Per zerin perdor kete kabell audio
http://www1.dealextreme.com/producti...sku_5115_1.jpg
Njerin krah e ngul mbrapa PC ne portin Line in
dhe krahun tjeter e ngul ne portin audio-in,ne televizor.
Provoje kabllin audio gjate kohes kur filmi luhet ne tv,provo brimat
ngule kabllin audio ne brima te ndryshme deri sa te degjosh ze.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Laptopin e kam Dell, dhe jam perpjekur ta kalibroj disa here me "color calibration", por perseri filet ndryshojne shume me ato qe dalin ne realitet ne printim. Sigurisht ka te beje dhe kalibrimi i printit (por s'me perket mua), e ne kete rast e kam te sigurt qe problemi qendron dhe tek laptopi.
Nuk e kam kalibruar asnjehere me ndonje software dhe doja te dija cfare do me sugjeronit qe te kem nje kalibrim sa me te sakte te ekranit?
Flm
E ke provu me i dhene ndonje goditje nga mrapa?![]()
Kisha lene laptopin ne kolltuk per 1 min. Vjen cuni me vrap, se pa dhe ulet mbi te. Laptapi u be njesh, nga c'ishte ne pozicionin normal. Puna tani eshte se screen-a del me vija si miza miza, ngjyra ngjyra. A rregullohet apo ma prishi fare ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
People, I need help ASAP. Nuk surf dot netin, se me del me 'zhurmues'.
Nese ndodh gjate perdorimit, mund te jete problem i scheda video. Mirepo duke qene se te ndodhi pasi pesoi nje "goditje", ka shume mundesi qe ato vizat ngjyra ngjyra qe sheh, te jene "cristali liquidi"(lcd) qe kane ikur per lesh. Me pak fjale, monitori mund te jete bere per plehra.
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
u're right Boy, duhet ta bej replace screen. Me c'chatova me nje teknik nga dell, ska zgjidhje tjeter pervecse replace it. Thx per gadishmerine![]()
Mos me thuaj qe ishte Apple se do ta rrah cunin tend.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt