Isha tek nje shok dhe ai deshi te instaloj nje loje , pas instalimit loja nuk beri dhe ne screen u paraqit message :[b]Gaphic acelator - shpejtimi i grafikes[b]
Si behet ? ky shpejtim?
Isha tek nje shok dhe ai deshi te instaloj nje loje , pas instalimit loja nuk beri dhe ne screen u paraqit message :[b]Gaphic acelator - shpejtimi i grafikes[b]
Si behet ? ky shpejtim?
http://www.aecdaily.com/en/1450/1/
http://www.provantage.com/buy-66GRAP...s-shopping.htm
Sa per pyetjen tende nuk e kuptova bash mire,eshte problemi me ate se grafika e PC-se eshte e dobet apo e shpejte?
Keto web site do te ndihmojne te kerkosh ndonje Graphic Accelerator po tu desht.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
MONITORI IM ESHTE PLAZEM MUND TE ME THOJE NJERI NDONJE SOLUCION ME TE CILIN MUND TE PASTROHET MONITORI IM SE KETO KOHET E FUNDIT KA DISA NJOLLA...............
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eminemka : 17-10-2004 mė 13:42 Arsyeja: THJESHT
Pershendetje:
Ju sugjeroj te perdorni te vetmin dhe te saktin per nje pune te tille Uje i Destiluar. ormalisht ka plot sugjerime por une me kete kam rene rehat pasi nuk le asnje pasoje. Kurre mos e sperkasni ekranin por perdorni nje cope te pambukte, ate njomeni lehte dhe po ashtu ferkojeni lehte deri sa njollat te zhduken nga tefloni i ekranit.
Odeon.
ate flat panelin qe e kam une e pastroj me pak leng limoni.per ta fshire perdor
nje lloj cope te holle aromatike fibroze qe perdoret ne lavanderi ne tharjen e robave''cling free'' ajo sikur nuk e lejon monitorin te thithi pluhura,pasi monitori ne siperfaqe ka nje lloj fushe elektromanjetike qe thith pluhurat
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
pershendetje,
Ka ca dite qe ky monitori i kompjuterit me ben numra, fillon e fiket sikur te ishte ne gatishmeri (standby), e per ta kthyer ne pune i bie me ēoka ose grushta siper ose anash. Kete e perserit ka raste 4-5 here per ēerek ore. Desha te pyes cfare dreqin ka, para se ta marr ta thyej ndonje dite!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 22-12-2007 mė 14:15
Edhe une te njejtin problem kam fotjon !!!
Nuk e di pse me fiket ' e kam dhe computer te rri .
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga selina_21 : 23-11-2004 mė 00:04
Kontrollo kabllin qė lidh monitorin me kompjuterin. Shkėpute njėherė nga tė dyja anėt dhe pastaj lidhe prapė. Vidhosi vidhat deri nė fund. Nqs vazhdon tė kesh probleme, mund tė duhet tė hapėsh kompjuterin, tė heqėsh kartelėn grafike dhe ta vendosėsh prapė.
Zakonisht ėshtė faji i kartelės grafike dhe jo monitorit. Monitorin po nuk e gjeti gjė pėr 2-3 muaj shkon me vite tė tėra pa difekt.
Sigurohu qė ka vėnd tė hapur dhe qarkullon ajri nė vrimat e kapakut. Kabllin e monitorit mundohu ta mbash mė vete qė tė mos prekė kabujt e tjerė.
Edi
dhe une te njejtin problem kisha por i ri instalova driverin e kartes grafike dhe nuk me bente me numra.Provoje ndoshta te ben pune.tung
flm per pergjigjet, do filloj qe tani ti ndjek keshillat tuaja
(per sqarim karten grafike e kam onboard)
Krijoni Kontakt