nuk eshte problemi te fotoja , por me duket se porblemi eshte dikun te msn se keto opcionet qe i thua me larte te gjitha i kam provue
nuk eshte problemi te fotoja , por me duket se porblemi eshte dikun te msn se keto opcionet qe i thua me larte te gjitha i kam provue
Dhe po te ndrrosh rezolucionin te del e njejta gje?
Ndrrimi rezolucionit tek windows 7 behet kshu (pak a shume dhe vista njesoj e ka) :
- Kliko tasti djathte ne desktop e me pas Screen Resolution :
- Me pas duhet te dale tabela e meposhtme ku mund te ndryshosh rezolucionin. Beji nje print screen e na trego cfare ke te shkruar aty ti. Tabela duhet te jete si e meposhtmja :
![]()
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Shtyp butonin Start + P ne te njejten kohe cfare opsjoni te jep edhe kjo duket tamam si problem resolucjoni duhet te kesh instaluar drivera te gabuar ose ke zgjedhur resolucjon qe nuk i pershtatet ekranit te laptopit
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
te gjitha opcionet qe jane pershkruar me lart nga ju i kam provuar po apet e njejta procedur , dikush me tha qe fajet mund ti kete edhe msn
po nuk po e di
Ka sa kohe te shfaqet ky problem dhe a arrin te kujtosh se si,kur eshte shfaqur.
MOS I NDY TEMAT no name
qe disa dite po
Provo me nje rikthim mbrapa te pc(Restoration),ndonjehere mund te jete shkaku ndonje program qe ke instaluar dhe nuk eshte installuar si duhet.
MOS I NDY TEMAT no name
Kam nje problem me Monitorin sot. .
Sot e ndeza Kompjuteriin por e pash qe ne monitor kishte ndodhur diqka. ..
(Shikojeni FOton se si eshte bere ...) ...punova rreth 30min ktu ne Kompjuter pastaj kjo `prishja" e monitorit rritej me shume . .
Sdi qte bejj .. .Nese mund te me tregoni diqka !!!!
Eshte monitor LCD 19
Ju Lutem me tregonii diqka rreth ksaj
![]()
![]()
nuk po mundem te postoj FOTON ...
a nuk mundem ta marr foton nga PC dhe ta vendosi ktu !!! apo duhet te e fus ne WEB !?
Krijoni Kontakt