Close
Faqja 30 prej 39 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 386
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Pėr: Dreambox/Digitalb/Sherbime Satelitore.

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    deri tani ne gjermani nuk ka nje ligj qe denon card-sh....
    une kam nje vu+ po me duket pak shtrenjte 200euro ne vit edhe pse ke kanale pa fund.
    pas paringut dhe sharingut qendrojne dy ideologji te ndryshme te cilat une nuk mund ti trajtoj ketu sepse dalim jashte temes

shkurtimisht mund te them se paringu eshte bunkerizim dhe na con pas pasi demton konkurencen e ndershme, ndersha sharingu na mesom qe ti ndajme gjerat me te tjeret

problemi i vertete eshte se pas te dy protokolleve qe citova me siper ka te babezitur te cilet perfitojne nga liria dhe e perdorin kete liri per te vjedhur (ketu kam parasysh edhe ata qe ndertojne servera pirate)

liria duhet gjithmone te shoqerohet edhe nga pergjegjesia perndryshe kalohet ne anarshi

kalofsh mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 11-01-2014 mė 16:18

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    pas paringut dhe sharingut qendrojne dy ideologji te ndryshme te cilat une nuk mund ti trajtoj ketu sepse dalim jashte temes

shkurtimisht mund te them se paringu eshte bunkerizim dhe na con pas pasi demton konkurencen e ndershme, ndersha sharingu na mesom qe ti ndajme gjerat me te tjeret

problemi i vertete eshte se pas te dy protokolleve qe citova me siper ka te babezitur te cilet perfitojne nga liria dhe e perdorin kete liri per te vjedhur (ketu kam parasysh edhe ata qe ndertojne servera pirate)

liria duhet gjithmone te shoqerohet edhe nga pergjegjesia perndryshe kalohet ne anarshi

kalofsh mire
    e ke gabim djalosh.ato qe e ofrone abuzojn me ēmimet.
    nje rroge mujore per digitalb-s sport

i/e regjistruar Maska e taku72
    Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115

Pershendetje grupit <> A ka ndonje te me tregoje dicka me shume per vu+solo hd (clone) se e kam porositur dhe nqs ka ndonje ndryshim te vogel nga 500 dm flm.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Ka budallenj plot qe i paguajne kanalet Shqiptare
    Ka dhe plot budallenj te tjere qe paguajne individet e ndryshem per (te vjedhur) t'iu dhene mundesine te shohin kanalet shqiptare dhe ato te huaja.
    Sipas ketij arsyetimi dhe te apasionuarit mbas muzikes qe blejne nje disk origjinal jane budallenj kur mund ta shkarkojne nga interneti te njejtin album pavaresisht cilesise.

ndersa sharingu na mesom qe ti ndajme gjerat me te tjeret
    Me te tjeret ndahen njohurite dhe jo sherbimi qe ofron dikush i cili ka investuar leke,kohe dhe mund per te ngritur ate sherbim.
    Sky apo digitalb jane sherbime dhe si te tille paguhen.
    Dua te shoh nje murator apo teknik televizoresh te mbaroje punen dhe me pas ti thote klientit; jo jo mos u shqeteso,une e bej sepse kam deshire,te gjithe duhet te sherbehen.

Kjo nuk do te thote qe jam kunder ketyre praktikave perderisa ka abuzime me pozicionin dominant qe kane shoqerite qe ofrojne keto sherbime.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 11-01-2014 mė 18:18
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Me te tjeret ndahen njohurite dhe jo sherbimi qe ofron dikush i cili ka investuar leke,kohe dhe mund per te ngritur ate sherbim.
    Sky apo digitalb jane sherbime dhe si te tille paguhen.
    Dua te shoh nje murator apo teknik televizoresh te mbaroje punen dhe me pas ti thote klientit; jo jo mos u shqeteso,une e bej sepse kam deshire,te gjithe duhet te sherbehen.

Kjo nuk do te thote qe jam kunder ketyre praktikave perderisa ka abuzime me pozicionin dominant qe kane shoqerite qe ofrojne keto sherbime.
    jane diskutime te gjata dhe nuk mund te pergjigjem ketu se dalim jashte teme , digitalbi ka krijuar monopol ne tregun shqiptar brenda dhe jashte kufijve ka penguar kunkurencen e ndershme ,ka vendosur cmime abuzive shume te larta

vjedhjet dhe kopjimet e programe te huaja duke mos paguar te drejten e autorit si programi fiks fare ,vendosja e paringut ne menyre abuzive duke me shitur pa deshiren e time dekoderin e tij , mbyllja e kanaleve te lira mbasi mua me mbaron abonimi, etj etj

sinqerisht nuk kam as me te voglin qellim qe te flas per kete teme ,per sa kohe qe ka qytetare qe nuk dua tja dijne fare per te drejtat e tyre si konsumatore

kalo mire

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

jane diskutime te gjata dhe nuk mund te pergjigjem ketu se dalim jashte teme , digitalbi ka krijuar monopol ne tregun shqiptar brenda dhe jashte kufijve ka penguar kunkurencen e ndershme ,ka vendosur cmime abuzive shume te larta

vjedhjet dhe kopjimet e programe te huaja duke mos paguar te drejten e autorit si programi fiks fare ,vendosja e paringut ne menyre abuzive duke me shitur pa deshiren e time dekoderin e tij , mbyllja e kanaleve te lira mbasi mua me mbaron abonimi, etj etj

sinqerisht nuk kam as me te voglin qellim qe te flas per kete teme ,per sa kohe qe ka qytetare qe nuk dua tja dijne fare per te drejtat e tyre si konsumatore

kalo mire
    ti je ne teme biles mos te them ne zemer te temes.
    sa doli dreambox ne treg u ulen ēmimet.nje art si ": ta vjedh pak se po ma fut"
    ne shqiperi paguan pa kontrate

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

kalo mire
    Nuk kam as me te voglin dyshim qe digitalb ndjek politika te poshtra,per kete arsye nuk kam bere asnjehere abonimin e tij.
    Sa per kopjimin e programeve nuk eshte se jane vetem ata te gjitha kanalet te tilla jane.

Thjesht per informacion a ekziston ne Shqiperi shoqata e mbrojtjes se konsumatorit se nuk e kam idene fare,apo ekziston sa per te vjedhur ndonje fond.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Nuk kam as me te voglin dyshim qe digitalb ndjek politika te poshtra,per kete arsye nuk kam bere asnjehere abonimin e tij.
    Sa per kopjimin e programeve nuk eshte se jane vetem ata te gjitha kanalet te tilla jane.

Thjesht per informacion a ekziston ne Shqiperi shoqata e mbrojtjes se konsumatorit se nuk e kam idene fare,apo ekziston sa per te vjedhur ndonje fond.
    Si gjithcka ne Shqiperi
    Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    deri tani ne gjermani nuk ka nje ligj qe denon card-sh....
    une kam nje vu+ po me duket pak shtrenjte 200euro ne vit edhe pse ke kanale pa fund.
    200 euro ne vit jane shume , me mire merr 3 mujorshe me 25 euro me e sigurte eshte, Vu+ jane aparate shume te mire ja vlejne leket sepse jane edhe origjinale dhe jo Kineze

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2009
    Postime
    389

Citim Postuar mė parė nga taku72 Lexo Postimin
    Pershendetje grupit <> A ka ndonje te me tregoje dicka me shume per vu+solo hd (clone) se e kam porositur dhe nqs ka ndonje ndryshim te vogel nga 500 dm flm.
    Pse nuk more VU+SOLO origjinal??? Jane shume aparate te mira.
    Ndryshimi nga DM 500( 500s dhe jo 500 HD) eshte se Vu perdorin Enigma 2 ndersa DM 500s Enigma1,

Faqja 30 prej 39 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •