Close
Faqja 29 prej 39 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 386

Pėr: Dreambox/Digitalb/Sherbime Satelitore.

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    flashimi behet duke perdorur kavo seriale 232 nul modem mund te gjesh ne dyqanet e informatikes,ata jane me te mirat per te flashuar dekoderat , imagine te mira enigma 1 ke plot une te sugjeroj nemesis 4.4 eshte shume komod sidomos per ata qe kane abonim interneti ne shtepi

nese nuk mbaron pune vete mund ta flashoje ndonjeri me teamwever , ose nese jeton ne tr eja ketu ne tregu elektrik te rruga elbasanit dhe ta flashoj une
    Kjo pune kaq e pati,nuk kam ndermend te merrem me ate qerren. Me ben dot nje tjeter 500s gati per pune mua ? Dhe sa te kushton haku i punes ? Me shume e dua per ndeshjet e La Liga,Serie A,Premiership,se ka burra shtepia :P.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

flashimi behet duke perdorur kavo seriale 232 nul modem mund te gjesh ne dyqanet e informatikes,ata jane me te mirat per te flashuar dekoderat , imagine te mira enigma 1 ke plot une te sugjeroj nemesis 4.4 eshte shume komod sidomos per ata qe kane abonim interneti ne shtepi

nese nuk mbaron pune vete mund ta flashoje ndonjeri me teamwever , ose nese jeton ne tr eja ketu ne tregu elektrik te rruga elbasanit dhe ta flashoj une
    nemesis 4.4 me bente shum ngecje ne DM500S tani jam me Gemini 4.7 + Cccam 2.1.4 (2 Clines) Works like a charm me linj shpie 2Mbps/1Mbps. Megjithse antari ne fjale ti provoje te dyja dhe kush ti pelqeje me shume le te zgjedhi
    Forumi Shqiptar
    My web (hobby): www.zonajuaj.com

Citim Postuar mė parė nga francovice Lexo Postimin
    nemesis 4.4 me bente shum ngecje ne DM500S tani jam me Gemini 4.7 + Cccam 2.1.4 (2 Clines) Works like a charm me linj shpie 2Mbps/1Mbps. Megjithse antari ne fjale ti provoje te dyja dhe kush ti pelqeje me shume le te zgjedhi
    Anetari sapo e coi per lesh ate dreamboxin,keshtuqe ke ndonje ide per pyetjen qe i bera aty lart ATMAN ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Anetari sapo e coi per lesh ate dreamboxin,keshtuqe ke ndonje ide per pyetjen qe i bera aty lart ATMAN ?
    nuk te kuptoj kur thua e e coi per lesh , nese eshte difekt hardware duhet ta dergosh per riparim te ndonje teknik, ndersa nese te eshte bllokuar dhe te duhet ndihme ne software te ndihmoj une ka programe te mira per kete qellim

persa i perket imagine per enigma 1 ka plot dhe te gjitha te mira jane por varet nga shija e sejcilit se ca do te beje me dm e vet

per linja nuk te ndihmoj dot se une jam kunder piraterise

kalofsh mire

nuk te kuptoj kur thua e e coi per lesh , nese eshte difekt hardware duhet ta dergosh per riparim te ndonje teknik, ndersa nese te eshte bllokuar dhe te duhet ndihme ne software te ndihmoj une ka programe te mira per kete qellim

persa i perket imagine per enigma 1 ka plot dhe te gjitha te mira jane por varet nga shija e sejcilit se ca do te beje me dm e vet

per linja nuk te ndihmoj dot se une jam kunder piraterise

kalofsh mire
    Mesazh Privat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mesazh Privat
    tu pergjigja ne mp

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

tu pergjigja ne mp
    ti je kundra piraterise,por brimat i di te gjitha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Ka budallenj plot qe i paguajne kanalet Shqiptare, nuk pesojne ndonje humbje ata mos kini merak lol

Pastaj lavatrice jane... Leke pastrojne!
    Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ti je kundra piraterise,por brimat i di te gjitha
    te them te drejten i kam frike ata te grupit anonimos se jane vertet te frikshem,por u tmerrova akoma me shume kur pashe keto kohet e fundit agjenci qeveritare kane futur ne perdorim pc te vegjel me kuante te cilat filtrojne gjithshka

jam kunder piraterise por edhe kunder monopoleve (si puna digitalbit dhe sky) te cilat manipulojne dhe monopolizojne tregun dhe cmimet ne interes te vet ne kundershtim me konkurencen e ndershme

anetarit do ti vendos imagine enigma1 qe deshiron ai,do tja zhbllokoj dm nese eshte bllokuar, por jo keys softe dhe cline,ai nuk ka nevoje te vi te une per te tilla gjera sepse ka plot guida dhe manuale ne web-google te cilat te orientojne hollesisht nga a deri te zh
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 11-01-2014 mė 15:33

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

te them te drejten i kam frike ata te grupit anonimos se jane vertet te frikshem,por u tmerrova akoma me shume kur pashe keto kohet e fundit agjenci qeveritare kane futur ne perdorim pc te vegjel me kuante te cilat filtrojne gjithshka

jam kunder piraterise por edhe kunder monopoleve (si puna digitalbit dhe sky) te cilat manipulojne dhe monopolizojne tregun dhe cmimet ne interes te vet ne kundershtim me konkurencen e
    ndershme

anetarit do ti vendos imagine enigma1 qe deshiron ai,do tja zhbllokoj dm nese eshte bllokuar, por jo keys softe dhe cline,ai nuk ka nevoje te vi te une per te tilla gjera sepse ka plot guida dhe manuale ne web-google te cilat te orientojne hollesisht nga a deri te zh
    deri tani ne gjermani nuk ka nje ligj qe denon card-sh....
    une kam nje vu+ po me duket pak shtrenjte 200euro ne vit edhe pse ke kanale pa fund.

Faqja 29 prej 39 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •