ndoshta e ka ekrani, provoje nje here vendosi nje ekran tjeter.
ndoshta e ka ekrani, provoje nje here vendosi nje ekran tjeter.
Nuk me duket i kuq sfondi mua.Ku e shikoni ju?.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
patjeter qe eshte problem hardware pasi thua se e ke formatuar dhe nuk ka bere ndryshim. Ose ekrani ose karta grafike...them une.
Ore po une nuk shikoj as pjesen e kuqje.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kontrollo dritaren e dhomes mbase reflekton dicka nga jashte.
Pėrshėndetje.
Sot njė fėmij kėtu i familjes, ka pasur njė pajijse magnetike nė dorė dhe pa dashje atė e ka afruar ose mė saktėsisht ngjitur pėr ekranin e pc-sė, tash ekrani aty ku ka takuar me atė magnetikun i ka ikur ngjyra, ka ndonjė mundėsi riparimi tė monitorit?
Ju flm.
Sui generis
Falenderuar anėtarit njėkohėsisht edhe s.mod Clay More arrita ta zgjedhi problemin shumė shpejt.
Pra pėr tė gjithė ata qė mund tė kenė tė njėjtin problem ndonjėher, duhet tė largosh nga rryma pėr disa minuta monitorin dhe pastaj sėrish ta vėndosh dhe tė presėsh afro 5 min dhe ta ndezesh dhe gjithcka sėrish do tė jetė nė regull.
Ju flm atyre qė mė ndihmuan.
Sui generis
Kjo vlen pėr monitorėt e thjeshtė, po ashtu edhe pėr televizorėt nėse u afroni ndonjė magnet... mjafton ti shkėpusni korentin pėr disa ēaste!
Pėrsa u pėrket monitorėve LCD, nuk i kam testuar ende... (pasi nuk dua tė bėj test tek monitori im)
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt