Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    nje gafe tjeter qe me kujtohet:

Ne Tek taco Bell, po shkova gjithemone blej 'chalupa"
    http://www.tacobell.com/cms/Site2Fil...ub_chalupa.jpg

Nje dite motra po niste makinen dhe i them qe me vjen uri meqe pash the Taco bell lol...ndalon ne drive through dhe ne vend te them " chalupa" i them motres te kerkoj "chapula"...so motra e pyet "mund te me japesh chapula?..."me fal e pyet "shitsia" "..."mund te me japesh chapula" e perserit prap motra...ajo i thot "me fal zonje por nuk te kuptoj"...un si per ta korrigjuar i them "thuaj cha- pulllaaa"...so i thot "chapullla" por ajo akoma spo kuptonte...vendosim te iknim fare dhe kur dalim shikoj foton me emrin qe thoshte "chalupa"...e mbylla gojen nga frika se mos me bertiste motra qi i thash emrin e gabuar

hahaha dicka e ngjashme me ka ndodhur mua. me mer mami ne telefon e me thote shko te ai dyqani i copave (per rrobaqepsese) e bli 1 meter e gjysem nga ajo qe te tregova ate dite kur ishim bashke, te kujtohet me thote, ajo qe edhe ty te pelqeu shume. qe ta kesh te thjesht per ta gjetur dije qe eshte vendosur afer deres te dyqanit, ngjyre panna mos harro, me thote. une ne fakt ate dite kur mami me fliste s'e kisha mendjen shume e i thoja po po per cdo gje qe me tregonte. e mire i them, do shkoj patjeter e me vete po mendoja qe c'eshte ajo qe duhet te blej. me shpresen se do me vinte memorja sapo te hyja ne dyqan, hy brenda dhe shoh ne drejtim te deres se hyrjes se mos ka ndonje gje ngjyre panna dhe shoh ca fileta. ah po keto duhet te jene them me vete. therras shitesen dhe i them, me duhen 1.5 m nga ky fileti por me qendisje, ishte ketu para nje jave i them. jo, thote ajo, vetem kete te thjeshtin kemi pasur gjithmone ne. ska mundesi them une. po per cfare te duhet? ia pret ajo e fillon te me thote ca emra te tjere qe une as qe i kisha degjuar ndonjehere. nuk eshte per mua, i them. ajo me bente ca pyetje te tjera e nga une po e njejta pergjigje, nuk e di. bo ca sikleti, dhe as mami nuk mu pergjigjte ne telefon.. klientet e tjere po prisnin ne radhe, e mire thashe do vi prape kur te jem e pergatitur me mire si perfundim mamaja ime kerkonte 1.5 m cope me qendisje ngjyre panna jo filet. keshtu ndodh kur nuk e ke mendjen kur te flet mami

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Unė po i them njėherė. Po tha "ok" ajo unė s'kam kundėrshtim.
    Kokoshkat po i blejmė 'ne", koka-kolėn po e blen ti. Ok?

P.S Po hyra prapė nė forum dmth qė plani ėshtė "ok". Po nuk hyra dmth qė jam nė spital.
    une du caj te ftohte per vete, coca-cola e marr per ju. dakord

ps. po blej dhe nje komposto se s'i dihet si perfundon...

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    hahaha dicka e ngjashme me ka ndodhur mua. me mer mami ne telefon e me thote shko te ai dyqani i copave (per rrobaqepsese) e bli 1 meter e gjysem nga ajo qe te tregova ate dite kur ishim bashke, te kujtohet me thote, ajo qe edhe ty te pelqeu shume. qe ta kesh te thjesht per ta gjetur dije qe eshte vendosur afer deres te dyqanit, ngjyre panna mos harro, me thote. une ne fakt ate dite kur mami me fliste s'e kisha mendjen shume e i thoja po po per cdo gje qe me tregonte. e mire i them, do shkoj patjeter e me vete po mendoja qe c'eshte ajo qe duhet te blej. me shpresen se do me vinte memorja sapo te hyja ne dyqan, hy brenda dhe shoh ne drejtim te deres se hyrjes se mos ka ndonje gje ngjyre panna dhe shoh ca fileta. ah po keto duhet te jene them me vete. therras shitesen dhe i them, me duhen 1.5 m nga ky fileti por me qendisje, ishte ketu para nje jave i them. jo, thote ajo, vetem kete te thjeshtin kemi pasur gjithmone ne. ska mundesi them une. po per cfare te duhet? ia pret ajo e fillon te me thote ca emra te tjere qe une as qe i kisha degjuar ndonjehere. nuk eshte per mua, i them. ajo me bente ca pyetje te tjera e nga une po e njejta pergjigje, nuk e di. bo ca sikleti, dhe as mami nuk mu pergjigjte ne telefon.. klientet e tjere po prisnin ne radhe, e mire thashe do vi prape kur te jem e pergatitur me mire si perfundim mamaja ime kerkonte 1.5 m cope me qendisje ngjyre panna jo filet. keshtu ndodh kur nuk e ke mendjen kur te flet mami

Me siguri rruges po kalonte ndonje king ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    une du caj te ftohte per vete, coca-cola e marr per ju. dakord

ps. po blej dhe nje komposto se s'i dihet si perfundon...
    Komposto pjeshke ose liko portokalli. S'e ha komposton e qershisė.
    -

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Me siguri rruges po kalonte ndonje king ...
    dhe ai ca tempizmi paska patur, atehere e gjeti te kalonte

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Komposto pjeshke ose liko portokalli. S'e ha komposton e qershisė.
    ok. e shenova.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Blue haha,

Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    thua?!.dhe ta kem kaluar ne gjum,athere do duhej te ishte anestezit ai tipi

Tete shaka

sot ishim duke shkuar per dreke me koleg e kolege, kur nje kolege i qeflisur kerceu larte dhe e shtypi susten e ashensorit me prapanice. Une thashe nese ne te ardhmen humb susta e dime se ku ka mbete, te gjithe tjeret qeshin me ze, e ai kishte mbetur duke pyetur "A?", "Pse po qeshni?"..
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e forte je dhe ti
    Epo e paskam perdorur kete fjale ne vend/ kohe te gabuar. . Ca fjale perdoret per tipa si Kapedani? Me mustak dhe tipi I tij? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mazallah se pergjigjet njeri nga gjuha shqipe. Me detyrojne ketej, te gjuj kush e thote. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Mazallah se pergjigjet njeri nga gjuha shqipe. Me detyrojne ketej, te gjuj kush e thote. lol
    Hahaha Burrė me namuz ka kuptimin e njė burri tė drejtė dhe me sedėr tė "sėmurė" me zakone me parime etj, etj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Station : 22-08-2011 mė 14:22

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •