Close
Faqja 3 prej 39 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 386
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Shqiptaret mend te Vjedhja i kan.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Hesapet e tjetrit behen me lehte se te tuat.
    2-
    Bahcja e fqinjit te duket gjithmon me e bukur se jotja.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Shqiptaret mend te Vjedhja i kan.
    Se nuk e kisha ven re une kete,ti zotrote mendjen ku e ke se sexi?Pale pale,e paske cilesuar dhe e paske bere SHQIPTARET.Se bota nuk vjedh keshtu kodesh e me radh.Me hiq nje kuriozitet(pa genjeshter).Ate OS qe ti ke ne pc tani(windows-linux-mac) e ke te blere ne dyqane zyrtare te atij OS (jo ne kioska),apo e ke te shkarkuar 700 megabyte?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Shqiptaret prej Kryetarit Shtetit deri te i fundit vjedhin. te ata tjerėt mbeten dikush pa vjedh, te na jo. Sa pėr pyetjen, e kam Windows Vista Home Basic, te blere ne dyqan Zyrtar.

Hesapet e tjetrit behen me lehte se te tuat.
    2-
    Bahcja e fqinjit te duket gjithmon me e bukur se jotja.

Hesapet e mia po i bej shume mire, te tjerve spo ma nin shume veq se palidhje edhe haptas me dal me hap temen qysh me hacku digitalbin pfff. Sa per ket te bahqes spo pajtohem hiq me ty, se ne shqiptaret e kemi edhe ket dikuri tjeter shume te keqe "Lavdatat" qe i bejm vetes. Me fjalen lavdat bjer posht ajo shprehja jote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 06-03-2009 mė 10:56

Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Shqiptaret prej Kryetarit Shtetit deri te i fundit vjedhin. te ata tjerėt mbeten dikush pa vjedh, te na jo. Sa pėr pyetjen, e kam Windows Vista Home Basic, te blere ne dyqan Zyrtar.

Hesapet e mia po i bej shume mire, te tjerve spo ma nin shume veq se palidhje edhe haptas me dal me hap temen qysh me hacku digitalbin pfff. Sa per ket te bahqes spo pajtohem hiq me ty, se ne shqiptaret e kemi edhe ket dikuri tjeter shume te keqe "Lavdatat" qe i bejm vetes. Me fjalen lavdat bjer posht ajo shprehja jote.
    Mbase andej ne zvicer-austri ku rri ti ashtu eshte se ketu te une eshte ndryshe.

Ti po deshe mos e hap fare temen aq me teper kur nuk ke cte ndihmosh dhe thua terrci verrci shqiptaret vjedhin shqiptaret perdhunojne.Ti na je me i bukur i katunit dhe je cun i paster,cun me seder.

Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mbase andej ne zvicer-austri ku rri ti ashtu eshte se ketu te une eshte ndryshe.

Ti po deshe mos e hap fare temen aq me teper kur nuk ke cte ndihmosh dhe thua terrci verrci shqiptaret vjedhin shqiptaret perdhunojne.Ti na je me i bukur i katunit dhe je cun i paster,cun me seder.
    Kur vjedh Sala, apo Edi Rama, shaheni, ah nonen na vodhen prape keta. Keni rastin tash te parandaloni dicka, dhe jo qe spo e ndaloni po po e beni haptasi. Skeni faj se jeni/jemi msu ashtu met vjedhme, ai ma fut mu, une te vjedh ty, ti ja fut digitalbit, met futme e kemi na.

Po, e di, Faleminderit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Nuk keni pse mendoni te hackoni Digitalb, eshte shum e thjesht dhe teper praktike. Me mire merni ndonje aparat digital, si Darkbox, eaglebox, dreambox qe jane me sistem linux. Merni nje urlfeeds vendoseni ne aparat, i cili punon me sistemin operativ linux. Beni nje konfigurim te thjeshte te TCP/IP duke i vene nje gateway per te marr internet. Pastaje nese ju duhen frekuencat e kanaleve te digitalb me thoni se ua jap une, dhe nuk keni nevoje te paguani asnje leke per kartat rimbushese. Kam te pakten qe ne nentor te 2005 qe nuk kam paguar asnje leke per digitalbin dhe kam gjetur rehat ne kete menyre.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-07-2005
    Postime
    4
    Pas hapjes te kesaj teme shum nga ju jeni pergjigjur ne menyren e duhur po njeri nga ju qe e ka ermin "ai shoku" nuk ka pasur nevoj me u pergjigje ne ate menyr nese din diqka ne lidhje me kete tem le te tregoj nese jo nuk ka nevoj me u shpre ne ate menyr

faliminderit qe keni marr pjes ne kete temė

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Po kjo do linje te shpejte neti mer vlla , me i bo kanalet stream i bie qe te kesh abonim neti sa dy tre fishi i digitalbit lol . Apo e kam gabim

Te albtelekomi ku jam une te pakten , shpejtesia eshte mizerabel , 256 kb per 30 e ca mije lek

Dhe shkarkimi nuk shkon dot mbi 30 kb ose me motopompe lol

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Po kjo do linje te shpejte neti mer vlla , me i bo kanalet stream i bie qe te kesh abonim neti sa dy tre fishi i digitalbit lol . Apo e kam gabim

Te albtelekomi ku jam une te pakten , shpejtesia eshte mizerabel , 256 kb per 30 e ca mije lek

Dhe shkarkimi nuk shkon dot mbi 30 kb ose me motopompe lol
    daniel00 nuk ka te bej aspak shpejtesia e internetit pasi kerkon vetem 17 kbps per upload, dhe albtelekom kete e arin dhe me dial up jo mo me adsl. Dhe nuk eshte aspak ashtu sic thua ti, qe te besh kanalet stream, sepse ato kanale kalojne ne nje menyre tjeter dhe ti vetem jep feeds per te ckoduar kanalet qe ke zgjedhur. Nese do te ishte me stream te pakten do te duheje te kishe uploadin mbi 5 mbps. Ndersa kjo eshte nje menyre teper e thjesht dhe shum e mire per tiu shmangur pagesave te larta te digitalb. Nese do te besh dicka per kete gje me thuaje se te ndihmoje une duke te dhene te gjitha te dhenat e mundshme per ta realizuar dhe per te pasur sukses. Nuk dua te nxjer linke webesh te tjere pasi nuk lejohet ne forum. Per me teper me kontakto me mesazhe ne privat dhe do te ndihmoja me kenaqesi per te zgjidhur kete problem.

Faqja 3 prej 39 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •