Close
Faqja 62 prej 106 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1055
    Citim Postuar mė parė nga arbeni_al Lexo Postimin
    Provo kete metode njehere.

Hiq baterine nderro vendin Jumper-it qe eshte afer baterise ose vendose ne rast se nuk ka hiq ram-in dhe lere per nje fare kohe .
    Po nuk funksionoi shiko procesorin dhe po nuk funksoni as kjo .!
    Bordi juaj nuk punon me...
    I kam provuar qe te tera. Asnje gje s'ka ndodhur.
    Mesa duket Pc duhet hedhur ne plehra!!

Provo te heqesh baterine e Motherboardit , eshte nje e vogthel diku ne motherboard. Mbaje hequr nja 5 min dhe vere perseri.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

E kam bere dhe ate prove. Ia kam hequr madje i kam nderruar dhe vendin Jumperave i kam vene karte grafike tjeter, i kam vendosur ram tjeter. e kam ndezur pa hdd dhe pa dvd-rw, e kam ndezur dhe me karten e integruar ne motherboard por asgje.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Perderisa procesori eshte 3.06,madherbordi eshte i ri.Cfare modeli eshte madherbordi dhe cfare tipesh folesh PCI ka?Ajo karte qe ke eshte tip AGP,kerkon agp fole ngjyre kafe ne madherbord.Shiko ne madherbord per kanal AGP kaf.Nqs madherbordi ska AGP,ajo karte nuk duhet perdorur.Thua e ke futur,e ke futur ne agp (kanal kaf) apo PCI(kanal i bardhe).Kjo karte nuk i pershatet folese PCI.Nqs e ke ngul me force ne kanal te bardhe PCI ke prishur madherbordin.
    Nqs madherbordi ka kanal AGP kaf dhe e ke ngulur korrekt atehere ka te ngjare qe madherbordi nuk suporton karta AGP me shpejtesi 8X.Karta qe ke suporton vetem shpejtesi bus 4x dhe 8 x dhe eshte model i vjeter qe nuk preferohet te instalohet ne sistemet e reja.Madherbordi qe ke nuk suporton shpejtesi 4x dhe 8x,por mund te suportoje shpejtesi bus 16x per video karten.
    Pamvarsisht se karta funksionon ne rregull ne kompjutera te tjere ajo nuk mund te punoje ne kompjuterin tend pasi madherbordi nuk i njeh kartat me shpejtesi bus 4x dhe 8x.
    Thua qe kompjuteri nuk ka karte grafike te integruar.Cdo kompjuter ka grafik chip te integruar ne south brixh chip te salduar ne madherbord..
    Edhe sikur te mos perdoresh instalosh karte grafike,kompjuteri mund te punoje duke perdorur chpsin grafik te salduar ne madherbord.
    Ai madherbord dhe procesor i fuqishem kerkon karte grafike te re te tipit PCIe.Shiko per modele te reja kartash PCIe grafike me te pakten 512 mb memorje.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

flm shume benseven por kompjuteri ka punuar me perpara, nuk i kam ndryshuar asgje. Por nje dite, kur e ndeza me nxorri kete: 128Mb Graphic Card. Ne bios nuk futem dot. E kam provuar me karten grafike te integruar ne motherboard por e njejta gje me del(pra e kam hequr karten grafike AGP). Edhe me karten e integruar te motherboardit me thote 128Mb Graphic Card. Vetem kaq.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Provo te heqesh te gjitha kartat nga madherbordi,karte zeri karte modemi dhe mbaj vetem memorjen ram,dvd rom dhe flopy drive.Ne madherbord shiko te skema se ku ndodhet xhamperi i biosit.Pozicioni i xhamperit eshte ne kunjen(kunjat) normal.E heq per 2 minuta dhe e ngul ne kunjen/kunjat reset.Pastaj e heq nga reset dhe e ngul aty ku ishte ne normal.
    Pastaj provon boot,nqs nuk ben boot kontrollo copat e memorjes ram a jane identike.Kane etikete te njejte?Copat e memorjes ku i ke futur?
    Nqs ke kater fole memorje ku dy fole jane portokall e para dhe e treta.
    Foleja e dyte dhe e katert jane te zeza atehere nqs ke vetem dy copa memorje.Copa e pare vihet ne folene protokall te pare dhe copa e dyte ne folene e trete protokall.Nuk duhet vene nje memorje ne nje fole ngjyre protokall dhe tjetra ne fole te zeze,kur ke vetem dy copa memorje.Shiko ngjyrat e foleve.Copa e pare vihet te foleja e pare.Nqs foleja e pare eshte e zeze dhe e treta e zeze fut memorjen e dyte te foleja e trete e zeze.Foleja e dyte mund te kete ngjyre tjeter.
    Nqs te gjitha folete kane te njejten ngjyre,perseri shiko manualin e madherbordit kur perdor vetem dy copa memorje dhe fole Rami ne madherbord jane 4,per te vene 2 copat ne folete ku duhen.
    Nqs kompjuteri ben boot dhe futesh ne windows, fiket kompjuteri,instalon karten e modemit futesh ne internet dhe instalon ATi katalystin programin dhe drajverat me te fundit.E fik kompjuterin,instalon karten dhe me ndezjen e kompjuterit karta do njihet me drajverat.
    Pastaj provo te besh azhurnim te biosit.Shiko te modeli i madherbodit se cfare modeli biosi ka.Shkon te faqja e kompanise se biosit dhe ben azhurnim.
    Provo ti vendosesh bateri te re madherbordit.Shiko numrat shkronjat te copa rrumbullake e baterise dhe blen nje bateri i njejti model.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 29-12-2008 mė 19:48
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

E provova. Perseri te njejten gje me nxjerr. Shume faleminderit per ndihmen.

Sa mund tė kushtojė njė kartė GeForce 9600 GT HD?

Sa mund te kushtoj nje kartel grafike Geforce 9600 GT 1gb HD.

Shopping results for Nvidia Geforce 9600 GT 1gb HD.
    eVGA 9600GT 1GB 01G-P3-N869-AR nVidia GeForce ... $208.99 - xPCgear.com
    Gigabyte 9600GT 1GB GV-NX96T1GHP nVidia ... $152.99 - xPCgear.com
    Coolermaster nVidia UGS No OS $2,099.99 - mohavepc

S ja kame shume idene e cmimeve te kartave grafike po ne google keto nxori.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Shopping results for Nvidia Geforce 9600 GT 1gb HD.
    eVGA 9600GT 1GB 01G-P3-N869-AR nVidia GeForce ... $208.99 - xPCgear.com
    Gigabyte 9600GT 1GB GV-NX96T1GHP nVidia ... $152.99 - xPCgear.com
    Coolermaster nVidia UGS No OS $2,099.99 - mohavepc

S ja kame shume idene e cmimeve te kartave grafike po ne google keto nxori.
    Keto karta a janė HD

Faqja 62 prej 106 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •