Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711

Shqipetarët nuk dinë të kërkojnë të drejtat e tyre

Jetoje Here Ne Angli Here Ne Usa Mvaret Nga Puna,,

Po Me Ben PershtYpje Ne Totenham ,ne Mes Te Anglise.
    Ku U Vra Nje Kriminel Nga Policia Megjithese Ai I Qelloi Ata..

Thjesht Nga Dyshimet Se Ai E Kish Hedhur Armen Para Se te Qellohej,,,

Si Dhe Mosha E Tij,, Megjithese Qelloi Nje Polic,,,

Qohen Ne Protesta,,,

Ne Shqiperi Ndodhi Gerdeci,,, Me Disa 10-vrasje,,,

U Vrane 4 Njerez Pra Kryeministrise,,,

Del Meta E Dhe Dritani Me Milliona Te 2 Partenere,,

Del Pango Qe Kerkon Femra,,,

Del Majlinda Bregu Me Moter E Me Kunat Me Lidhje Mafioze,,,

Nje U Vra Ne Tirane Pra Ca Ditesh,,

Del Djali Berishes Me Prona Me Lidhje Mafie Korrupsioni,,,

Lista Nuk Ka Fund,,,,

Po Shqipetaret Flene ,,,,

Dhe Po Vdesin Ne Gjume

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    O Landi akoma me Keto tema ti vlla?
    Po shqiptaret nuk flene Shtrire shoku,po flene si kali ne kembe,3.000.000 njerez ne gjendje kome,kufoma te gjalla, qe vijne gjith diten verdalle sikur kane pire vaj Hashashi qe ne mengjes.
    Cfare te drejtash do nga nje i dehur,kur ai nuk di se sa gota ka pire??

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    A se ke vrejtur plisin ose qeleshen e shqiptarve..nga do qe e ve ne koke duket se e ke vendosur mbar.Thjesht nuk i duam bezdin.
    Duam rehatllek ne mer vlla.Pse te qajm koken per diq qe nuk esht ne doren tone.
    Vet i zgjedhim parin e vendit ,dhe tani tu kundervihemi sesht as e mir e as e ralizuar,sepse thjesht kemi zgjidhur ata udhheqes qe i meritojm.
    Kur vet behemi te mir ktyre maskarinjeve u plas zemra si ati mbretit te lugines qe kishte ftu popullin ti sjelli vezet e prap ti marin vezet e tyre si rregull qe tu falet jeta.

Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    e di mo se populli yne
    vetem flen,,,mire tu behet

meritojne cdo te keqe qe u vjen nga keqeverisja

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Jo vetem se ju vie e keqja por te keqen e mbajn barr nga do qe shkojn ,kure rrin e kure flijn.
    Llogjikisht i kom ber vlersimin kti popuplli se qka don dhe perfundimin e kom vlersuar se don buk dhe ajo esht e tera.,
    Jemi ka.ibal popouull s,meritojm as dashurin e Zotit ,madje sikur e kemi humbur ne total., flas per nji mjesdis ku une punoj e jetoi.
    Sot esht gjindosur nji pjes e mir e njerzve sa vetem nga frika ndjejn respekt,vetem nga interesi shprehin dhembjen e respektin.
    Popull koti jemi, dhe me vje keq nga shpirti im qe e qava dhe i desha keta njerz.
    Nji thenje profetit Muhamed a.s.nese nuk arrin ta ndihmosh vafnjakun ta kesh ne kujtes .
    Te populli yn lere qe shkojn per se mbari por dhen maksimumin per te rrenuar,dhe ate rrenim sikur e bejn me vet dije.Nji milet ky mer vlla Landi qe ka vendos te bej vetvrasje..per fat une sjom koka qe do mar plumbin ,por edhe une do bej ca pushime mjeksore

Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Jo vetem se ju vie e keqja por te keqen e mbajn barr nga do qe shkojn ,kure rrin e kure flijn.
    Llogjikisht i kom ber vlersimin kti popuplli se qka don dhe perfundimin e kom vlersuar se don buk dhe ajo esht e tera.,
    Jemi ka.ibal popouull s,meritojm as dashurin e Zotit ,madje sikur e kemi humbur ne total., flas per nji mjesdis ku une punoj e jetoi.
    Sot esht gjindosur nji pjes e mir e njerzve sa vetem nga frika ndjejn respekt,vetem nga interesi shprehin dhembjen e respektin.
    Popull koti jemi, dhe me vje keq nga shpirti im qe e qava dhe i desha keta njerz.
    Nji thenje profetit Muhamed a.s.nese nuk arrin ta ndihmosh vafnjakun ta kesh ne kujtes .
    Te populli yn lere qe shkojn per se mbari por dhen maksimumin per te rrenuar,dhe ate rrenim sikur e bejn me vet dije.Nji milet ky mer vlla Landi qe ka vendos te bej vetvrasje..per fat une sjom koka qe do mar plumbin ,por edhe une do bej ca pushime mjeksore
    . Ganimet. Me te vertet hane vetem buke Dhe Jane servile e behen qorra e shurdhe per Nje vend pune Shqietaret shiten per Nje euro a dollar Jane bere laviret e ballkanit

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    Jetoje Here Ne Angli Here Ne Usa Mvaret Nga Puna,,

Po Me Ben PershtYpje Ne Totenham ,ne Mes Te Anglise.
    Ku U Vra Nje Kriminel Nga Policia Megjithese Ai I Qelloi Ata..

Thjesht Nga Dyshimet Se Ai E Kish Hedhur Armen Para Se te Qellohej,,,

Si Dhe Mosha E Tij,, Megjithese Qelloi Nje Polic,,,

Qohen Ne Protesta,,,

Ne Shqiperi Ndodhi Gerdeci,,, Me Disa 10-vrasje,,,

U Vrane 4 Njerez Pra Kryeministrise,,,

Del Meta E Dhe Dritani Me Milliona Te 2 Partenere,,

Del Pango Qe Kerkon Femra,,,

Del Majlinda Bregu Me Moter E Me Kunat Me Lidhje Mafioze,,,

Nje U Vra Ne Tirane Pra Ca Ditesh,,

Del Djali Berishes Me Prona Me Lidhje Mafie Korrupsioni,,,

Lista Nuk Ka Fund,,,,

Po Shqipetaret Flene ,,,,

Dhe Po Vdesin Ne Gjume

mundohu te shkruash shqip o landi..se keshtu siq shkruan ti nuk ka kuptim ajo cka thua...

edhe jeton ne londer edhe e quan proteste ate qe po ndodh ne totenham..mua nuk me duket e tille..nga sa di une totenhami eshte zona me me shume perzierje etnike dhe banoret e tij jetojne ne kurriz te ndihmave qe marrin nga shteti..pikerisht se jan njerezit me te pakulturuar qe ka londra bejne baterdi te tilla vetem e vetem me vjedh dyqanet e marketet e zones..mos te te rreje mendja se ju dhimbs nje zezak kriminel jo por ujku mjegull do..dhe shfrytezuan rastin...

te ne nuk ka pse te ngrihemi as per gerdecin e as per 21 janarin..gerdeci ishte nje fatkeqesi qe i ndodh cdo shteti..ndodhi edhe ne shqiperi..ishte nje bombe qe i plasi ne dore qeverise dhe qeveria mori persiper pergjegjesine morale dhe financiare..cduhej te bente populli per kete rast..apo te shfrytezonte fatkeqesine e te varferve te gerdecit qe te rrezonte qeverine..te hiqte nje m.ut e te vendoste nje m.ut tjeter..jo jo populli nuk genjeher...

perse duhet te ngrihemi per vrasjet para kryeministrise zoteri..perse..a nuk e din populli se kur ti prek institucionin shteteror shteti ta jep ne kapak te kokes..ata 4 debilat qe u mashtruan duhej ta dinin se cka i priste para togave te policise..por kur je debil atehere tallet me ty edhe sala edhe edua...te cojne mish per top..e ne thua ti duhet te ngrihemi te protestojme..ja protestuam ..cdo te fitojme..do heqim nje mu.t dhe do veme nje m.ut tjeter..

keshtu more landi..njeriu duhet te dije per cka te protestoje..po te thoje te protestojme per jetesen e shtrenjte po..te protestojme per shkaterrimin mjedisor po...etj etj..mund ti behet presion qeverise per te tilla gjera..por asnjehere mos me thuaj te protestoj per kriminelet apo debilet...asnjehere mos me thuaj te protestojme kunder saliut qe te vije ne krye rama apo kunder rames qe te vije ne krye saliu...

populli nuk genjeher landi..ai di kur dhe per cka te protestoje..mos e merr per aq naiv ...

te
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 08-08-2011 më 09:11
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    landush..

shum po te lodh ruci..
    jo ruci direkt po ndonji klysh i rucit qe ju ka nen hyqem.. pra qe ju shtrydh ala..
    gjithandej po te con klyshi i rucit ty sterkelyshin e rucit.. me shpernda parullat e selim rozes..

gjynah je..

krejt fjal e rren je..

sa per ata 4 ne bulevard.. ruci u a beri mire..

e meritonin plumbin..

dhe ruci u a dha..

..

sidomos ziveri.. e ai klyshi i precit..

..

sa per gerdecin.. te siguroj se..kur te benesh me grad nen toger ne policin e qelbur sekrete te rucit.. do te tregojne shefat e tu kur te jen cakerqejf..se si ja punuan berishes ne gerdec..
    pra se si ja hodhen ne ere malin me municion..

..

i thuj atyre minatorve te bulkizes.. se.. po ju a ben mire ruci..qe ju ka zhytur nen 1200 metra thelle o skllever te deges brendshme bulqize..

aty rrini ne zgafelle.. e mir u a ben edvinua qe ju ka len aty..

bej qejf o edvin ne sardenje e dubaj..

ke plot landa-krimba qe pe ty ngordhin.. atje posht..

..

,.,

Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    O Landi akoma me Keto tema ti vlla?
    Po shqiptaret nuk flene Shtrire shoku,po flene si kali ne kembe,3.000.000 njerez ne gjendje kome,kufoma te gjalla, qe vijne gjith diten verdalle sikur kane pire vaj Hashashi qe ne mengjes.
    Cfare te drejtash do nga nje i dehur,kur ai nuk di se sa gota ka pire??

kufoma kishin qene vertete,,,

hiqen dhe trima,,,

po pa buke,,pa uje,,,pa drita ...pa prona,,,po u vjedhin dhe kockat e te pareve,,,po u vjedhin det e toke,,,po i vrasin ne mes tiranes,,,

po vriten kufomat ,,,,kufomat kufoma do jene

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Trima jemi ne se askush nuk jeton ne kushtet qe jeton shqiptari. Ne vitin 2011 ne shqiperi mungojne gjerat me elementare nuk kemi nje kusht. Jo ne nuk protestojme per te drejtat tona ne protestojme per politikanet. Pika qe nuk na bie lol.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •