Close
Faqja 67 prej 106 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 661 deri 670 prej 1055
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    nVidia them une.. kam shok qe perdorin per kaseta dasmash e larje fotosh me kete lloj

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Kush eshte me e mire Samsung RAM apo Kingston RAM?

Nuk behet ky krahasim midis Nvidia edhe ATI?
    Kush eshte me mire Nvidia GeForce2100 apo Ati Radeon 9550?
    Kush eshte me mire Ati Radeon TNT apo Nvidia Geforce 8600?
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Rev12 Lexo Postimin
    Cila karte grafike eshte me e mire ajo ATI apo nVidia. Une jam me teper per nvidia dhe me duket e perkryer si karte por ka nga ata qe thojne qe ATI eshte shume me lart se nVidia per kete do doja mendimin tuaj dhe nese mundeni te tregoni per specifikat qe ka njera apo tjetra.
    Une qe perdor produktet e Autodesk -ut rekomandohet Nvidia.
    keshtu qe une perdor Nvidia.

Dmth fansa te nVidias jemi te gjithe nuk ka ndonje ATI. Ardi une e kisha fjalen te krahasohen modelet qe jane te peraferta e jo dy ekstreme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Paguaj nje ATI me shtrejt se Nvidia sigurisht qe duhet te jet mire se Nvidia ose e kunderta

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    itali/padova
    Postime
    38
    I provova te gjittha ato qe me keshilluat por pa asnje sukses. Riinstalimin e windowsit e kam ba duke e ripristinu nga "menyja" e ripristinimit te sistemit gjat ndezjes se kompiuterit (arrita te futem ne ripristinim me hamendje, edhe se nuk arrij te shoh asgje ne monitor). Tu u lidh me sitin e HP (kompiuteri eshte HP dhe duke u lidhur me sitin e NVIDIA bera kontrollimin e gjitha pjesve te kompiuterit dhe rezultati me doli qe nuk ka asnje problem as me matherbordin dhe as me karten grafike. Te them te drejten ne kete pik nuk di sa ca tjeter te provoj dhe si te veproj. Gjithsesi faleminderit te gjithve.
    Rrofte Shqipnia etnike

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    Kam perdorur skeda video te ndryshme si ati dhe nvidia. qe te dyja shum te mira jane.
    Aktualisht kam nje GeForce 9800 GTX.
    Varet sa ke ndermend te shpenzosh, qe te jap nje sygjerim

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga Rev12 Lexo Postimin
    Dmth fansa te nVidias jemi te gjithe nuk ka ndonje ATI. Ardi une e kisha fjalen te krahasohen modelet qe jane te peraferta e jo dy ekstreme.
    Pikerisht Rev12 edhe une prandaj dhashe edhe shebullin e RAM samsung apo kingston pasi jane gjera qe kane te njejten arsye edhe pak a shume te njejten opsjone. Ne kete pike hyn pastaj ne diskutim cmimi energjia e harxhuar etj gjera te keti rangu. Une me shume te them te drejten preferoj ati pasi per te njejtan opsjone eshte me e lire se sa nvidia. E vetmja radhe qe mora nvidia ishte kur mora geforce 8600 SLI me mendimin se SLI do suportonte te 4 monitoret qe kam ne ate PC po ne te vertete doli nje zhgenjim pasi jo sic e reklamojne SLI suporton vetem nje monitor pra mer fuqine e 2 kartave edhe e kalon ne nje monitor jo sic e reklamon nvidia qe suporton deri ne 10 monitore. Ato ishin 500$ te shpenzuara kot duke futur ne kete cmim edhe ato ekstra $ qe shpenzova per te upgrade alimentatorin qe te kishte konektore me 6 kunja per video card. Tani ne DVR qe ndrtova per vete kam vene ATI HD4100 edhe them se eshte shume shume e mire per cmimin qe pagova.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e evalt
    Anėtarėsuar
    12-09-2007
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    249
    dua te them nje ge , ( nuk jam ne kundershtim me asnje) para disa ditesh lidha 3 monitor me ane te nje HUB VGA ne nje sked video ATI Radeon HD 4350 . 256 mb ddr2 . per mendimin tim eshte sked video kot. e ēuditshmja eshte se vura ne funksion 3 monitor: nje 50 polesh, nje 32 poles, nje 19 polesh, njekohesisht

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Cilesia varet nga modeli i kartes nuk ka lidhje fare me emrin Nvidia apo ATi pasi te dyja kompanite perdorin te njejten teknologji prodhimi.(mund te blesh karta Ati dhe jo Nvidia nqs madherbordi eshte prodhuar nga ATI dhe blen karte nvidia nqs madherbordi eshte prodhuar nga Nvidia)Te modeli kartes cilesia me kryesore eshte core speed si dhe memorja.
    Mund te blesh Ati me cilesi,specifika inferiore qe do te thote cmim i ulet i kartes supozojme 35 dollare.Por kjo nuk do te thote qe Ati kartat jane te dobeta,Ati ja ben karta grafike te keqia.Varet cfare modeli karte zgjedh.varet sa paguan.Paguan pak dhe cilesia eshte pak.Paguan shume dhe cilesia eshte shume lol.
    Cmim i larte i kartes nenkupton model te ri karte dhe cilesi e larte ne figure.Nuk ka rendesi ATI apo Nvidia,rendesi ka modeli i kartes qe zgjedh.
    Perpara se te shkosh ne dyqan,shiko faqen e dyqanit ne internet per modelet e kartave ne shitje dhe lexo specifikat per te blere model me cilesi te larte dhe cmim jo shume shume shtrenjte.
    Nuk ja vlen te blesh karta video mbi 130 dollare pasi cmimet ulen dhe e gjen ate model karte pas 6 muajsh per 80-90 dollare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 03-02-2009 mė 23:39
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 67 prej 106 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •