Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

AKSH do ta çlirojë veriun

AKSH ka thënë se do të hyjë të luftojë në veri të vendit, nëse deri më 30 shtator nuk krijohet ushtria e Kosovës.

E diel 21 Gusht 2011 15:18

Kthehet në skenë AKSH-ja. Nëpërmjet një deklarate për agjencinë e lajmeve nga Tirana NOA, dhe me emër të ri-strukturuar, AKSH ka thënë se do të hyjë të luftojë në veri të vendit, nëse deri më 30 shtator nuk krijohet ushtria e Kosovës.

Forcat e Aramtosira (AKSH&SKSH) të Shqipërisë Etnike (FASHE), i kanë dërguar një kërkesë ultimative Presidentes Jahjaga dhe kryeministrit Thaçi që deri më 30 shtatir, të krijojnë Forcat e Armatosura të Republikës së Kosovës (FARK).

“Pjesë e saj do të duhet të jenë: Armata e Republikës së Kosovës (ARK) dhe Policia e Kosovës”, – tha në një prononcim për agjencinë NOA, në emër të Komandës Supreme të F.A.SH.E., Zëdhënësi Politik, Dr. (Kolonel) Sazan Toplica.

Ai paralajmëroi se “në të kundërtën e kësaj, nëse kjo kërkesë publike e FASHE nuk do merret në konsideratë, por kjo kërkesë, sa modeste po aq edhe dashamirëse, do të injorohet nga Zonja Jahjaga dhe edhe nga z. Thaçi, atëherë Forcat e Armatosura të Shqipërisë Etnike (FASHE) do të detyrohen të rifillojnë veprimet e tyre luftarake në pjesën veriore të Republikës së Kosovës”.

FASHE pohon se këtë gjë “nuk e kemi dëshiruar dhe as nuk e dëshirojmë që të ndodhë; sepse pikërisht pas shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 10 maj 2011, ne shpallëm Pezullimin e Përkohshëm të strukturave tona luftarake, të Armatës Kombëtare Shqiptare (AKSH) dhe të Sigurimit Kombëtar Shqiptar (SKSH)”.

FASHE thotë se kjo ndërprerje u bë “me qëllimin e vetëm që institucionet më të larta të Republikës së Kosovës të kenë kohën e mjaftueshme për konsolidimin e Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës (FARK), por një gjë e tillë nuk ndodhi”. /indeksonline/noa/
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Ultimatumi për Jahjagën e Thaçin: Krijoni Ushtrinë deri më 30 shtator, ndryshe rifill

Ultimatumi për Jahjagën e Thaçin: Krijoni Ushtrinë deri më 30 shtator, ndryshe rifillojmë luftën në MitrovicëMitrovicë, 20 Gusht 2011 NOA – Forcat e Armatosura (AKSH&SKSH) të Shqipërisë Etnike (FASHE), i drejtohen me një kërkesë ultimative zyrtare Presidentes së Republikës së Kosovës Jahjaga dhe Kryeministrit të Kosovës, Thaçi, që më së voni deri më 30 shtator 2011, të krijojnë Forcat e Armatosura të Republikës së Kosovës (FARK).
    “Pjesë e ).do të duhet të jenë: Armata e Republikës së Kosovës (ARK) dhe Policia e Kosovës”, – tha në një prononcim për agjencinë NOA, në emër të Komandës Supreme të F.A.SH.E., Zëdhënësi Politik, Dr. (Kolonel) Sazan Toplica.
    Ai paralajmëroi se “në të kundërtën e kësaj, nëse kjo kërkesë publike e FASHE nuk do merret në konsideratë, por kjo kërkesë, sa modeste po aq edhe dashamirëse, do të injorohet nga Zonja Jahjaga dhe edhe nga z. Thaçi, atëherë Forcat e Armatosura të Shqipërisë Etnike (FASHE) do të detyrohen të rifillojnë veprimet e tyre luftarake në pjesën veriore të Republikës së Kosovës”.
    FASHE pohon se këtë gjë “nuk e kemi dëshiruar dhe as nuk e dëshirojmë që të ndodhë; sepse pikërisht pas shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, më 10 maj 2011, ne shpallëm Pezullimin e Përkohshëm të strukturave tona luftarake, të Armatës Kombëtare Shqiptare (AKSH) dhe të Sigurimit Kombëtar Shqiptar (SKSH)”.
    FASHE thotë se kjo ndërprerje u bë “me qëllimin e vetëm që institucionet më të larta të Republikës së Kosovës të kenë kohën e mjaftueshme për konsolidimin e Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës (FARK), por një gjë e tillë nuk ndodhi”.
    a.b/NOA
    LEXONI GJITHASHTU: Forcat e Armatosura të Shqipërisë Etnike: Kosova po ndahet, efekt domino në Ballkan
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    lol

dolli prap avokat idajeti me ata leshkot e vet..

kopil i madh eshte..

i duhen para ca dobicve dhe lujn kte lojen me aksh-era..

aksh e pordhes..

nuk eshte tjeter vec 2-3 matrapaze ne tirane.. qe plackisin miliona nga te marret qe besojne ne pallavren aksh..

kujdes..

i kini provuar mire..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mos jepni asnji kokerr euro ketyre matrapazve qe paraqiten si te derguar te aksh-se se te gjitha shkojn ne xhepat e idajet batakci beqirit.. i cili luan me 7 porta..

e kini tek kafenete perball gjykates ne tiran mu tek ura e vogel e lanes..

aty rri e grin miliona ki rrembithje frakulle.. lalo mallakastrioti.. i vet quajtur her gjeneral tomorr korabi.. her komisar i shatabit suprem.. gramoz shkumbini.. her si generall-major i shtabit suprem te fbkshsaklrtvzgxh-se shoki pashtrik drenica..
    etjetj..

kosova ka parlament..
    ka qeveri ka kryeminister ka president..
    ka dhe policine dhe forcat ushtarake..

larg nga keta lahpera..qe kan vec lo.qen e tyre mes shalve e asgje tjeter..
    kuptohet kan dhe biznese .. ne mafien e ndertimit ku kan futur meleonat e plackitura gjoja per aksh-era..

..

..

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    ishalla po e kercasin keta,,,,se qeverite tona se hapin gojen dhe po vrane shqipetare ne veri,,,

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,963
    Postimet në Bllog
    22
    Shtetet shqiptare, ne Tirane e Prishtine, duhet tu hedhin hekurat ketyre sharlataneve, te cilet me deklarata te tilla, dhe me ushtri fantazma, vetem sa minojne autoritetin e shteteve demokratike si ne Shqiperi edhe ne Kosove.

Nuk ka ngelur ceshtja shqiptare te perfaqesohet nga anonime e ushtri fantazma, shqiptaret zgjedhin me vote ata qe duhet t'i perfaqesojne interesat e tyre.

Larg sharlataneve te tille.

Albo

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    lol

...
    aksh e pordhes..
    Komenti me i qelluar!
    Ky koment permbane cdo gje qe vlene te thuhet per AKSH.

Pershendetje

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mos jepni asnji kokerr euro ketyre matrapazve qe paraqiten si te derguar te aksh-se se te gjitha shkojn ne xhepat e idajet batakci beqirit.. i cili luan me 7 porta..

e kini tek kafenete perball gjykates ne tiran mu tek ura e vogel e lanes..

aty rri e grin miliona ki rrembithje frakulle.. lalo mallakastrioti.. i vet quajtur her gjeneral tomorr korabi.. her komisar i shatabit suprem.. gramoz shkumbini.. her si generall-major i shtabit suprem te fbkshsaklrtvzgxh-se shoki pashtrik drenica..
    etjetj..

kosova ka parlament..
    ka qeveri ka kryeminister ka president..
    ka dhe policine dhe forcat ushtarake..

larg nga keta lahpera..qe kan vec lo.qen e tyre mes shalve e asgje tjeter..
    kuptohet kan dhe biznese .. ne mafien e ndertimit ku kan futur meleonat e plackitura gjoja per aksh-era..

..

..
    Mos ju besoni matrapazeve qe per interesat e tyre nuk kane nje "grame kombetare """ per nje Kosove te Pavarun. Keto plehra kurre ishte lufta per liri keta shetiteshin neper kafaterite e Tiranes e Tetoves .

Kosova,dhe gjithe shqiptaria ka burra per lufte ne raste nevoje .

Largoheni nga keto hajdute kacak .

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Kosova ne fakt ka polici, qeveri, president e parlament kukull, ka edhe fsk ne nivelin e portierit qe nuk mund te bejne me shume sesa te ndihmojne njerezit te kalojne lumin kur bie shume shi.
    Kosova duhet te kete nje ushtri te mirefillte qe te mbroje territorin e saj.Nuk e kam idene se kush jane keto por qe ka novoje per nje ushtri ndryshe nga Fsk kete e di mjaft mire.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga INDRITI Lexo Postimin
    Kosova ne fakt ka polici, qeveri, president e parlament kukull, ka edhe fsk ne nivelin e portierit qe nuk mund te bejne me shume sesa te ndihmojne njerezit te kalojne lumin kur bie shume shi.
    Kosova duhet te kete nje ushtri te mirefillte qe te mbroje territorin e saj.Nuk e kam idene se kush jane keto por qe ka novoje per nje ushtri ndryshe nga Fsk kete e di mjaft mire.
    E pershendes shum mendimin tend poet i nderuar INDRITI.Megjithate ne poetet jo qe e kem ne gjak politiken,per te cilen dhe shkruajm qpesh,por ne e kem ne gjak ATEDHEUN.E ne veqanti KOMBIN SHQIPTAR.per te cilin mundohem mu permes poezis, me shpreh DASHURIN per te.E ne nje kohe sikur kaloim ne politik, mbi gjerat e "Shtrembruara keq"!.
    "Ku vet POETET me ni shpirt te qilter nuk mund ti ikin mllefit,dhe lirshem flasim mbi realitetin

Falemnderit,si dhe kerkoi falje per nderhyrje i nderuar

Hajla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 22-08-2011 më 15:46
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •