Close
Faqja 53 prej 106 FillimFillim ... 343515253545563103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1055
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Menyre tjeter eshte te perdoresh portin VGA te madherbordit,dhe kompjuteri te perdore si drajver,display drajverin qe ka madherbordi qe mund te jape rezolucion figure deri 800x600 dhe jo drajverin Nvidia.Kjo varet edhe nga lloji i chipsit grafik ne madherbord.
    Sa me i mire me cilesi te jete chipsi grafik,figura do dali e bukur dhe me rezolucion 800 me 600.
    Ne kete rast duhet te caktivizosh drajverin NVIdiA te manaxheri pajisjeve.Klik i djathte te drajveri dhe caktivizo(disable).Ose mund ta besh te njejten gje edhe ne bios.Kur te rindezesh kompjuterin figura do kete mbeshtetje vetem nga drajveri grafik chips ne madherbord.Pasi ke bere kete te duhet nje adaptor splitter Ypsilon, si ky http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg ,per te lidh kompjuterin ne nje krah dhe dy monitorat.Te duhet kabell shtese per cdo monitor pasi adaptori i ka bishtat e shkurtera.Pastaj ben klik i djathte ne desktop,advanced dhe shiko per te bere kllonimin e figures ne dy monitorat.Ne kete rast cilesia e figures do jete e dobet ne monitorin e dyte.Chipsat grafike te madherbordit nuk kane aq cilesi qe te suportojne dy monitora.Nqs ke ndonje kompjuter te ri shiko cfare model eshte chipsi grafik ne madherbord.Nqs eshte ndonje model HD,figura do dale shume bukur edhe ne monitorin e dyte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 19-09-2008 mė 22:05
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Postime
    13

Si te heq sfondin blu nga ikonat ne desktop?

ikonate e mia rrine te selektuara si mund te me ndihmoni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 04-10-2008 mė 12:23

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 04-10-2008 mė 11:32
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    po mendon per ikonat ne desktop a po?
    nese po atehere Klikon me te djathten e miut ne desktop dhe Arrange ikons--Vėre tikun ose Hiqe nga Lock Web Items on Desktop...

nese e ke fjalen qe rrine me sfon blu emrat e ikonave ?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771

Problem me kartėn grafike?

Atehere e kam nje problem me kompjuter..nuk e di a eshte faji tek kartela grafike.. por mendoj se po.
    Atehre..kur leshohet kompjuteri dhe kur kalon ajo loading windows..ne ekran shfaqen disa viza qe jan gjithandej ekranit..dhe pastaj ndalet vet ekrani..nuk e di se ku eshte problemi..e formatizova por prap problemi i njejte..Din kush se ku mund te jete problemi?? Dhe si mund te rregullohet..

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Nuk po na jep dhe shume te dhena per problemin tend. MBasi ndalet ekrani cfar ndodh dhe cfar shikon ti ne ekran, vazhdon prap me pas, fiket PC, fiket ekrani, cfar?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Postime
    73

Kam patur kartė grafike 1 GB, por XP e nxjerr 512 MB

Ju pershendes te gjitheve kam nje problem e kam pasur pc-ne me 1 GB Kartel grafike por kur e kam qit xp-ne me eshte bere 512 MB problemi qendron se nje koleg me tha qe duhet te hysh ne bios edhe te gjesh ku eshte vga me ja bo maximum. kur hyra une nuk e gjeta ate megjithate e gjeta nje file tjeter te cilin e nderrova por nuk me kujtohet emri si ja bera dhe kur e bera save atehere nuk po me hapet pc dmth nuk po leshohet ekrani hiq keshtu qe nuk po mundi si te rikthej edhe nje here.

Kish qen mire kush e posedon dmth bios per hp A6320 ju lutem te me ndihmoje se si te rregulloj kete problem.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    PC nuk fiket..por ekrani fiket..behen viza viza ne gjith ekranin..behet i zi i gjithi dhe sdi ca sheja..qe nuk i kam par kurr..pastaj vetem ndalet e leshohet..por dalin vizat..e jo windowsi.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Edhe dicka..pastaj kur e le kompjuterin te fikur psh 10-15 min e leshoj prap..behet mire i gjithi .. por pas 20 min prishet prap..

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •