Nvdia me duket me emire jo vetem nga emri qe ka krijuar por edhe me ate qe i ofron klienteve.Por edhe ATI nuk eshte e keqe.
Nvdia me duket me emire jo vetem nga emri qe ka krijuar por edhe me ate qe i ofron klienteve.Por edhe ATI nuk eshte e keqe.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Te dyjat jane te mira por mendoj se prap Nvidia esht nje hap perpara
Une kam nje pc por kur e ndez me thote: 128Mb Graphic Card. Vetem kaq
Dhe ashtu rri as ne bios nuk futem dot. A mund te me ndihmoje njeri me kete gje?
I duhet ndonje update biosit apo eshte prishur motherboard?
Nqs ke mundesi hiqe ate video card e shiko nese ke nje te integruar ne motherboard, ose nje tjeter c'faredo qofte.
C'fare sistem ke te instaluar? Ka punuar me pare ne kete gjendje apo eshte instalim/update i ri?
Kalofsh mire,
Ed
Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
https://chng.it/LqW9qg4bkD
Ramin e kam provuar por eshte ne rregull. gjithashtu dhe karta grafike.
I kam provuar dhe ne nje pc tjeter dhe punojne.
Kete problem s'ma ka bere me perpara. Kam HDD 200GB maxtor(dhe HDD punon ne rregull).ram 512 DDR2 400MHZ. Graphic card 128MB ATI raedon 9500. Procesor 3.06 Ghz Intel
Sistemi Operativ OS: Windows xp.
Ndoshta mos eshte prishur motherboardi ose procesori.
Me keto pjese ka punuar dhe me perpara. Gjithashtu nuk ka karte grafike te integruar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga francovice : 27-12-2008 mė 18:36
Provo ti besh nje farmatim se me sa kuptoj une nuk ka zgjidhje tjeter.
Gjithmon Fillo nga me e thjeshta.
Hiq procesorin dhe pastroje, hiq ram memorjen dhe pastroje edhe folet dhe nrroja folet e ramit qe ka qen vendosur ne fillim tash vendose ne tjeren fole, pastro edhe karten grafike.
Hiq te gjitha karta PCI dhe kabllot IDE ose SATA, CD-romet qfar ke te lidhur me USB as tastier as maus mos vendos.
Me mother board vendos vetem Ram,procesorin, karten grafike edhe furnizimin me energji elektrike. dhe provo a ka ndonje rezultat.
Krijoni Kontakt