Close
Faqja 43 prej 106 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 1055
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Tani me qene i sinqerte dhe duke shpresuar qe problemi i nismetarit te temes te jete zgjidhur...
    Mua me vjen per te qeshur kur lexoj tituj si "ikonat e tryezes" lol
    Jam dakord qe ku ka mundesi te shkruhet shqip le te shkruhet... po te sforcohesh te kthesh ne shqip ate qe nuk mundesh realisht te con vetem tek te kthyerit ne qesharak. Kjo eshte pse "paketa e nderfaqes se "penxhereve" ne shqip" eshte qesharake dhe jane vetem kokrra te vecanta ata qe e kane mbajtur te instaluar.
    Gjuha ka politiken e saj... dhe politikat jane imponuese gjithmone... rrjedhimisht me i fuqishmi ekonomikisht, novatori, prodhusi... gjithmone do te imponoje terminologjine e tij... eshte si te kthehesh tani dhe te perkthesh ne shqip fjale si televizor, telefon, kompjuter... eshte thjeshte qesharake
    "desktop wallpaper" fjala vjen ta perkthejme "leter muri e tryezes" LoL

E di qe shume nga keto bien ne vesh te shurdhet, po mendimin im eshte :
    Lerini njerzit te shkruajne lirshem, te shprehen lirshem, te kuptohen dhe t'i kuptojne. Kjo nuk eshte anarki... eshte thjeshte liri mendimi... demokraci e aplikuar, jo e prezervuar. Asnje e keqe nuk ka ardhur kurre nga fjala e lire dhe te shprehurit lirshem... ketu disa persona me duken te kontraktuar kur shkruajne dhe sinqerisht me vjen keq...
    Tani besoj se ket postim do ta levizin "aty ku ne fakt i takon te jete" apo jo?

i/e regjistruar Maska e Sadati
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    2
    Pershendetje per te gjith ju
    Ja forma me e leht per te larguar Spy ware dhe Malware
    donload nga interneti www.avg.com avgantispyware edhe instaloje ne kompjuterin tuaj kete ta rregullon 100% apo perdore nje antivirus tjeter siq eshte Kaspersky por per te funksionuar duhet te kesh liqencen
    ndesa AVG eshte free

i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anėtarėsuar
    07-08-2006
    Postime
    134
    pajtohem me Force-Intruder

Dy pyetje per dy probleme te vogla

Pershendetje
    Kam nje problem te vogel ne PC

Ne tryezen e kompjuterit, emrat e shkurtoreve me dalin sic i shikoni ne pamjen qe kam bashkangjitur, une dua qe te heq ate ngjyren blu qe rrethon emrin.

Faleminderit
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 15-09-2007 mė 07:38

Problemi im u zgjidh, thjesht zgjodha "Adjust for best appearance"
    Faleminderit

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247

Problem Me Ikonat E Desktopit

Pershendetje te gjitheve. Kam nje problem te vogel me desktopin, Emrin e ikonave ma trgon me nje shirit me ngjyr blu, me par nuk e shfaqte ket gje. E kam provu dhe te desktop properties por vetem ngjyren kam mundur ti ndryshoj, un dua tia heq fare ngjyrat fare, nuk marr shume vesh nga kompjuterat prandaj ju kerkoj ndihme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Shiko kliko mbi my Computer me tasten e djathte te mausit pastaj shko ne> properities ne > Advanced pastaj ne Advanced shko ne Systemperformance te hapet nje dritare, ne menyne visuale effekt ku i ki 4 mundesi per te klikuar kliko ne optimal performance costumize dhe me pastaj ne ok, dhe do te duhejt e rregullohej problemi yt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardani8 : 23-09-2007 mė 10:12
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Pasioni pėr shkencėn Maska e Nolird
    Anėtarėsuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    shko ne My Computer -> kliko me te djathten e mausit -> properites -> Advanced -> dhe setting tek e para tek PERFORMANCE -> pastaj shko ne fund dhe atje ku shkruan USE DROP SHADOWS FOR ICON LABELS ON THE DESKTOP selektoe ( vendoja shenjen) dhe me pas ok apply ok dhe do te shohesh se do te largohet

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anėtarėsuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    I provova te gjitha keto menyrat qe keni postuar me lart por prap e njejta gje, si tja bej?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Klik start/kontroll panel/sistem. Ne dritaren qe hapet klik ne butonin "advanced".Ne dritaren tjeter klik ne "settings" buton nen "performance".Te dritarja qe hapet heq shenjen e V-se nga katrori si ne figuren poshte.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 43 prej 106 FillimFillim ... 3341424344455393 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •