ku jane ekspertet?????
ku jane ekspertet?????
SPIRIT OF ALBANIAN(asd)
Shprehu me qarte , cdo te thuash me fjalen skeme?
I dorezuar me ne fund
Postuar mė parė nga by_durrsaku
Po mundohem te te jap nje informacion se ku mund te gjesh skemen qe kerkon. Mjafton te kontaktosh tek 21 dhjetori dyqanin e elektronikes ATILA dhe besoj nuk do kursehen t'iu japin skemen tuaj.
Por une desha te pyes perse e kerkon skemen e ketij televizori? ku qendron problemi me ate televizor pasi ka me dhjetera skema te peraferta qe mund te zgjidhesh difekte te ndryshme (Perjashto mikroprocesoret)
Nese keni probleme te bllokut te ushqimit: me thoni me cfare qarku eshte, dhe tipin e transistorit MOS/FET
Nese problemi eshte ne tensionin e larte apo edhe ne komanda apo ne qarkun e rreshtit ma pershkruani difektin qe te mund tju ndihmoj.
Dito.
Eshte nje forum gjerman qe flitet vetem per televizorat riparimet,difektet.
Provoje nje here ti dergosh email Filipsit per diagramen e modelit.
Sot pasi e aktivizova profilin Guest... kompjuter, ne te gjitha ikonat e Desktop-it u paraqit hijezimi pas tekstit te tyre.. dhe une pasi e pash tentova qe t'i rikthej ashtu si ishin , dhe mendova qe tek Parametrat e windowsit mund te hiqet ... por kot . Klikova me mausin e djatht mbi My Computer => Properties => Advanced tab => Performance => Settings => Visual Effects => Use drop shadows for icon labels on Desktop , por prap se prap nuk pati sukses.
si tja bej qe hijezimi te hiqet ?
ja si duket nje pjese e Desktopit tim ...
ju lutem me ndihmoni!
--==Emi==--
shiko njehere tek settinget e kartes grafike mos e ke 16 mb.kliko me te djethten e miut dhe shko tek opcioni i fundit properties pastaj setting dhe shiko atje se mos e ke ne 16 bit color kthehe ne 32. mbase ndryshon nuk jam aq i sigurt
I dorezuar me ne fund
faleminderit shume por nuk kam difekt ne televizor.jam thjesht kurioz.nese dikush ka ndonje link mire nese jo kur te shkoj ndonje dite ne tirane shkoj aty ku me adresoi ODEON RELAX
SPIRIT OF ALBANIAN(asd)
Nese akoma nuk funksionon sipas metodes qe ti ke ndjekur ne menyre te sakte duhet te shikosh dhe dicka tjeter.Ndoshta ti ke perdorur web items ne desktop dhe zgjidhet duke shkuar ne properties te desktop-->desktop tab-->customize desktop-->do te dale nje dritare e re qe quhet Desktop Items-->shko tek Web-->hiq te gjitha ato linket qe gjenden ketu brenda.Web items, jane linke qe perdoren per tu pare direkt si sfond desktopi dhe eshte kjo ajo qe te heq transparencen nga shkrimi i ikonave nese nuk mjafton ajo qe ke bere ti. Sidoqofte nese as kjo nuk mjafton na e bej te ditur.Postuar mė parė nga PcCrack3r
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 06-05-2007 mė 11:49
po e hoqa ate ...
problemi ishte tek web items ne desktop, nuk e di pse por une nuk e kam prekur aty dhe nuk e dija se ku te hiqet ky hijezim, po klikova me miun e djathte diku ne desktop dhe pastaj Arrange Icons By... dhe Lock Web Items on Desktop dhe e gjitha ishte ne rregull
sidoqofte faleminderit![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 29-09-2005 mė 23:56
--==Emi==--
Pershendetje ...
Sapo mora nje pc me procesor AMD Athlon 64 bits 3.0 GHZ. Karte video 128 mb / 128 bits nVidia dhe pllake baze Asus.
Instalova fifa 2005 te licensume dhe kur filloj lojen {Kur filloj ndonje ndeshje} figura me leviz, nuk eshte stabile, plus qe pjesa e siperme rri perhere e zeze.
Nuk ja kam idene nga se i vjen kjo gje. Nuk e kam provuar me lojra te tjera se nuk jam shume i dhene pas tyre.
Mos ka te beje gje qe procesori ehste 64 bits dhe ajo loje nuk ehste compatibel me ate lloj procesori? Apo mund ta kete nga settings?
Ju lutem me ndihmoni !!!
Me respekt ... Kleidi ....
~ Milanist Do Jem Per Jete ... Qofsha Gjalle Apo Vdek ~
Ne Dashuri Fiton Ai Qe Iken !
Krijoni Kontakt