Close
Faqja 26 prej 39 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 386
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Pėr: Dreambox/Digitalb/Sherbime Satelitore.

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    nji dreambox hd sa shko ne gjermani plako?

vine clonet kinez ne gjermani?
    nuk i lejon dogana.une e kam pagu VU UNO 300 euro

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Ne angli spiderbox 6000HD Jane 100 euro.

Po kush tan w blej aty
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Ne angli spiderbox 6000HD Jane 100 euro.

Po kush tan w blej aty
    ky spider box nuk ka linux system. nji si ky e gjen dhe per 80 euro ne gjermani

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Hd?

Po ka 6000hd, do flasim per ta porosit nji.

---voudou.. ---

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Hd?

Po ka 6000hd, do flasim per ta porosit nji.
    e ke te saldume ne vere

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Ne eBay qenka 84 pound, per ne gjermani nga anglia.

Ka edhe iptv ne patch.

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e taku72
    Anėtarėsuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115

Varet ca difekti ke ne dm se ai I tunerit edhe mund te rregullohet po po qe se ke problem me porten lan nuk ka zot none qe e rregullo.Un per vete kom pas problem nja dy ose tre here me tunerin dhe e kam rregullu.Kurse lan port nuk bohet vetem te nderrosh kompet qarkun.Un kom nja shtate vjet qe e kom.Plus ka dhe nje problem se me kalimin e kohes elementet e qarkut mund te humbin parametrat optimale qe kane.Besoj se mbas nje periudhe tre ose kater vjecare eshte e mjafueshme qe te fillojne problem llogarit ketu edhe luhatjet e tensionit qe mund te mari gjate kohes se perdorimit.Jam dakort me ty qe nuk ja vlen te shpenzosh shume pasi edhe hd te kane filluar ti mbyllin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Pershendetje,me ndimon dikush i cik kendej se sia kam haberin une kesaj pune! Lexova paksa komentet po ti bij me shkurt sikam qart gjitha!

Une e kuptova se me nje dreambox te dekoduar mund ta shfrytzoj per pak lek digialbin! Ok dekodimin do e bej ne mk se kam njeri atje,me ngelet te gjej nje dreambox te mire,tha dikush se ka dreambox te mire hd nga kina! Meqe kam nje mik andej meret me tregti dhe pas nje konsultimi tha ska pr dote sjell cfar te duash,a mund dikush te me shkruaj shkurt e qarte cfar ti them un atij,cfar dreamboxi apo cfar resiveri ti kerkoj se edhe ai sdi gjo nga kjo teme!! Vetem mos u vononi se skam shum dit?! Flm gjithve
    Jetė e rėndė.......!!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar mė parė nga AnaH_M Lexo Postimin
    Vetem mos u vononi se skam shum dit?! Flm gjithve
    urdher ky e..mire mire..ja po te pergjigjemi shpejt..

DreamBox 800 SE HD PVR..ky eshte me i miri ne treg nga prodhimi i dreamboxit..pastaj nje shkalle me lart se ky eshte vu+duo hd dhe se shpejti pritet te dale ne treg nje prodhim gjerman qe mendohet te jete me i miri ne treg..

dekodimin e ka vete aparati..mjafton te fusesh linjat qe i blen nga shitesit e tyre per nje afat te caktuar dhe ne kete afat sheh edhe digitalbin edhe tringun ..plus qindra e qindra kanale nga paketat e tjera satelitore duke perfshire mjaft kanale sportive..por duhet patjeter te kesh internet broadband ne shtepi pasi sinjalin e dekodimit e merr nga interneti..nuk eshte bash keshtu lehte e lehte por edhe e veshtire nuk eshte..

kemi nje forumnist ketu qe ofron cline per te gjithe te interesuarit keshtu qe mund te blesh te ai..ose ku te duash vete..te gjithe pothuajse njelloj jane..vetem se kan cmime te ndryshme..

kaq per momentin..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar _MALSORI_ pėr postimin:

AnaH_M (06-01-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263

Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    urdher ky e..mire mire..ja po te pergjigjemi shpejt..

DreamBox 800 SE HD PVR..ky eshte me i miri ne treg nga prodhimi i dreamboxit..pastaj nje shkalle me lart se ky eshte vu+duo hd dhe se shpejti pritet te dale ne treg nje prodhim gjerman qe mendohet te jete me i miri ne treg..

dekodimin e ka vete aparati..mjafton te fusesh linjat qe i blen nga shitesit e tyre per nje afat te caktuar dhe ne kete afat sheh edhe digitalbin edhe tringun ..plus qindra e qindra kanale nga paketat e tjera satelitore duke perfshire mjaft kanale sportive..por duhet patjeter te kesh internet broadband ne shtepi pasi sinjalin e dekodimit e merr nga interneti..nuk eshte bash keshtu lehte e lehte por edhe e veshtire nuk eshte..

kemi nje forumnist ketu qe ofron cline per te gjithe te interesuarit keshtu qe mund te blesh te ai..ose ku te duash vete..te gjithe pothuajse njelloj jane..vetem se kan cmime te ndryshme..

kaq per momentin..
    me fal se sishte urdher por kam nevoj per shpejt e shpejt mir tash si mbeti esht i pari me i mir apo i dyti? Kush eshte ai forumisti qe mund ta kontaktoj? A te kuptova mire,nese un e posedoj nje dreambox te ketill ateher skam.nevoj un per dekodim te dikush vetem abonimin e bej dhe aq? Ne mk kushton 170 per nje vit vetem abonimi per dreambox! E ky forumisti cfar ofron se si merkam vesh keto termet jam pak mbrapa me kto gjera se jam mesuar ti paguaj sa sdijhet sky-n gjerman dhe perseri ska as fudbollin spanjoll.as italian ! Flmalsori
    Jetė e rėndė.......!!!

Faqja 26 prej 39 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •