Close
Faqja 55 prej 106 FillimFillim ... 545535455565765105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1055
    Duhet ta kete karta me siguri!
    Provo me karte tjeter ose hiq ate qe ke dhe mba porten Onboard.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Shiko cfare modeli eshte karta grafike.
    Kur ndez kompjuterin shtyp Del per tu fut ne bios dhe aty ben ndryshim ne default settings.Klik ne default ose auto.Kete mund ta besh nqs ke bere perpara ndodhjes se difektit ndryshime ne bios.
    Futu ne Windows safe mode duke rindezur kompjuterin dhe mbajtur shtyp F8.
    Nqs ne safe mode pamja eshte ne rregull atehere te duhet te shkarkosh ATi katalist per modelin e kartes qe ke nqs eshte Ati.(kartat grafike te kuqe jane te gjitha ATI)
    Nqs karta eshte nvidia shiko per modelin dhe duhet shkarkuar drajveri qe eshte bere per ate model.
    Nqs edhe ne Safe mode pamja eshte si ne figuren qe ke dhene,ble dhe fut nje kabell te ri monitori.Sigurohu qe kablli i monitorit eshte i lidhur dhe shtrenguar mire te portet ne monitor dhe kompjuter te dalja e kartes grafike.
    Atehere..kartela eshte nvidia gforce fx 7300..ne safe mode ben shum mire..por ne windows jo..se di pse..atehere problemi mund te jet tek kablli i monitorit apo cfare?

Provo ne safe mode te cinstalosh driverin e kartes grafike tek device menager graphic controller jepi uninstall. Dhe jepi restart pc dhe futu normalisht.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Postime
    73
    Shiko se cfare modeli eshte videokarta.Klik ne start/run Aty fut dxdiag
    Klik ok dhe ne dritaren qe hapet klik ne Display.
    Aty shiko cfare thote per chip type qe jep modelin e kartes.
    Me poshte shiko per Aprox total memory, sa e jep 512 mb apo 1 gb?
    Nqs modeli i kartes nga kompania cilesohet si 1gb dhe ne windows te del si 512 mb atehere ke instaluar drajver karte qe eshte gabim ,nuk i pershtatet modelit qe ke.Duhet gjesh drajverin ekzakt te shkruar per ate model video karte.
    Djema me posht i kam postue disa fotografi te cilat tregojne me sakt se si eshte puna e karteles grafike megjithate kam postuar edhe device manager-in te cilin nuk kam mundur te gjej. Ne fakt shume kam hekur t'i gjej driverat per windows XP sepse ne gjithe internetin kam pasur vetem drivera te vistas per pc-ne time. qe kish mujt dikush me mi gjet driverat per windows xp kish qen shume mire. Aty e kam te postuar te Device manager nje file qe nuk kam mundur te gjej. do te kishte qene mire ndonjeri nga ju t'i gjeje dhe te me dergoje.

Me respekt
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Postime
    73
    edhe kjo foto

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ne safe mode shkon te manaxheri i pajisjeve(device manager),te display klik te +.Aty klik i djathte dhe cinstalo Nvidia.Pastaj fik kompjuterin.Duhet hapesh kompjuterin,heq karten grafike dhe e rivendos qe te jete e ngulur dhe fiksuar mire ne fole.Kjo ka shume rendesi jo vetem qe karta te kete kontakt te plote me folene PCIe ne madherbord por edhe te pastrohet memorja e kartes komplet nga gabimet.I jep ristart kompjuterit dhe kur te futesh ne windows do marresh lajmerim"new hardware...detected"Klik te balona e lajmerimit .Do hapet vizardi.Te opsionet e instalimit mos zgjidh automatik,por lokacion.Zgjedh drajverin D te dvd drajverit.Fut Diskun e kartes Nvidia dhe
    do instalohen drajverat se bashku me programin.Pas instalimit nqs te kerkon ristart klik ne Po buton qe kompjuteri te ristartohet dhe do kesh pamjen e ekranit ne rregull.Shikoje programin e Nvidias qe ke ne disk.Aty ke edhe nje aplikacion update qe lidhet me internetin dhe shkarkon dhe instalon versionin me te ri te drajverit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Figura e dyte dhe e katert jane te vogla nuk lexohen.
    Ai model kompjuteri vjen me karte grafike Nvidia GeForce 8500 GT qe ka memorje 512 mb dhe jo 1gb.
    http://www.digitec.ch/Startseite.asp...ls&wert=145615
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Postime
    73
    Figura e dyte dhe e katert jane te vogla nuk lexohen.
    Ai model kompjuteri vjen me karte grafike Nvidia GeForce 8500 GT qe ka memorje 512 mb dhe jo 1gb.
    http://www.digitec.ch/Startseite.asp...ls&wert=145615

Ja shikoji te dhenat te cilet me kane ardhur nga Zvicrra si dhe pjesen te cilen ke kerkuar t'i ta shikosh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Postime
    73
    Ketu kam postuar edhe pjesen te cilen me eshte derguar nga Zvicrra per performancat e ketij kompjuteri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Postime
    73
    Benseven11 ketu e kam postimin te cilen ke kerkuar. a keni fare e-mail adrese te kontaktojme permes messengerit sepse keshtu nuk po mundi te kuptoj me saktesisht

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •