Close
Faqja 22 prej 39 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 386
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Pėr: Dreambox/Digitalb/Sherbime Satelitore.

Citim Postuar mė parė nga erblinagjilan Lexo Postimin
    Miqė te nderuar a mundet ndokush te me njoftoje se a i bėnė programi sikurse DREAMBOX ketij resiveri i cili eshte edhe me lire, eshte prodhim gjerman edhe ka garancion 2 vite ja edhe linku : http://www.ebay.de/itm/Medialink-Bla...item4166e40e3f --- Ju faliminderit...
    Te gjithe ecoderat linuks behen , por me i lire eshte dreambox 500s.Me gjithe programimin nje vjecare shkon tek 140E.Por nese blini dreambox dhe tentoni te provoni vete per ta vene ne pune, nese qellon i clonuar ai te bllokohet ne momentin qe e stakon dhe nuk behet me.Duhet te futeni ne forume te drambox dhe te mesoni se si ndryshohet sofwari dhe se cfar softi te vendosni.Me sa kam pare une te gjithe paguajne, vetem asistence te japin gratis.Programet per dreambox nuk i bejne te gjithe, as maqedonas apo shqiptare, gjithmone burimi jane te huajt dhe nuk jane me shume se 10 vete te cilet kane krjuar rrjetin e tyre ne shtete te ndryshme.Ato te shesin me nje minimum prej 500 Euro programe me mundesi sherndarje dhe te japin asistence per problematikat.Shqiptaret jane vetem seksere.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2013
    Postime
    12

po a mundem une qe te blej nje dreambox te kompanit e basteve apo nuk i shesin???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2013
    Postime
    12

Pėr: Dreambox

ejj o drague po nuk kam kart krediti une jam vetem 15 vjec desha me e ble ktu ne tirane pranej a mund te me thush ndonje vend ku e shesin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga klevi97 : 08-03-2013 mė 07:59

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar mė parė nga klevi97 Lexo Postimin
    po a mundem une qe te blej nje dreambox te kompanit e basteve apo nuk i shesin???
    Kompanite e basteve kane nje menagues , ose koordinatore te qytetit te tyre dhe nese ti gjen kete person , atehere ai te jep mundesine per te blere nje dreambox te rpogramuar.Por problemi ne kete rast eshte se do te perfitoje dhe koordinatori, pra cmimi do te ngrihet me lart nga ai qe te thashe une.Megjithate ne rastin e perdoruesit familjare eshte e domosdoshme te marre informacion ne forume te dreambox-it, pasi shpesh dalin dhe probleme qe fare thjeshte mund te zgjidhen vete dhe jo te marresh rrugen per ta zgjidhur operatori.Ke forume shqipataesh plot, por pothuajse ne te gjitha forumet e huaja ka dhe nje blog te komunitetit shqiptare, te cilet te japin dhe asistencen e nevojshme.Mund te blesh dhe aty on line.Une pothuajse kam qene regjistruar vite te shkuara ne te gjitha forumet qe me dilnin perpara se kerkoja te beja ndonje gje gratis , por zor se mund te arrish nje gje te tille pa paguar.Ky eshte forumi me serioze per dreambox pasi drejtohet nga profesioniste shume te zot, por nuk e di nese ka blog shqiptaresh aty. http://forum.sifteam.eu/guide-faq-ho...efinitiva.html
    Qendra kryesore per te shkarkuar programe eshte Dreambox.it, ose po dite gjermanisht ne ate gjerman.dhe ketu mund te blesh on line.Une mund te ndihmoje ne ceshtje teknike , pra difekte te dnryshme me sa me kujtohen, por nuk kam mundesi te jap ndonje programim.Une vete e kam blere.Dreamboxi te jep mundesi te shikosh nje game te gjere transmetimesh satelitore , si Sky gjerman dhe italian , franceze al jesiren qe ka te njeten pakete me supersportin etj etj.Per te papasionuart temat e diskutimeve per te shfrytezuar dhe opsione te ndryshme qe te dhuron dreamboxi permes programimeve ne forume eshte mjaft interesante dhe e larmishme.Une tashme ndjehem i lodhur dhe vetem e shfrytezoje per te pare kanalet qe me interesojne.Nese e blen nje dreambox ne treg, ne Tirane kurre mos e ndiz pa komunikuar ne forume, pasi jane te clonuara dhe bllokohen.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2013
    Postime
    12

po une nuk kam karte krediti qe ta blej online dua te blej ne tirane po nuk po gjej asnje

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Pėr: digitalb ben revolucion!?

Citim Postuar mė parė nga taku72 Lexo Postimin
    Mos e rruni cuna.Shifni me dreambox e le ta varin ne qafe dekoderin ato masanej
    problemi eshte qe nuk mund ti shofesh te gjitha kanalet.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar mė parė nga taku72 Lexo Postimin
    Mos e rruni cuna.Shifni me dreambox e le ta varin ne qafe dekoderin ato masanej
    problemi eshte qe nuk mund ti shofesh te gjitha kanalet.

ps.Klevi jepi paret dikujt qe ka karte krediti dhe e blen

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

po me raki blihet gjo?

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2013
    Postime
    12

po jo mor burr une dua ta blej ketu ne tirane qe ti ket abonimet te gjitha te jet i kompletuar

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

shko tek drejtoria e policis ne tirane, orr burr.

ato i kane gjithe listat e dreamboxeve.

mos u lodh kot ne forum
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 22 prej 39 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •