Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Gafat tuaja :)

Kujtoni ndonje gafe qe keni bere, ose ndonje veprim qesharak

Po filloj un meqe jam hapsja e temes...me kujtohet kur po prisja ne makin per motren qe ishte ne shkolle...pash qe nga mbrapa ishte nje makin policie, por po mendoja siduket ishte aty per ndonje problem or something...nejse vin motra, hap ipodin dhe ve kufjet (e di qe nuk eshte mire, por spunonte radiua dhe skisha ndonje cd player)...sic po shkoja reth e rrotul te dilja nga shkolla, kur po behesha gati te kthehesha ne driten e gjelbert degjoj dhe shikoj policin me ate mjetin alarmant duke dal nga makina e tij dhe bertitur para gjithe studentve "ma'am te lutem ndalo makinen" lol....po shikoja mos e kishte per dike tjeter por pash qe ishte vetem pas meje, so ndalova, dhe hoqa kufjet menjehere...vin tek dritaria dhe me thot "kam nja 5 milje qe po te bej me sinjal te ndalosh" ...ne ate moment skisha ca te thoja dhe bera gjasme sikur po i flisja motres me shenja dhe kthehem ti them e nervozuar"oh me vjen keq" lol...motra me thot duhet ti thoshje si ajo reklama qe policia po ndihte nje plaka dhe po ja bente me sinjal te ndalonte por ajo sndalonte, dhe kur ndaloj dhe policia i thot kemi dy ore qe po ta bej me sinjal ajo ja kthen "oh un thash mos po me shoqeroni ne shpi" lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    sa jemi te makinat ja po pershkruaj pak diten e pare te ngasjes time pa instruktor (dmth pasi dhash provimin,kuptohet me te njohur jo se e meritoja )
    familjaret e mi kur pan se po gaditesha te dal pasi u munduan te ma mbushnin mendjen se nuk jam e gatshme te dal vetem, dhe une si koke mushk se di edhe DI!
    filluan te me lenin amanetet e fundit se ndoshta nuk do te shifeshim me

dal une heroike me koke larte, dheee te kthesa e pare,ishte nje shtylle telefonike aty,dhe me te marr nje kthes si ne garat e alfave shkoi ajo si quhet ajo pjesa plastike qe mban targen ,(huh,nesje makina eshte e imja dhe beje me te ca dua,kshu ngushllova veten) vazhdon qendrimi heroik dheee ,kushedi ca kam bere neper komunikacion dhe pasi mbeta ne nje tatpjet,dhe nuk kisha iden se pse nuk me ecen makina pasi ne fillim e kisha ndal (pastaj u kujtova se e kisha ne shpejten 3 dhe nuk mu kujtonte tta filloja me 1) dhe gjith komunikacioni prisnin ta zgjidhja ekuacionin une,ok dal me shlljaf apo si i thoni ju dhe kur u ndala diku me large kur shof rreth meje dy makina policie.??!!

-ka problem pys une?

-probleeeeeemmmmmm ? desh me shqeu polici,ka gjysem ore qe te bejm me drita e alarm,ti nuk ndalesh
    -po si te shof une mor zotni? (paramendo e pyeta une,se qe thuani ju ende nuk e kisha te qart se pse jane gjith ato pasqyra aty,kur une e kisha shum mire dritaren kryesore e shifja gjith ca kisha para vetes.
    bahhhhh,me sillej polici reth makines ,e nuk dinte se si te me denonte me pare,haha mi numroj nja 10 shkelje qe i kisha bere..
    dheee doni ju, une si shenje rreziku ne rruge,nje makin policie para dhe me nje pas shkoi te shtepia.
    familjarve te mij ju be zemra mal! por une arsyetosha se u merzita vetem dhe i luta policet te me bejn shoqeri deri ne shtepi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 22-08-2011 mė 02:32

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anėtarėsuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    O Zot! Moj Teta, po mu desh tė hyjė nė toalet pėr tu qetėsuar nga tė qeshurat, qė mos bie nė sy tė keq para kolegėve! Mė shkrive me stilin qė e kishe shkruar! LOL!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    sa jemi te makinat ja po pershkruaj pak diten e pare te ngasjes time pa instruktor (dmth pasi dhash provimin,kuptohet me te njohur jo se e meritoja )
    familjaret e mi kur pan se po gaditesha te dal pasi u munduan te ma mbushnin mendjen se nuk jam e gatshme te dal vetem, dhe une si koke mushk se di edhe DI!
    filluan te me lenin amanetet e fundit se ndoshta nuk do te shifeshim me

dal une heroike me koke larte, dheee te kthesa e pare,ishte nje shtylle telefonike aty,dhe me te marr nje kthes si ne garat e alfave shkoi ajo si quhet ajo pjesa plastike qe mban targen ,(huh,nesje makina eshte e imja dhe beje me te ca dua,kshu ngushllova veten) vazhdon qendrimi heroik dheee ,kushedi ca kam bere neper komunikacion dhe pasi mbeta ne nje tatpjet,dhe nuk kisha iden se pse nuk me ecen makina pasi ne fillim e kisha ndal (pastaj u kujtova se e kisha ne shpejten 3 dhe nuk mu kujtonte tta filloja me 1) dhe gjith komunikacioni prisnin ta zgjidhja ekuacionin une,ok dal me shlljaf apo si i thoni ju dhe kur u ndala diku me large kur shof rreth meje dy makina policie.??!!

-ka problem pys une?

-probleeeeeemmmmmm ? desh me shqeu polici,ka gjysem ore qe te bejm me drita e alarm,ti nuk ndalesh
    -po si te shof une mor zotni? (paramendo e pyeta une,se qe thuani ju ende nuk e kisha te qart se pse jane gjith ato pasqyra aty,kur une e kisha shum mire dritaren kryesore e shifja gjith ca kisha para vetes.
    bahhhhh,me sillej polici reth makines ,e nuk dinte se si te me denonte me pare,haha mi numroj nja 10 shkelje qe i kisha bere..
    dheee doni ju, une si shenje rreziku ne rruge,nje makin policie para dhe me nje pas shkoi te shtepia.
    familjarve te mij ju be zemra mal! por une arsyetosha se u merzita vetem dhe i luta policet te me bejn shoqeri deri ne shtepi
    hahhaha teta sa e lezecme qe je, gezohem qe sjam e vetia qe spara perdor pasqyren te shikoj mbrapa makines lol

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    eh pranej femnave nuk u duhet dhan leje makine

nuk perdor pasqyren thot rexhi po as ni pik problemi lol
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    tani e perdor por zakonisht jo sepse ri pothuajse ne te njejten linj...por me kujtohet kur po nisja makinen dhe kur ndalova ne red light, degjoj dikush duke i ren borries dhe perdora PASQyren dhe shikoj nje burre i shendosh me mustaqe dhe tatuazhe duke me dhen gishtin e mesit...what the hell po mendoja, nuk po ecia aq mengavash lol

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Femrat, rrezik permanent per qarkullimin rrugor. As nuk shofin fare anash, ndalojn neper kryqzime mgjs semafori eshte jeshil, japin preēedence atehere kur nuk duhet dhe nuk e japin kur duhet.

Por ... ka edhe nga ato femrat qe jane pilote per F1.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kurse mua kohet e fundit ma bejne me dore, dhe me buzqeshje te shoqeruar? Pse do thoni ju? Sepse kam fillu me I len te hyjne para meje, pa rradhe, ndonese vargu mbrapa eshte I gjate. Ul koken per 1 sec te lexoj text, ato kujtojne se I am being nice. Hehe,lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    shtepia ku jetoi une eshte ne qender te qytetit,por se ka nja 3 tatpjeta dhe ne gjdo drejtim qe dua te dali patjeter se duhet te kaluar njera nga to.

pse nuk ma ka treguar asnjeri se kur ndalet makina,duhet filluar perseri nja 1-shi nuk e di?!,ju lutem instruktori eshte i pafajshem! aq isha euforike derisa mesoja makinen,sa nuk kiste shansin e fjales-paska pas zgjedhur paqen-ai ma paska nisur makinen e komandat qe kishte te kembet e veta dhe sigurisht ka menduar le te "masturboi kjo" le te kenaqt se po ngas makine,mbasi po shitet kinse une di gjithcka.

nejsee dhe mbes une ne udhekryq , iden me te vogel nuk kam pse nuk niset makina,plus e gjiith udhekryqi ishte bllokuar nga une ,o zoooot ,
    kur flet nje njeri nga lart kamionit qe kisha nga rruga perball"

-he shale? more patenten.nuk di si ta ngases?
    -po pse i them une ashtu nga dritarja,ti linde me pantent ne xhep?,ajde me thuaj si merr start makina ne ke plan te shkosh diku.
    -po ja thot ai fute pak ke marrshi i pare.

-bahhhhh!!!!!!!!,e dija ,e dija ,por doja te te provokoja....

ps.qe nga ajo dite e di se si startohet makina,amaa edhe nje hmm shum here kam mbet ne ato dreq tatpjeta se nuk dija s3 si ta mbaja makinen me at mbajtsen e dores si quhet ne i themi rruqne.

ammaaa ,tani shoke dhe shoqe,mike e mikesha koleg e kolege,sot e them me koken larte une di te ngas makinen pa u ndalur fare nga shtepia deriiiii te puna,ja une dora vet!
    bahhh ika iak sa te mos me kercasi noj domate fytryres
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 22-08-2011 mė 11:57

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    ne kinema, filmi kishte filluar dhe une ne momentin e fundit kujtohem te shkoj ne banjo. bej ca kisha per te bere me shpejtesine e drites, me vrap futem ne salle, erresire sdukej asgje pervec ekranit te madh dhe puf ulem te preheri i njerit qe nuk e njihja

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •