Ka thenë një xhahil:
MashAll-llah, a me keto llojë propaganda deshrion ti frikësosh njerzit nga Teuhidi,?! Djalo, une lexova shpejt se qka ke shenuar, por nuk me doket se e paske nuhat eren e Librave të Ulemave të Teuhidit!!
Ti po thuash së nuk "deshiron" debat me Vellaun Referi_1, por realiteti është së keni frikë me dal e me fol me argumente. Djalo, ne menhexhin e juaj të prisht moti e kemi rrefuzuar, dhe ky davet me Lejen e Allahut po ec perpara, karahs shpifjeve dhe mashtrimeve që i ke permend.
Per shkak te kohes nuk muj tani të pergjigjna në të gjitha shkrimet që i ke permend, por shumicen e ketyre meseleve i kemi spjeguar ne librat tona, biFadliLLAH.
http://thirrja-ne-teuhid.com/index.php/shqip-albanian
Edhe ketu ne forum, kemi fol për keto qeshtje.
Kush deshiron, le të kthehet librave, e mos ti besoj ketyre genjeshtarve që pas nikave e luajn rollin e "Dijetarit".
Ti "IslamInfo", pikë se pari nuk ke Uslu të shendosha, për ketë aryse nuk e kupton meselen e hukmu dar we dijjar. Keto mesele per ju janë gharib, sepse as "hoxhallaret" e juaj nuk i din keto mesele qysh duhet, as që flasin për to, saqe gjykon mbi popullaten e shteveve ne balkan se janë të gjithë muvehida, ndersa realiteti është se kur nuk kanë qenë musliman.
Une nuk dyshojë, që juve edhe Ebu Xhehli dhe Musejleme Al-Kedhab ju kishin berë tekfir më ketë akideh të prisht që e keni.
Dije, së Allahu i Madhëruar e mbron ketë Din dhe i forcon muslimanet, edhe krahas genjeshtrave që i permend, sepse ju me pas argument kunder nesh, para shumë vitesh i kishit postuar.
Ju duhet se pari të mesoni, se shirku i madh nuk falet dhe vepreusi i shirkut të madh nuk ka hise ne dinin e Allahut, e pastaj ne mund te flasim. Por ju të shkret, as ketë se keni mesuar, ndersa vetë juve në keto pika ju kanë rrefuzur "dijetaret" e juaj. Allahu ju permisoftë gjendjen, dhe ju udhëzoftë nese jeni të sinqert.
Krijoni Kontakt