Thjesht bej nje flashbios ne version me te ri![]()
Thjesht bej nje flashbios ne version me te ri![]()
Either win or die. I hope for nothing. I fear nothing. Fate has brought me here.
Faleminderit, por per ēfar me duhet ta beje kete?
E vetmja gje qe po dua une eshte ti shpetoj fotografite dhe dokumentet qe i kam ne laptop, dhe pastaj ta formatizoj e riinstaloj windowsin.
Either win or die. I hope for nothing. I fear nothing. Fate has brought me here.
Duhet te zevendesosh skdearin winlogon.exe gjeje nga nji pc i nje shoku qe e ka ne rregull dhe kopjoje nga nje boot cd nqs e di si behet.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Ca ka te beje BIOS me boot device ?
Dardhan kompjuterit tend i eshte prishurn MBR (Master Boot Record) ajo pjese e Hard Driverit qe meret me drejtimin edhe loadimin sistemit te operimit ose eshte Hard disku i demtuar. Nese eshte Vista kompjuteri jot HP/Compaq pasi ky error "err2err3" eshte gabim specifik i HP bios brand.
riparimi:
Mer CD/DVD e windows vista/seven shtyp ESC kur e ndez kompjuterin edhe zgjidh BootDevice Attapi CD/DVD Rom. Shko ne repair my computer edhe do regulloje MBR. Nese pas riparimit nuk arin te besh gje atehere ne BIOS te laptopit ka nje Tesk Disk menu shko beji nje test e uro te kesh gjetur gje
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Mund tė na sqaroni si bėhet kjo winlogon.exe si mund tė kopjohet nga njė boot CD ?
Faleminderit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prenceedi : 24-11-2009 mė 10:36
Riinstalo windows e njehere ose riparo instalimin aktual ske si vazhdon ndryshe
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Du te formatoj nji laptop DELL Inspiron 1420, i bej boot nga DVD, fillon formatimin, ne momentin qe duhet te beje Starting Windows me nxjerr probleme, me del sikur nuk njeh HDD ku te instalohet Windows. Aktualisht lap topi eshte me Windows Vista Home Premium ndersa une dua ta formatoj me Windows XP professional Service Pack 2.
I Mbyturi Te Mbyt
Krijoni Kontakt