodhet ne start allprograms accessories comunication. ne emri i kompjuterit shkruaj ip e kompjuterit qe ti do te lidhesh edhe kliko ok e prit derisa te lidhesh. jane disa kushte qe RDC te punoje.

1-Kompjuteri duhet te jete mbrapa nje NAT unic pra ip WAN e jotja duhet te jete unice edhe direkt ne network. (nese je ne shqiperi/kosove/mal i zi haroje te perdoresh RDC pasi ip WAN nuk eshte unike eshte shared)
    2-Porta 3389 TCP edhe UDP duhet te jete e hapur ne cdo firewall edhe te drejtohet direkt ne kompjuteri qe pret remote.
    3-Useri duhet te jete administrator jo limited.

Shif foto e pac fat

Ardi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2008
    Postime
    16
    Citim Postuar mė parė nga flag Lexo Postimin
    Toni, a duhet te jete patjeter me Microsoft RC? Une e perdori Logmein kur dua te rregulloj ndonje komputer te miqeve te mij.
    Krejt cka te duhet eshte te regjistrohesh, te installosh programin e Logmein dhe pastaj sa here don te hysh ne komputer shkon ne webfaqe shenon emailin tuaj dhe fjalekalimin dhe ja hyre ne komputerin e duhur.
    Kjo me te vertete eshte shume leht por nese ke nevoj me shume info me trego pasi qe te keni provuar.
    Mos harro kete logmein program duhet te installoni ne komputerin qe doni akses.

Me respekt
    Flag

P.S Kjo eshte falas per 5 komputera, nese deshironi me shume se 5 atehere duhet te paguani por edhe kete nuk ke nevoj sepse regjistrohesh me nje email tjeter dhe ja ke akses edhe per 5 komputera tjere. Une i kam 20 deri tani
    FLM shum! Por unė e kam nj ė program qe lidhet permes driverave tė vet, (jo pėrmes web browserave), ėshtė shumė i mir, i shpejt, i thjesht nė pėrdorim nuk ka mė thjesht se aq, vetėm duhet tė instalohet (nė PC-n tėnde dhe nė PC-n e mikut), nėse deshiron tė lidhesh vetėm duhet ti marėsh ID numrat e mikut dhe passwordin e mikut dhe conect, kaq thjesht ėshtė. Ndoshta ke degjuar pėr tė programi quhet TeamViewer, ndėrsa unė e pėrdor TeamViewer 4. Pėr pėrdorim pėrsonal ėshtė falas kėshtuqė kushdo qė deshiron mund ta gjej vetėm me njė kėrkim tė thjesht nė google. Por mua shum mė nevojitet qė tė kemė edhe akses zanor nė PC-n e mikut tim, e kėtė e ofron RDC e microsoftit, (mesa di unė), por Arti tha qė vetėm lidhjet me IP unike mund tė lidhen, athere unė me at program nuk kam shanca tė lidhem. Kėshtuqė kush di ndonjė program qė mund tė bėj edhe lidhje zanore me PC-n e mikut, athere le tė mė tregoj, sepse mė nevoitet shum.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Sot po ndihmoja nje kushuririn tim ne shqiperi e vura re qe isp I jepte modemit nje ip te jashtme te tipit c 192.168.29.x nese ti edhe shoku yt perdorni te njejten isp keni shance te perdorni RDC duke perdorur networkun e brendshem te isp pa patur nevoje te dilni jashte ne internet. Nese jeni ne te njejten isp jepni ip e jashtme te modemit ti hedh nje sy mos bejme ndonje trik te rendomte ;p

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 69 prej 106 FillimFillim ... 1959676869707179 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •