Close
Faqja 308 prej 406 FillimFillim ... 208258298306307308309310318358 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,071 deri 3,080 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e agas
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Postime
    258
    Paraprakisht falenderoj Sherri-in,iktuus,valdetshala,benseven11.,don lico per ndihmen dhe mendimet e vyera rreth ketij problemi qe une postova.Pas skanimit me spybot&SD dolen disa infeksione qe antivirusi nuk i kapte.Tema le te mbyllet nga moderatori.
    Jetoni pėr Shqipėri dhe vdisni pėr tė.

N.Frashėri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2009
    Postime
    143

dicka me kompjuterin

Sa e ndezi kompjuterin me del nje tabele por nuk eshte ndonje problem besoj vec desha tju pyes si ta largoj prej ne Bios, isha tue gerku por nuk munda ta jek, smundem ta postoj foton eshte 700KB
    shkruan keshtu: aty ku eshte numri 25 jane sekunda ajo shkon teposht 24.23.22.21....

Please select the operating system to start:

Microsoft Windows XP Professional

Use the up and down arrow keys to move the highlight to your choice.
    Press ENTER to choose.
    Second until highlighted choice will be started automatically: 25

For troubleshooting and advanced startup options for Windows, press F8.

une e shtyp direkt Enter dhe vazhdon windowsi normal startohet kompjuteri nuk i pres sekondat deri ne zero
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rinor.1 : 31-01-2010 mė 23:02

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga rinor.1 Lexo Postimin
    Sa e ndezi kompjuterin me del nje tabele por nuk eshte ndonje problem besoj vec desha tju pyes si ta largoj prej ne Bios, isha tue gerku por nuk munda ta jek, smundem ta postoj foton eshte 700KB
    shkruan keshtu: aty ku eshte numri 25 jane sekunda ajo shkon teposht 24.23.22.21....

Please select the operating system to start:

Use the up and down arrow keys to move the highlight to your choice.
    Press ENTER to choose.
    Second until highlighted choice will be started automatically: 25

For troubleshooting and advanced startup options for Windows, press F8.

une e shtyp direkt Enter dhe vazhdon windowsi normal startohet kompjuteri nuk i pres sekondat deri ne zero
    Nuk eshte problemi ne BIOS.
    Problemin e ke tek skedari boot.ini qe ndodhet tek particioni qe ke instalu Windows-in .
    Kaq kam kohe te shkruaj.

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Zakonisht kur del ne kete forme do te thote qe ose ke nisur formatimin e PC dhe per nje arsye apo nje tjeter e ke ndaluar dhe e ke ribere formatimin, ose nqs e ke blere PC keto kohe nje nga dyqanet ketu ne Tirane e perdor si metode pune qe ne nje sistem hedh windowsin normal per te punuar dhe ne sistemin poshte zakonisht hedh imazhin e atij PC, zakonisht kjo zgjidhet me formatim, po me qe nuk eshte problem mund ta mbash edhe ashtu.
    Gjithe te mirat
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    My computer me te djathte, properties, advanced, startup end recovery, settings, edit, fshije rrjeshtin e fundit dhe ruaje me save, starto kompjuterin OK

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Duhet ta Riparosh kompjuterin duke perdor Recovery Console, per me shume kerko ne forum te Trajnim dhe Leksione do gjesh shume informacion me foto
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Une per vete kam bere PC time me 3 sisteme;
    Dhe po te them rrugen qe kam ndjekur mund ta besh edhe ti (sepse ka disa rruge dhe varet ke zgjdedh)

1. Duhet PQMAGIC linkun po ta nis me privat eshte programi qe kam une dhe e kam aploduar
    2. Brenda ketij disku ke edhe nje bootmagic e theksoj do nje particion jo shume te madh
    Fat 32.
    3. Nqs ne PC ke me shume se nje HDD duhet t'i heqesh fizikisht dhe te lesh vetem HDD qe do e besh me disa sisteme

Ky program funksionon ne kete menyre:
    Fut diskun dhe ai starton direkt pa hyre fare ne sistem ne menune e programit del nje menu me 4 mundesi zgjedhjeje zgjidh 2 qe eshte pqmagic, me pas do te te shfaqet HDD dhe te gjithe particionet ne te, me qe ti e ke nje sistem operativ lere te pa ndryshuar ate particion. Pjesen tjeter qe e ke magazine ose bosh ndaje ne particion qe eshte i pershtatshem per LINUX dhe sigurisht caktoi file sistem per linux dhe sigurisht primar.

1. Particionin qe bere gati per linux beje aktiv gjithe te tjeret beji hiden
    Formaton kete particion me LINUX

2. Pas mbarimit te formatimit fut perseri diskun e pq magic dhe beje activ particionin qe ke sistemin windows. dhe particionin e vogel qe ke lene per boot beje none.

3. Hyre ne sistemin windows dhe qe atje instalo nga disku programin bootmagic ne kete particionin qe e ke lene apostafat per kete program.

pas instalimit te ketij programit hapet menuja e tij dhe atje ke udhezimet per menuren e sistemit qe starton i pari ne menyre defoult per pasworde dhe gjithcka tjeter nuk eshte shume i veshtire ne perdorim.

Edhe dicka te fundit nqs te ngelet vend ne kete HDD (pra particion logic qe mund ta perdoresh si magazine mjafton qe qe nga PQMAGIC ta besh none kete particion dhe do kesh mundesi aksesimi nga te gjithe sistemet operative.

Pasi te kesh mbaruar lidh perseri fizikisht HDD e tjere nqs ke dhe pune te mbare

Shpresoj te te ndihmoj sa do pak ^_^
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2009
    Postime
    143
    Valdet une e bera kete qe me tha Leonso me lart dhe u regullu problemi..
    Kjo gje me ka dale edhe me perpara mund te them ce 1 vjet non stop, une per 1 vjet e kam bere kompjuterin format 4 here radha e fundit qe e kam bere format para 10 diteve fiks.. dhe tash nuk kam me problem besoj se nuk duhet te bej ripir me recovery console

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Postime
    88

probleme me kompjuterin

Po me ndodh shume shpesh qe te me fiket kompjuteri gjat punes dhe mendova se kompjuteri ishte i ngarkuar dhe fshiva disa lojra dhe u clirua shume giga ne arshiva
    ju lutem me ndihmoni.

Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    NQS se procesori jot eshte i familjes AMD ben mire te kontrollosh temperaturen sepse procesoret amd e kane kete te keqe qe nxehen shume, kete mund ta kontrollosh me nje speedfan. Nqs ky program i vogel te tregon temperature te larte ben mire te kontrollosh kullerat e PC sidomos ate te procesorit.
    Gjithe te mirat ^_^
    have a little faith!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •