sa jemi te makinat ja po pershkruaj pak diten e pare te ngasjes time pa instruktor (dmth pasi dhash provimin,kuptohet me te njohur jo se e meritoja

)
familjaret e mi kur pan se po gaditesha te dal pasi u munduan te ma mbushnin mendjen se nuk jam e gatshme te dal vetem, dhe une si koke mushk se di edhe DI!
filluan te me lenin amanetet e fundit se ndoshta nuk do te shifeshim me
dal une heroike me koke larte, dheee te kthesa e pare,ishte nje shtylle telefonike aty,dhe me te marr nje kthes si ne garat e alfave shkoi ajo si quhet ajo pjesa plastike qe mban targen ,(huh,nesje makina eshte e imja dhe beje me te ca dua,kshu ngushllova veten) vazhdon qendrimi heroik dheee ,kushedi ca kam bere neper komunikacion dhe pasi mbeta ne nje tatpjet,dhe nuk kisha iden se pse nuk me ecen makina pasi ne fillim e kisha ndal (pastaj u kujtova se e kisha ne shpejten 3 dhe nuk mu kujtonte tta filloja me 1) dhe gjith komunikacioni prisnin ta zgjidhja ekuacionin une,ok dal me shlljaf apo si i thoni ju dhe kur u ndala diku me large kur shof rreth meje dy makina policie.??!!
-ka problem pys une?
-probleeeeeemmmmmm ? desh me shqeu polici,ka gjysem ore qe te bejm me drita e alarm,ti nuk ndalesh
-po si te shof une mor zotni? (paramendo e pyeta une,se qe thuani ju ende nuk e kisha te qart se pse jane gjith ato pasqyra aty,kur une e kisha shum mire dritaren kryesore e shifja gjith ca kisha para vetes.
bahhhhh,me sillej polici reth makines ,e nuk dinte se si te me denonte me pare,haha mi numroj nja 10 shkelje qe i kisha bere..
dheee doni ju, une si shenje rreziku ne rruge,nje makin policie para dhe me nje pas shkoi te shtepia.
familjarve te mij ju be zemra mal! por une arsyetosha se u merzita vetem dhe i luta policet te me bejn shoqeri deri ne shtepi

Krijoni Kontakt