Close
Faqja 28 prej 39 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 386
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pėr: Dreambox/Digitalb/Sherbime Satelitore.

nuk marr vesh nga riparimet por me sa di une jane dy shkaqet e ketij problemi..i pari edhe freskuesja e aparatit qe mund te jete mbushur me pluhur dhe qe ben te njejten pune kur fiket kompjuteri..problemi i dyte eshte qarku i shkurter ne linjen marrese nga lnb te aparati satelitor..bej nje gje ti..shkeputja te gjitha lidhjet aparatit dhe lere ndezur per ca kohe..nese nuk ben me reebot e kan fajin lidhjet..nese ben reboot ka mundesi ta kete freskuesja..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    nuk marr vesh nga riparimet por me sa di une jane dy shkaqet e ketij problemi..i pari edhe freskuesja e aparatit qe mund te jete mbushur me pluhur dhe qe ben te njejten pune kur fiket kompjuteri..problemi i dyte eshte qarku i shkurter ne linjen marrese nga lnb te aparati satelitor..bej nje gje ti..shkeputja te gjitha lidhjet aparatit dhe lere ndezur per ca kohe..nese nuk ben me reebot e kan fajin lidhjet..nese ben reboot ka mundesi ta kete freskuesja..
    e kam provuar me antene tjeter satelitore dhe ben te njetin problem. po ashtu e kam hapur dhe ska pluhura.

kam lexuar qe duhet nderruar kondesatoret, po problemi eshte ku dhe nga kush?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    e kam provuar me antene tjeter satelitore dhe ben te njetin problem. po ashtu e kam hapur dhe ska pluhura.

kam lexuar qe duhet nderruar kondesatoret, po problemi eshte ku dhe nga kush?
    Problemin e ke nga luhatja e tensionit me shume mundesi. Duhet nderruar ushqyesi por ske ci ben se eshte i salduar. Nuk ja vlen riparimi, bli nje tjeter.

Provoje njehere shkeputi te gjitha kabllat dhe ndize e shiko a punon. Pastaj lidhi nje e nga nje dhe shiko kur ta ben reboot. Po e beri qe ne fillim e ka ushqyesi, po e beri me vone mund te kesh ndonje qarke te shkurter diku tjeter.

Fshiji dhe kanalet sa per fiksim po ushqyesi do e kete problemin.

OO7 ka ca kutia te reja qe marrin dhe tokesor dhe satelitor.
    Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

ja kam provu te gjitha

Amico 8840

per kete behet llaf?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-02-2007
    Postime
    1

une lexova pak komentet tuaja per kete teme dhe kam degjuar qe jo te gjitha kanalet e digitalb hapen..a eshte e vertete kjo? edhe nje pyetje,cfare mendoni per skybox ..a ja vlen si aparat? flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    ja kam provu te gjitha

Amico 8840

per kete behet llaf?
    Se di po ashtu me duket. Coi mesazh.
    Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

xhuxho me shume mundesi problemi eshte ai qe thote xinxerfilli,pra ushqyesi.
    MOS I NDY TEMAT no name

Kam dhe une nje problem te ngjashem me ate reliken 500s. E kam pasur ne pune ketu e 1 vit me perpara,mirpo nje nate ra nje rrufe dhe ai s ndizej me.E cova te dikush qe tha qe mund ta riparonte,dhe e riparoi.Kur relikja u kthye ne shtepi(parabola dhe cdo gje tjeter nuk e levizi,thjesht iu shkeputen kabujt nga mbrapa),nuk i hapte kanalet,nuk bente asgje.
    Me thane ti flash nje image te ri,dhe i vura ate Gemini,kisha Nabilosat me perpara...i bera flash me FTP dhe Putty se nuk me gjendej kabll RS232 per momentin,dhe flashi u be me sukses...u be restart...ngeli ekrani i zi,nuk jepte shenje jete ! I eshte bere brick ? Ca ka ai ,behet me apo do hedhur ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Kam dhe une nje problem te ngjashem me ate reliken 500s. E kam pasur ne pune ketu e 1 vit me perpara,mirpo nje nate ra nje rrufe dhe ai s ndizej me.E cova te dikush qe tha qe mund ta riparonte,dhe e riparoi.Kur relikja u kthye ne shtepi(parabola dhe cdo gje tjeter nuk e levizi,thjesht iu shkeputen kabujt nga mbrapa),nuk i hapte kanalet,nuk bente asgje.
    Me thane ti flash nje image te ri,dhe i vura ate Gemini,kisha Nabilosat me perpara...i bera flash me FTP dhe Putty se nuk me gjendej kabll RS232 per momentin,dhe flashi u be me sukses...u be restart...ngeli ekrani i zi,nuk jepte shenje jete ! I eshte bere brick ? Ca ka ai ,behet me apo do hedhur ?
    Hidhe dhe mos merr mendte e kujt thote se e rregullon.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    flashimi behet duke perdorur kavo seriale 232 nul modem mund te gjesh ne dyqanet e informatikes,ata jane me te mirat per te flashuar dekoderat , imagine te mira enigma 1 ke plot une te sugjeroj nemesis 4.4 eshte shume komod sidomos per ata qe kane abonim interneti ne shtepi

nese nuk mbaron pune vete mund ta flashoje ndonjeri me teamwever , ose nese jeton ne tr eja ketu ne tregu elektrik te rruga elbasanit dhe ta flashoj une
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 09-01-2014 mė 11:07

Faqja 28 prej 39 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •