Duhet ta kete karta me siguri!
Provo me karte tjeter ose hiq ate qe ke dhe mba porten Onboard.
Duhet ta kete karta me siguri!
Provo me karte tjeter ose hiq ate qe ke dhe mba porten Onboard.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Provo ne safe mode te cinstalosh driverin e kartes grafike tek device menager graphic controller jepi uninstall. Dhe jepi restart pc dhe futu normalisht.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Djema me posht i kam postue disa fotografi te cilat tregojne me sakt se si eshte puna e karteles grafike megjithate kam postuar edhe device manager-in te cilin nuk kam mundur te gjej. Ne fakt shume kam hekur t'i gjej driverat per windows XP sepse ne gjithe internetin kam pasur vetem drivera te vistas per pc-ne time. qe kish mujt dikush me mi gjet driverat per windows xp kish qen shume mire. Aty e kam te postuar te Device manager nje file qe nuk kam mundur te gjej. do te kishte qene mire ndonjeri nga ju t'i gjeje dhe te me dergoje.
Me respekt
edhe kjo foto
Ne safe mode shkon te manaxheri i pajisjeve(device manager),te display klik te +.Aty klik i djathte dhe cinstalo Nvidia.Pastaj fik kompjuterin.Duhet hapesh kompjuterin,heq karten grafike dhe e rivendos qe te jete e ngulur dhe fiksuar mire ne fole.Kjo ka shume rendesi jo vetem qe karta te kete kontakt te plote me folene PCIe ne madherbord por edhe te pastrohet memorja e kartes komplet nga gabimet.I jep ristart kompjuterit dhe kur te futesh ne windows do marresh lajmerim"new hardware...detected"Klik te balona e lajmerimit .Do hapet vizardi.Te opsionet e instalimit mos zgjidh automatik,por lokacion.Zgjedh drajverin D te dvd drajverit.Fut Diskun e kartes Nvidia dhe
do instalohen drajverat se bashku me programin.Pas instalimit nqs te kerkon ristart klik ne Po buton qe kompjuteri te ristartohet dhe do kesh pamjen e ekranit ne rregull.Shikoje programin e Nvidias qe ke ne disk.Aty ke edhe nje aplikacion update qe lidhet me internetin dhe shkarkon dhe instalon versionin me te ri te drajverit.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Figura e dyte dhe e katert jane te vogla nuk lexohen.
Ai model kompjuteri vjen me karte grafike Nvidia GeForce 8500 GT qe ka memorje 512 mb dhe jo 1gb.
http://www.digitec.ch/Startseite.asp...ls&wert=145615
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ketu kam postuar edhe pjesen te cilen me eshte derguar nga Zvicrra per performancat e ketij kompjuteri
Benseven11 ketu e kam postimin te cilen ke kerkuar. a keni fare e-mail adrese te kontaktojme permes messengerit sepse keshtu nuk po mundi te kuptoj me saktesisht
Krijoni Kontakt