per ca kodesh e ke llafin me plako????
...Tirana eshte e para
Nuk ja vlen mu mar me kto budallaki, nuk do gjesh ndihme me lir se sa ta blesh karten per digitalb.
o lila.po si se kapi njeri njeri mer vlla.spo them me pa digitalb qyl mo o shqiptar.kam harru kodin e X dhe sdi si me e hap.a ka me troc se kaq
o lila.po si se kapi njeri njeri mer vlla.spo them me pa digitalb qyl mo o shqiptar.kam harru kodin e X dhe sdi si me e hap.a ka me troc se kaq
Per te hapur portat e sinjalit harroje.
Por nje gje mund te besh duke blere nje aparat per kartat dhe pasi i ke bere abonimin merr nje karte tjeter pa abonim dhe beji klonim.
Ate karte te ciles i bere klonim fute ne nje digitalb tjeter dhe punon.
Per mendimin tim sa te hani BURG me mire pagoni aq leke sa ben abonimi dhe kaq![]()
dikur kur une kam shkruar ne kete forum mbi thyerjen e kodeve te platformes digitalb, askush s'besonte, tani qe e keni fakt besoj nuk keni c'thoni.
Dito
Digidalb deri vone eshte hackuar. Tani me digitalb dhe sky nuk mund te hackohen me, pra nuk mund tu meren me kodet, pasi kodet e tyre gjenerohen ne kohe shume te shkurter.
Egziston edhe nje menyre per ta hackuar, e cila eshe nepermjet klonimit te kartave te digitalb dhe pastaj lidhja me ane te internetit me ane te aparaturave derambox apo te ngjashme si ajo.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Para nja 3 muajsh digitalb kaloi ne nje sistem sigurie 19 here me te forte CAS 7 dhe qe atehere nuk eshte hapur. Me sa kam degjuar kto dite ky sistem eshte thyer dhe digitalb do hapet serisht por varet se me cfar chipi do funksionoj. Me perpara hapj me abrakadabra card, tani te shofim.
Krijoni Kontakt