Close
Faqja 32 prej 106 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1055
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-03-2006
    Postime
    21
    Po une mendoj se eshte fjala edhe tek (driver) si problem ne fjale.

ne system info qendron:
    Chips & Technologies 65554 PCI
    Display
    This Device Has a problem: code=24(0x18)
    this device is not present,not working properly, or not doesn not have all the drivers installed

U mundova edhe njiher qe nga CD -Win 98 te installoj nji Driver perkates,por kot e pranoi kete qe eshte aktual dhe manuel nuk arrita te bej diq

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-03-2006
    Postime
    21
    Tung juve,

problemi u zgjidh.

Ne sistem info shihej kjarte se cilat njesi(driver) kishin konflikt dhe se Ekranit i mungonin edhe ca njesi(driver).
    Pasi gjeta ne CD-WIn98 njesite(driverat)-->e pata lehte qe te bej bartjen e tyre ne menyre manuale ne C:.

Se pari installova nga e para win98SE-->duke i bartur manuel te gjithe njesite(driver) qe mungonin(pasi qe win98SE nuk e beri proporcionalisht ne menyre automatike)veq e veq nga CD-Win98 ne C:.

--->me pastaj ne "Control Panel"--> "Display Properties-->settings
    tek "Colors"nga 16"->"true Color(24Bit) dhe ne "screen area" nga 640x480 -->800x600 pixels

dmth pergjegjesi ne postimin e dyte ka shfaqur bindjen e njejte me mua, por qe une nuk isha i sakte,nuk isha i sigurte ne eshte problemi me "hardware"kombinim "Driver"

ju flm

PS per moderatorin(edspace) une e kuptoj qellimin e forumit dhe Juajin personalisht ne insistimin e DREJTESHKRIMIT gjuhesor dhe atij Terminologjik(Kompjuteri), por per momentin e shoh te arsyeshme qe krahas kesaj terminologjie te "re" ne gjuhen shqipe(jane perkthime bukvale) te perdoret edhe ajo standarde kompjuterike/eshte fjala per termat e mirenjohur ne anglisht(qe e hasi neper forume edhe ne gj.gjermane psh), eshte shume me lehte per t'u kuptuar.

ju flm edhe JU

-kam vetem fjale te mira per Forumin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Meqe jemi te paraqitja e Desktopit. Edhe une doja te dija si ka mundesi qe nje kompjuter ta paraqese ekranin e tij ne pozicionin e figures bashkengjitur. Si te veproj ta rikthej ashtu sic ishte?

i/e regjistruar Maska e Ice Man
    Anėtarėsuar
    06-04-2007
    Postime
    37

Problem me temat (themes)

Me falni , nese mundeni me me ndihmu si t'i riparoj Visual Stylet , sepse kur dua ta nderroj Visual Stylen psh nga Windows Classic ne Windows standard ma qet keshtu : '' The visual styles could not be loaded becouse the file failed to load ''
    qfare te bej ??

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Hap menynė Nis > Ekzekuto (start > run) dhe shkruaj komandėn sfc /scannow qė Windowsi tė riparojė skedarin e dėmtuar. Kjo mund tė tė kėrkojė CD-nė origjinal tė Windows.

Nėse ke instaluar ndonjė program qė bėn zbukurime tė ndėrfaqes, hiqe atė.
    Edi

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Shko ne C:\Windows\Themes edhe shin nese e ke nje file te emeruar classic nese nuk e ke ate athere bej ca te tha edi nese ke kliko dy here e thuaj ca behet

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730

Si te lidhite shtepiza me monitor dhe tv?

Njehere e bera kete po me spo me del nuk di pse, i kam te gjitha ato qka me duhen kartela per dy monitora e kam edhe ate kabllen qe lidhen shtepiz-tv...
    Me ndihmon dikush a duna te preki diqka ne nvidia controll panell? Flm per mirkuptim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-09-2005
    Postime
    118
    Paskam harruar te bashkengjis materialin. Gjithsesi edhe njehere ju kerkoj ndihme per kete rast.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te duhet te klikosh me te djathte ne desktop/cilesite/settings/advanced dhe te shikosh per funksionin monitor i dyfishte dhe aktivizosh monitorin e dyte.
    Videokarta,kur ke instaluar drajverin dhe programin nga CD-ja shton funksione
    per monitor te dyfishte,ekran tv,rrotullim te desktopit,si dhe funksione per modifikim rezolucioni,3d etj.Mund te shohesh dy monitora,njeri i perket monitorit te vjeter.Klik te ikona e monitorit te dyte per ta aktivizuar.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e LOGIC
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Postime
    730
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Te duhet te klikosh me te djathte ne desktop/cilesite/settings/advanced dhe te shikosh per funksionin monitor i dyfishte dhe aktivizosh monitorin e dyte.
    Videokarta,kur ke instaluar drajverin dhe programin nga CD-ja shton funksione
    per monitor te dyfishte,ekran tv,rrotullim te desktopit,si dhe funksione per modifikim rezolucioni,3d etj.Mund te shohesh dy monitora,njeri i perket monitorit te vjeter.Klik te ikona e monitorit te dyte per ta aktivizuar.
    Flm beno, une me pare e kisha aktivizuar por kur e ndala pc te nesermen nuk bente te lidhej Pc-Tv e bera apet aktivizimin dhe i rujta ndryshimet qe bera dhe tash funksionon. Flm edhe njeher per kohen qe hargjon per te gjithe ne kete forum...

Faqja 32 prej 106 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •