Close
Faqja 39 prej 106 FillimFillim ... 2937383940414989 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 1055
    .
    Pershendje per ju.

Mund ta provosh nje metod tjeter per rregullimin e ketij problemi .

Kontrollo kabllon e monitorit qe futet ne PC ne Kartelen Grafike shiqoje mbas pc luaje nga vendi kete kabell pershkak se ky kabell e ka nje top te rrumbullaket qe i kontrollon ngjyrat e monitorit e ndoshta mund te kete defekt kete e them nga pervoja qe kam has ne shume probleme dhe qe jam nje IT Profesional
    Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    Ne Shkup-Maqedoni
    Postime
    13
    Pershendetje
    Lidhur me pyetjen qe e ke bere nuk tregon se cilin sistem operativ e ke ne kompjuter .
    Sidoqofte , sipas asaj qe e thua te duhet te besh rifreskimin e drejtuesit (driverit)te karteles grafike , ose shkurt thene te duhet te besh riinstalimin e drejtuesit . Ai eshte shkaku qe ke vetem dy opcione .
    Nese edhe me tutje ke probleme shkruaj se mund te te ndihmoj , por te lutem me teper te dhena.
    Tung

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Postime
    10

Update informacione per grafik

Kete jane performancatig 1,2,3 ,4&5.

Flm
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Postime
    10

Fig 3 & 4

F i g 3 &4

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Postime
    10

Fig 5

Fig 5 , Informacion ne Propertis te grafikes.

Keto jane informacione rreth kartels me shume nuk kam ide, sidoshoft flma per kohe qe kaluat dhe mendimet qe i shprehet ne kete tem.Nuk e kam besura ne nje qe te till se gatela garfike Inel me 256MB e ke kete pergese kurese te njerten loje e kam luahter ne PC Inter 980MHz me grafike 64MB kjo eshte per te befasuar.

Faleminderit dhe kalofshi nje dite te mire.

Tek pc ime , ne Propeties > settings eshte nje buton ne fund qe lexon advanced kliko njehere aty dhe te tabela qe do dali kliko tek color menagement.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga this is me
    Pershendetje per ju,

Kam nje problem me monitorin. Ngjyrat jane shume te erreta sa qe nuk arrij te dalloj mire fotot. Kam provuar te rregulloj ato me butonet qe jane ne monitor por si duket nuk funksionojn. Kam provuar po ashtu duke klik me tastin e djathte per te hapur Properties per te shkuar pastaj tek Settings dhe kur hap Settings tek Color quality kam vetem 2 opsione si medium (16 bit) dhe highest (32 bit); nuk mund te rris bitet.
    Si mund te rregulloj ndryshe kete problem nese ka ndonje mundesi?

Ju falemnderit

E para e punes u tregon gjindjes se e ke fjalen per Llaptop e jo per Desktop PC, e tek pastaj ata te ndihmojne me lehtesi.

Ose ne te kunderten tregon tipin e desktop monitorit si dhe kur e si te eshte paraqitur problemi per te paren here...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Postime
    10
    Ja ketu jane driver per kete karten garfike d.m.th qe nuk po bajke por nuk e dij se cili driver eshte me i pershtashem per kete karten time.http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strOSs=45&strTypes=all&ProductID=2301&OSFullName=Windows*%20XP%20Home%20Edition&lang=eng&sType=prev

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ketu ke drajverin qe te duhet.Versioni me i ri 14.29 date 27 prill 2007
    http://downloadcenter.intel.com/T8Cl...13283&lang=eng

Faqja 39 prej 106 FillimFillim ... 2937383940414989 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •