"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Forumi Shqiptar
My web (hobby): www.zonajuaj.com
nuk te kuptoj kur thua e e coi per lesh , nese eshte difekt hardware duhet ta dergosh per riparim te ndonje teknik, ndersa nese te eshte bllokuar dhe te duhet ndihme ne software te ndihmoj une ka programe te mira per kete qellim
persa i perket imagine per enigma 1 ka plot dhe te gjitha te mira jane por varet nga shija e sejcilit se ca do te beje me dm e vet
per linja nuk te ndihmoj dot se une jam kunder piraterise
kalofsh mire
Ka budallenj plot qe i paguajne kanalet Shqiptare, nuk pesojne ndonje humbje ata mos kini merak lol
Pastaj lavatrice jane... Leke pastrojne!
Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
te them te drejten i kam frike ata te grupit anonimos se jane vertet te frikshem,por u tmerrova akoma me shume kur pashe keto kohet e fundit agjenci qeveritare kane futur ne perdorim pc te vegjel me kuante te cilat filtrojne gjithshka
jam kunder piraterise por edhe kunder monopoleve (si puna digitalbit dhe sky) te cilat manipulojne dhe monopolizojne tregun dhe cmimet ne interes te vet ne kundershtim me konkurencen e ndershme
anetarit do ti vendos imagine enigma1 qe deshiron ai,do tja zhbllokoj dm nese eshte bllokuar, por jo keys softe dhe cline,ai nuk ka nevoje te vi te une per te tilla gjera sepse ka plot guida dhe manuale ne web-google te cilat te orientojne hollesisht nga a deri te zh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 11-01-2014 mė 15:33
Krijoni Kontakt