nese e zberthen pa patur eksperience normalisht qe ka rrezik te demtosh ndonje pjese tjeter, gjithsesi nese e ndan mendjen ta zberthesh at'her ben mire te shikosh ndonje udhezim ose video ne internet...
Aldi Shuli
Kjo ka ndodhur si pasoj e interferences te ndonje paise qe ka qene vendosur afer monitorit (mund te kene qene edhe ndonje magnet) nga ajo pjes ku eshte prishur, nuk riparohet por mund ta perdoresh ashtu per sa kohe te duhet sepse kjo nuk perhapet.
Nothing comes from nothing
Provo te futesh diskun e windowsit ne kompjuter dhe ristart kompjuterin.Nqs ne momentin e hapjes se windowsit figura duket keq monitori eshte demtuar brenda.
Nqs windowsi nga disku duket ne rregull,atehere duhet te jete prishur ndonje drajver karte grafike,drajver chipsi grafik ose skedar windowsi ne sistem 32 dhe duhet riinstaluar windowsi.
Provo te heqesh kabllin e monitorit dhe fute perseri dhe shtrengoje mire.Ose provo te futesh nje kabell te ri.Ka raste kur figura e keqe ne monitor lidhet edhe me kabllin qe eshte prishur.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
benseven11 kjo nuk ka lidhje me driverat, eshte difekt teknik i monitorit, eshte e sigurte qe ka te demtuar panelin, un e thashe dhe me siper e vetmja menyre eshte mos ndoshta gjen ndonje neper keto serviset e televizorave., qe mund tja marri ndonje ekrani te prish qe ka panel te rregullt.,, E mira qe mund te beje art1 tani per tani eshte ta dergoje njehere cfare i thojne tekniket, pastaj eshte zgjedhja e tij se cfare deshiron te beje.,,
Ju Lutem Se Din Dikushe Si Formatohet Nje Kompiuter Kur Admin I Ka Harruar Paswordin.komp Sa I Hapet Kerkon Direkt Pasin.a Ka Ndonje Menyre Per Tu Formatuare
patjeter qe ka menyra per ta formatuar, por nese nuk ke eksperience me mire coje tek ustai...
Aldi Shuli
Pershendetje, ketu duket qe te kerkon passwordin e BIOS-it, se pari degjo:
1) Hape kompjuterin
2) Hiqja baterin e biosit (per me shum nese se di se cila eshte kerko ne google image me kete titull: BIOS Battery)
3) leje jasht per rreth 2 apo 3 minuta
4) fute prap baterin mbrenda
5) starto pc-n
6) rregullo daten dhe oren
7) fund !
Pershendetje!
Kam nje problem me PC-n. Deri para pak kohesh kompjuteri punonte me nje rezolucion ekrani 1440x900. (Une kam nje monitor widescreen 19'', nqs nuk gabohem). Pamja ne ekran ishte shume e qarte; "nice&smooth" eshte e percaktimi i duhur per kete rast.
Problemi nisi mbasi riformatova kompjuterin (gje qe e kam bere me qindra here pa asnje problem). Instalova Windows 7 dhe kur futja CDn per te instaluar driver-in e kartes grafike, windowsi me shfaqte nje mesazh te tipit "Nuk u gjet hardware qe i pergjigjet driverit tuaj". Provova nga Driver Genius, shkarkova manualisht driverat nga nVidia (pasi kam nje karte grafike Nvidia 8400 GS) dhe kur aktivizoj rezolucionin 1440x900 ekrani fiket dhe me nxjerr mesazhin qe "Ky rezolucion nuk suportohet".
Problemi eshte qe rezolucioni me te cilin ekrani punon tani me bezdis shume. Sidomos kur perdor UBUNTU eshte thuajse e pamundur te kryej cfaredolloj detyre, pasi nuk arrin sistemi te beje instalimin e kartes grafike dhe sistemi ngadalesohet shume.
Ju falenderoj paraprakisht!![]()
Krijoni Kontakt