Close
Faqja 13 prej 39 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 386
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Ingenuous Lexo Postimin
    Kam perdorur SKY-in Italian, me kontrate te rregullt, por shikoj qe paskam bere gabim, gjithe ato lek kot, dhe jo pak, plot 800 euro ne vit.

Kam mese nje muaj qe kam marre nje DreamBox 500HD, 350 euro, ne Itali, paguaj 20mij lek te vjetra ne muaj, dhe kam SKY italian, Digitalb, Tring, dhe shume kanale te tjera.

Cilesia eshte HD, shume e mire, asnje ndryshim me SKY HD qe perdorja.

Por, ky DreamBox DM7020 HD, qe sapo e ka marre nje shok, eshte super ne gjithcka!

Mirulexofshim.

Ing, ēfare qenka ky lajm bombe ???!!!???

Ku blehen keto "Kutite e Ondrrave" ??? Duhet parabol kastile apo mjafton parabola e pallatit (sky) ??? Funksionojne kanalet "Prima Fila" dhe "3D" ??? Po 20.000 leket e vjetra ku i paguan ???

Dmth si funksionon ???

Rrofsh !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Mund te testoje ndonjeri ne Tr nese kapen kanalet italiane ne digital tokesor me aparatin e tring digital ( gjithmone behet fjale per digital tokesor) ne Tirane???? Nje i njohur me ka thene qe ne Kruje kapen po ta drejtosh antenen per nga Italia, por per ne Tirane spo gjej dot info. Flm

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga floreentin Lexo Postimin
    Mund te testoje ndonjeri ne Tr nese kapen kanalet italiane ne digital tokesor me aparatin e tring digital ( gjithmone behet fjale per digital tokesor) ne Tirane???? Nje i njohur me ka thene qe ne Kruje kapen po ta drejtosh antenen per nga Italia, por per ne Tirane spo gjej dot info. Flm

S'bohet llaf. E kam provuar une vjet me plakun tim. E kthym njonen nga antenat nga Durrsi. Asigjo s'kapte me aparat DigitAlb.

Ndoshta ai miku yt mos e ka provuar me dekoder qe persoret ne Itali ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Ing, ēfare qenka ky lajm bombe ???!!!???

Ku blehen keto "Kutite e Ondrrave" ??? Duhet parabol kastile apo mjafton parabola e pallatit (sky) ??? Funksionojne kanalet "Prima Fila" dhe "3D" ??? Po 20.000 leket e vjetra ku i paguan ???

Dmth si funksionon ???

Rrofsh !!!
    20000 lekshin do ja japesh atij qe e "shet"

thuj plakut te shkoj me nai1 dyqon bastesh dhe te pysi.

se ta rrasin plakun n'burg per arsye se jane ilegale

ps. duhet sac me vete

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    20000 lekshin do ja japesh atij qe e "shet"

thuj plakut te shkoj me nai1 dyqon bastesh dhe te pysi.

se ta rrasin plakun n'burg per arsye se jane ilegale

ps. duhet sac me vete

Pse s'thu ti Drage, qe qeka thike me dy presa.

Ca pozicioni do saēi, se une rrezik s'kom ku t'a vej, e kom ballkonin nga rruga.

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Po ti Drage e ke more mceftas nga Shqipnia apo e ke ble ne Berlin ???

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Pse s'thu ti Drage, qe qeka thike me dy presa.

Ca pozicioni do saēi, se une rrezik s'kom ku t'a vej, e kom ballkonin nga rruga.
    per familje nuk e rru njeri vetem klubet i gjemojn.

saci duhet me qene me ftyre nga jugu

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    per familje nuk e rru njeri vetem klubet i gjemojn.

saci duhet me qene me ftyre nga jugu

Edhe per Sky andej eshte i kthyer. Nuk e mor vesh pse duhet saē personal ???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    ku jeto ti? ketu ne gjermani nuk i lejojn kur jan clone i hudhin pagu dhe gjob ..i ka ndohur nji mikut tim e ka porosit nga kina i erdhi letra nga dogana ne gjermani( Zoll) se atje shkoj i her nuk i ka ardh fare ne shpi dreamboxi vetem letra i erdhi ne shpi dhe ja hudhen pranej ka te bej veni them une ne EU
    Ne Angli. Nga Kina me kane ardh 4 cope. Per te parin kam paguar dhe dogane, kurse per te tjeret e rregullova faturen qe nga kompania kineze nen 100 pound keshtu qe nuk pagova dogane.

----------------------------

Sa per punen e Sacit une kam vene nje sac me motorr qe kontrollohet automatikisht nga Dreamboxi ndersa diku tjeter perdor thjesht antenen e Sky qe ka pallati dhe shikoj vetem Sky Anglez.

Per abonimet paguaj 90 euro ne vit per Digitalb, Tring, Sky Anglez, Italian, Gjerman, Nova, Viasat, Digiturk ETJ ETJ ETJ! Ndersa per abonimin tjeter me vetem Sky Anglez me Box office dhe Anytime paguaj 10 pound ne muaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xinxerfilli : 02-10-2012 mė 07:49

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Ne Angli. Nga Kina me kane ardh 4 cope. Per te parin kam paguar dhe dogane, kurse per te tjeret e rregullova faturen qe nga kompania kineze nen 100 pound keshtu qe nuk pagova dogane.

----------------------------

Sa per punen e Sacit une kam vene nje sac me motorr qe kontrollohet automatikisht nga Dreamboxi ndersa diku tjeter perdor thjesht antenen e Sky qe ka pallati dhe shikoj vetem Sky Anglez.

Per abonimet paguaj 90 euro ne vit per Digitalb, Tring, Sky Anglez, Italian, Gjerman, Nova, Viasat, Digiturk ETJ ETJ ETJ! Ndersa per abonimin tjeter me vetem Sky Anglez me Box office dhe Anytime paguaj 10 pound ne muaj.

Xinxer, ēa ndryshimi ka abonimi i pare ku paguan 90€ me abonimin e dyte ku paguan 10£ ??? Ku ndryshojne paketat qe shikon, pasi lexoj qe ke 2 here abonimin Sky anglez ??? Box office dhe Anytime ēfare paketash jane ???

Gjithashtu, mund te te kerkoj ku e ke bere abonimin ???

Faqja 13 prej 39 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •