Close
Faqja 99 prej 106 FillimFillim ... 4989979899100101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 981 deri 990 prej 1055
    i/e regjistruar Maska e tarushi
    Anėtarėsuar
    21-03-2011
    Postime
    19

Exclamation dua ta kthej windowsin nga 32bit ne 64bit,por pa e formatuar.si mund ta kthej?

me falni dua nje pergjigje sepse kam te instaluar windows 7 por ai eshte 32bit dhe nuk me pranon shume gjera si lojrat a po programet sepse jane 64bit.si mund ta kthej nga 32 ne 64 por pa e formatuar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    nuk bėhet.

i/e regjistruar Maska e tarushi
    Anėtarėsuar
    21-03-2011
    Postime
    19
    ok sh flm. edhe nje pyetje kisha sa kushton nje kompjuter me keto parametra afersisht
    HP pwer I3,2.3 ghz.4bg RAM,320 Hdd,HD mbi 1 Gbr,ka sata extern,hdmi,3 usb,card reader 15'6 me tastature numeratore dvdram+-rw,lightstribe.plsssssssss

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    E PAMUNDUR, AS NGA 64 N 32 NUK KTHEHET pa e formatuar.
    besoj se ky laptop q kerkon duhet t shkoje tek 60,000 Leke

i/e regjistruar Maska e southSide
    Anėtarėsuar
    01-06-2011
    Postime
    29

pyetje rreth TV-s

kur shikoj filma prej pc-s ne tv thjesht e hjeki vga kabllen prej monitorit dhe e futin ne tv edhe gjithqka eshte ne rregull mirpo zeri nuk ben... e di qe vga bart vetem fotografin jo zerin...dhe i bleva nje kabell bardh-kuq(RCA) por prap nuk ben zeri??

Provoje njėherė me HDMI nqs ka TV dhe PC portė. Unė nuk e kam provuar me VGA apo nga ata kabujt e tjerė,po me HDMI qė e kam provuar,mė ka funksionuar.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    01-06-2011
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Provoje njėherė me HDMI nqs ka TV dhe PC portė. Unė nuk e kam provuar me VGA apo nga ata kabujt e tjerė,po me HDMI qė e kam provuar,mė ka funksionuar.
    po po me HDMI-DVI e di, por une po du me dit se pse me RCA kabell nuk po me funksionon zeri..pamja eshte krejt ne rregull por ze nuk ka!

i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    Citim Postuar mė parė nga southSide Lexo Postimin
    kur shikoj filma prej pc-s ne tv thjesht e hjeki vga kabllen prej monitorit dhe e futin ne tv edhe gjithqka eshte ne rregull mirpo zeri nuk ben... e di qe vga bart vetem fotografin jo zerin...dhe i bleva nje kabell bardh-kuq(RCA) por prap nuk ben zeri??
    Kablli i monitorit sherben vetem per videon kurse per zerin duhet te kesh nje Hyrje Audio (AUDIO IN) 3.5 mm fole ngjitur ne porten VGA te videos. Te duhet nje kabell 3.5 mm (mashkull-mashkull) per te lidhur zerin ne TV.

Shiko manualin e TV per me shume hollesi
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Cim Tironsi Lexo Postimin
    Kablli i monitorit sherben vetem per videon kurse per zerin duhet te kesh nje Hyrje Audio (AUDIO IN) 3.5 mm fole ngjitur ne porten VGA te videos. Te duhet nje kabell 3.5 mm (mashkull-mashkull) per te lidhur zerin ne TV.

te une keshtu funksionon

Anėtarėsuar
    01-06-2011
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga Cim Tironsi Lexo Postimin

mire faleminderit per sqarim, por prap jom i dyshimt se cilen prej ketyre dyjave ta perdor..?

Kete:
    http://www1.dealextreme.com/producti...sku_5115_1.jpg

apo kete:
    http://www.zunethings.co.uk/images/belkin%20cable.jpg

me kete te fundit zeri nuk po me ben edhe pse shume njerez kete e permendit gjithmone kur vjen puna tek zeri.

Faqja 99 prej 106 FillimFillim ... 4989979899100101 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •