Close
Faqja 31 prej 106 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 1055
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Uke kur kam folur ne fillim per PCI dhe AGP nuk kam permendur fare PCIe.
    Pra kam folur per dy tipe folesh.E treata ka dal vone.Ti e devijove temen duke futur eshe tipin e trete.Kam krahasuar PCI ne me AGP dhe jo PCIe me AGP.
    Kur kam fol per modelet e reja te kartave kam fol Per PCi dhe AGP,nuk kam permendur fare Pcie.PCI e ne e fute ti me vone per te me nxjerre gabim,ok?
    Krijimi i madherbordeve te pare me karte grafike ka pas AGP fole dhe ska pas PCI
    PCI ja ka dale me vone si evoluim teknologjik,dhe padyshim me e mira se AGP-ja
    Kaq e thjeshte dhe e qarte,ti i ke ngaterruar gjerat ketu dhe jo une.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Postime
    674

Apet nuk po i lexon sendet si duhet

dhe me te thene te drejten po behesh paksa i mirzitshem me kete tendence te perseritjes te gabimeve. Te lutem, sinqerisht, lexoji me kujdes keto fjali se nuk i kam shkru une (pasi qe nuk po beson kure po them une):

PCI - The PCI slot was developed first and is the most limited in terms of performance. However, if you are looking for a value-level video card, there are many excellent PCI cards available that offer great performance for the money.

AGP - The AGP slot was developed next, and offers as much as 8X improvement over PCI in terms of performance. There are several different versions of the AGP slot. AGP 1.0 is an older standard that is no longer used. Most AGP video cards are designed to work only with the newer AGP 2.0 and 3.0 versions.

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Shum shum flm Ben dhe uke topalli. Kjo e benit qenka e mir
    Une jam nga Kosova a ka mundesi te me tregoj dikush ndonje vend ku mundem me ble ksi lloj kablle

Flm edhe nej her

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te kjo faqja ,e para ne liste.http://www.national-tech.com/cgi-bin...t=vga+splitter Mund te te duhet edhe ndonje kabell extensioni.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Pershendetje te gjithve,

Nje problem kam me ikonat, ose me mire qe ta sqaroj pak me shkurt dhe qart.

kur ndizet windows-i nuk del asnje ikon, nuk me jep mundesin as te klikoj me butonin e diatht ne desktop, as komandat ALT + F4, as me komanden tjeter per te hapur my compiuter nuk ekzekutohet, as startin nuk e nxjerr, me pak fjal nuk te lejon te besh asnje lloj veprimi.

Kur futem ne Safemode, ateher i nxjerr te gjitha programet dhe mund te punoj, por keshtu nuk arrin dikush te punoj vazhdimisht ne safemode, ju lutem nqs dikush di dicka rreth ketij problemi, le te me spjegoj se si eshte, theksoj se nuk me jep asnje mundesi qoft edhe per te instaluar apo c'instaluar programe te tjera, e vetmja komand qe punon eshte per Taskmanagerin, te tjerat jan of

Cili eshte sygjerimi juaj!? ka ndonje shpetim windos formati apo aty do na degedisi si perfundim ky problem

Nje ndihme ju lutem.

Faleminderit paraprakisht!
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Makedoni
    Postime
    48

Pėrdorimi e ikonės, qė nuk asht nė listėn e PC, jo standarde

Programi STOIK Smart Resize, ishte shum e mir, vetėm se fotografit duhen me qen te folderi My Document / My Pictures. Mirpo kjo nuk ishte problem, fotografit kudo qė jan duhet me i prue te folderi My Pictures pėr me i pėrpunu prej formati BMP nė JPG.

Problemi asht, vetėm pse i kufizum kohor, dhe punon 15 dit free, dhe matutje me siguri mbylet. Flm, Tung .........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-03-2006
    Postime
    21

Windows nuk shfrytėzon tė gjithė hapėsirėn e ekranit

Pershendetje,

Problemi eshte ky:

-Pasi formatova PC(Laptop->Toshiba 440cdt /classick)
    -dhe installova win 2000 pro
    procedura vajti mire deri sa u installua sistemi i windows-it dhe ate shfaqej ne ekran ne (monitor) ne nje madhesi jo sa krejt siperfaqja e ekranit!

->Me pastaj i bera edhe nji formatim dhe installova win 98 -->ku perseritet e njejta gje prape.
    D.m.th. dritarja(windows) shfaqet JO ne tere ekranin e Laptopit (eshte 12'')por vetem ne mes te ekranit,

-->ateher provoj prap te installoj Win XP Pro dhe per cudi kjo f-ionon mire dmth plotesohet i tere ekrani me Windows-in.

-->Ne fund riinstalloj prape Win 98 dhe shfaqet i njejti problem me ekranin e laptopit,dmth windows nuk shfaqet ne krejt hapesiren e ekranit, por vetem ne mes te ekranit

Nuk kuptoj saktesisht pse ndodh kjo!?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Kjo ndodhe per arsye se Windows 98 nuk e pershtat automatikisht rezolucionin e ngjyrave te ekranit psh 1200x860 kurse xp po.

Kete problem e zgjedh nese pas instalimit te systemit operativ shkon ne start system dhe me pastaj aty i ki infot e systemit dhe aty mundesh ta ndryshosh vete.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    C'lidhje ka rezolucioni me sisteme operative te ndryshme, Rezolucioni eshte perfomance jo dimension.

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-03-2006
    Postime
    21
    ju ngjat jeta

Eshte e vertete se Win XP i nderrmori vete proporcionalisht mekanizmat e ekranit, se mos gabovsha pas installimit ka pyetur lidhur me ndryshimin e Mhz , po nuk jam i sigurt se per cka ka qene fjala saktesisht

Kurse me Win 2000 apo Win 98 -->nuk po mund te nderrmarr as ndryshime ne sistem ku do te ndryshoja grafikun sepse me keto win sisteme i ka fiks vetem 16 Colors(me siguri asht fjala per 16 bit) dhe siperfaqja e monitorit me 640x480 pixels

-ku ketu nuk po mund te nderrmarr kurrefare ndryshimesh.

Une e di se me sistem tjeter ketu lajmerohen mundesi te ndryshme 16 mil, 256 mil, 16 bit dhe 32 bit ,tru color,por,...

Kjo me Win sistemet tjera nuk e kam te kjarte aspak.

Pse nuk i merr sistemi i win 2000 apo win 98 automatikisht proporcionet e grafikut apo ekranit si win xp ne modusin(full screen)?

Faqja 31 prej 106 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •