Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Mund te testoje ndonjeri ne Tr nese kapen kanalet italiane ne digital tokesor me aparatin e tring digital ( gjithmone behet fjale per digital tokesor) ne Tirane???? Nje i njohur me ka thene qe ne Kruje kapen po ta drejtosh antenen per nga Italia, por per ne Tirane spo gjej dot info. Flm
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Po ti Drage e ke more mceftas nga Shqipnia apo e ke ble ne Berlin ???
Ne Angli. Nga Kina me kane ardh 4 cope. Per te parin kam paguar dhe dogane, kurse per te tjeret e rregullova faturen qe nga kompania kineze nen 100 pound keshtu qe nuk pagova dogane.
----------------------------
Sa per punen e Sacit une kam vene nje sac me motorr qe kontrollohet automatikisht nga Dreamboxi ndersa diku tjeter perdor thjesht antenen e Sky qe ka pallati dhe shikoj vetem Sky Anglez.
Per abonimet paguaj 90 euro ne vit per Digitalb, Tring, Sky Anglez, Italian, Gjerman, Nova, Viasat, Digiturk ETJ ETJ ETJ! Ndersa per abonimin tjeter me vetem Sky Anglez me Box office dhe Anytime paguaj 10 pound ne muaj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xinxerfilli : 02-10-2012 mė 07:49
Xinxer, ēa ndryshimi ka abonimi i pare ku paguan 90 me abonimin e dyte ku paguan 10£ ??? Ku ndryshojne paketat qe shikon, pasi lexoj qe ke 2 here abonimin Sky anglez ??? Box office dhe Anytime ēfare paketash jane ???
Gjithashtu, mund te te kerkoj ku e ke bere abonimin ???
Krijoni Kontakt