Close

Rezultati i Sondazhit: Kush është sot partneri më strategjik i Kosovës nga ish-republikat jugosllave që e ka

Votues
27. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Sllovenia

1 3.70%
  • Kroacia

19 70.37%
  • Maqedonia

5 18.52%
  • Mali i Zi

2 7.41%
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
  1. #-9

Kush është sot partneri më strategjik i Kosovës nga ish-republikat jugosllave që e ka

Kush është sot partneri më strategjik i Kosovës nga ish-republikat jugosllave që e kanë njohur shtetësinë e vendit tonë?
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

2. #-8
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    USA

e tjeret mbas saje..

Po e mbajtem mir me USA e kemi mir dhe me fuqit kryesore Europiane e kur ta kemi mir me to jemi ne rregull..

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    per serbin u djeg zemra,,,

se kush i vret e i pret shqipetaret e duan shume,,,

na dau nanen turqia 500 vite dhe sote e vuajme,,,

sot e kemi mik turkun

4. #-6
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Kush është sot partneri më strategjik i Kosovës nga ish-republikat jugosllave që e kanë njohur shtetësinë e vendit tonë?

Munde te jete Kroacia, dhe Sllovenia ,Republikat etjera jane rrace derri ,si serbet .

5. #-5
    Ne disa tema te meparshme kam pas shkruar se Kosova duhet te kerkoje ekspertizen dhe pervojen kroato-sllovene ne rrugen e saj te zhvillimit ekonomik dhe ate te integrimit euroatlantik.

Personalisht e kam pare gjithmone Kroacine si vendin prej nga duhet te marrim shembull ne shqiptaret ne te gjitha drejtimet.

6. #-4
    Mendoj qe eshte Maqedonia, Jo per shkak te Sllavo - Maqedonasve. Por pikerisht per Shqiptaret te Ilirides qe jetojne atje.

7. #-3
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Mendoj qe eshte Maqedonia, Jo per shkak te Sllavo - Maqedonasve. Por pikerisht per Shqiptaret te Ilirides qe jetojne atje.
    Jeto me realitetin. Kush qeverise me Maqedonine? A qeverisin Shqiptaret apo Maqedonasit?
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

8. #-2
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Jeto me realitetin. Kush qeverise me Maqedonine? A qeverisin Shqiptaret apo Maqedonasit?
    Jeto me realitet Don Vito , kush mund te nderrmer dicka per Kosoven pa i pyetur shqiptaret e Maqedonise

Le ta provojne edhe pse shpesh here kane tentuar per ta provouar te kunderten .

9. #-1
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Te kuptoj se c'ka do thuash dhe e vertete eshte ate cka e thua se tani Maqedonin e qeverisin Sllavo-Maqedonasit. Por une pata fjalen qe me shume lidhje kemi me Maqedonin tani per arsye qe 40% te popullates se atjeshme jane Shqiptar.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Mendoj se duhet te jete Kroacia.

Me thane te drejten shqiptaret e Ilirides i konsideroj Kosove dhe nuk i shoh si partner por si vllazni.. pjese e pandare.. dhe se bashku me Shqiperine ky trung i perbashket partner strategjik duhet ta kete Kroacine.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •