Close
Faqja 80 prej 106 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 1055
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    50

Si te lidhesh PC me televizor.

Se pari duhet te kesh karte grafike nuk ka rendesi 128 ose 256,vetem karta grafike duhet te kete dalje video ose S-video dhe me nje kabull te thjeshte video mund ta lidhesh me TV nese ka tre daljet nga prapa.Jane tre dalje e kuqe ,e bardhe dhe e verdhe.Do ta vendosesh tek e verdha.Pasi ta kesh lidhur fizikisht duhet te instalosh driver-at perkatese te kartes grafike.Une kam perdorur zakonisht G Force se me duket me e thjeshte per tu konfiguruar.Pasi te kesh instaluar driver-at do te kryesh keto veprimelik te djathe,properties,setigs,advanced,in videa drivers fx 4000( ose varet nga lloji i kartes) dhe do ta kthesh nga sigel display ne clone ose dualview pastaj aply dhe mund te shohesh desktopin e PC ne TV.

Mondi.

i/e regjistruar Maska e Alban
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Prishtne
    Postime
    143

Pytje per ekran te loptopit?

Kam lopton fujitsu siemens pi 3525
    Kam nje problem me ngjyren e ekranin masi del mjfat e zbardhur, kam provuar shum her nje properice grafiks me ndrru kontrasit mirpo nuk funksionin
    ndoshta driverat e grafikes nuk pershtaten me sitemin operativ windows 7 a po mund te ket diqka tjeter...

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Provo te ngarkosh VGA driver te thjeshte gjithashtu luaj me kontrastin e dritat ne laptop zakonisht jane me kombinim te nje butoni edhe Fn "function key"

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Klik start/kontroll panel/sistem. Ne dritaren qe hapet klik ne butonin "advanced".Ne dritaren tjeter klik ne "settings" buton nen "performance".Te dritarja qe hapet heq shenjen e V-se nga katrori si ne figuren poshte.
    Nuk me dha asnje rezultat kjo gje!Ikonat vazhdojn te qendrojne me tabelen bold!
    Feel the pump √

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Provoje me desktop hijack fix
    http://download.cnet.com/Desktop-Hij...-10798768.html
    E hap hajxhekun dhe klik ne butonin "restore desktop default settings".
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Laptop Toshiba Satellite

Kam nje laptop Toshiba Satellite m70 dhe kam nje problem me lcd .
    E hapa nje here vete ekranin dhe aty ku bashkoheshin dy pllakat e xhamit kishte nje qark qe futeshe brenda. Te ky qark ishte i gjithe problemi , po te levizje perbrenda e rregullonte figuren po ta ngrije e prishte .
    Ok e njgita te pjesa e prapme me nje ngjitse , punonte per mrekulli , kaluan ca dite(kam huq te keq se e mbyll ekranin qe mos hyj pluhur nga tastiera) ja te themi nje jave opa prape ai problem.
    Dmth para se ta hapja me levizte ekranin me ca viza shirita , ndersa tani sma hap fare e jep te zi me ca viza te holla vertikalisht .
    E shtyp aty ku eshte ai si qark elastik qe futet ne ekran ndonjeher ndryshon pamje .

Nejse e di qe i rash gjate po me shkurt sbehet .
    Doja te dija nese ka ndonje mundsi te rregullohej po ai ekran se pashe ne ebaY ishin shume shtrenje.
    Cfare mundsish kam qe te mos harxhoj shume leke. (ta nderroj ekranin e bej po kushtonin shume mund ta riparojne ketu ekranin)
    Jetoj ne Itali.
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nese kompjuteri jot ka porte monitori VGA provo njehere ta lidhesh duke menjanuar problemet e MoBo ose kartes grafike, nese kshu punon atehere Difektet jane 3 qe mund te ndodhin, Backlight e LCD mund te jete me difekt gje qe shkakton humbjen e drites se LCD edhe shef vetem ato vizar, mund te jete lidhja e videomodulusit (ai qarku qe thua ti) me panelion e LCD vete qe krijon shkeputjen e drites ose 3 nje nga fijet e lidhes se MoBo me panelin e LCD mund te jete me difekt. Per ta regulluar mund te fillosh nga gjeja me e vogele me e lire mer nje kabel qe lidh mobo me lcd e provoje, pastaj ndro videomodulatorin pastaj nese "te mban" ndro backlight edhe opsjoni i fundit ndro panelin e LCD komplet.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Ndihme Per Karte Grafike

Pershendetje

Kjo qe shihni ne foto eshte nje mother board NEC, po ta shihni me vemendie ky lloj mother boardi nuk i ka vendet e sloteve njesoj si te tjeret per te vendosur nje karte grafike tjeter.
    A mund tme thoni ju lutem ca lloj karte grafike ka nevoj ky mother board per te vendosur nje tjeter te jashtem?
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anėtarėsuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    Nga figura duket qe motherboardi ka nje PCI-E slot per karten grafike edhe nqs do ti shtosh nje karte tjeter duhet ta marresh PCI ( ke 3 slote ne mobo)

Motherboardi duket qe eshte ASUS dhe mund te shkosh ke faqja e suportit te ASUS per me teper informacion

http://support.asus.com/

Cimi
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    ...................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 80 prej 106 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •