Close
Faqja 268 prej 406 FillimFillim ... 168218258266267268269270278318368 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,671 deri 2,680 prej 4051
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga [era] Lexo Postimin
    Per mendimin tim, me mire zgjidh njerin e mbaj ate, sepse me dy sistemet asnjeri nuk funksionon plotesisht. Une kam pc apple e ka si sistem operativ mac leopard, e kshu mqs s'isha mesuar me kete instalova edhe windows xp, por po behesha lemsh, sepse leqe pc u ngadalesua, por edhe nuk funksiononte normalisht, prandaj e hoqa perseri si perfundim xp-ne. Por nga ana tjeter kam ble pc tjeter lol qe ka xp
    Mirė ti qė ke mundėsi dhe blen njė kompjuter tjetėr, po ne qė nuk e kemi mundėsin dhe pranojm mė mirė pak stres sesa boshatisie xhepash pėr tė blerė njė pc tjetėr qė ėshtė funksional vetėm pėr njė sistem operativ. Unė punoj nė tė dy pc me nga dy sisteme operative. Tek njėri punoj me mac leopard dhe me windos seven, tek tjetri punoj me red hat 7.1 dhe me windows sp3, dhe ēuditėrisht punojn shum mirė dhe nuk shikojė asnjėher mbi nxehtėsi apo ngarkes tė CPU.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Eh, po ti je kinez mer cun. Ju punon mendia juve nga anet e juaja si me qen inxhiniera ose aty afer lol
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Eh, po ti je kinez mer cun. Ju punon mendia juve nga anet e juaja si me qen inxhiniera ose aty afer lol
    Po ngatėron Kinėn me Japonin, jan shum ndryshe dhe larg nga njėra tjetra. Tani duke lexuar lart e poshtė mundohemi ti zgjidhim gjėrat vet, pa u munduar tė shkojm tek inxhinierėt, dhe njė pjesė pasioni pėr tė mėsuar dy gjėra jasht profilit ku kemi studiuar.

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Shume mire. Bravo per vullnetin!!!
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Shume mire. Bravo per vullnetin!!!
    Faleminderit! Po tepėr ironizuese.

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    No. Asnjehere per nje arsye qe s'ta them. Mqs je i mencem japonez dreqi merre parasysh vete
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    No. Asnjehere per nje arsye qe s'ta them. Mqs je i mencem japonez dreqi merre parasysh vete
    Pėrderisa tė dhash atė pėrgjigje, nuhata ironi, kuptohet pėr diēka qė ju e konceptoni nė mėnyrė tjetėr Prandaj dhe unė tė dhash njė pėrgjigje tė that duke nėnkuptuar atė qė kishe dėshirė tė shprehje

Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    I want to kill you Se mos me denoncosh e thot tentativ vrasjeje lol se ke edhe deshmitar plot
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    I want to kill you Se mos me denoncosh e thot tentativ vrasjeje lol se ke edhe deshmitar plot
    Zgjidh vend tjetėr krimi, mos e bėj publike. Mundohu tė eleminosh lėvizjen e njerėzve, merr njė pal doreza llastiku, armėn merre ndonjė pistolet tip "glock" mundėsisht tė jet pajisur me silenciator, vendos njė kapuē mos tė lėsh fije floku, vish kambale dy numra mė tė mėdha se tė kėmbės tėnde. Bėje nė mėnyrė tė fsheht hartimin e planit dhe mos e bisedo me asnjė njeri qė kėrkon tė eleminosh njė individ. Suksese dhe ishalla e kryen me sukses misionin

Pėr problemin e denoncimit ki kujdes, se unė nuk kam sesi ta bėj do jem viktima juaj. Mė mbrapa bėj terapi mos tė tė pėrndjeki hija ime gjithmon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Aikido : 09-08-2009 mė 13:58

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Ne fakt komp e kam bere vete dhe kam futur sa kam mundur te rejat ne treg. Por tek hd i vjeter kam disa programe dhe dosje qe do te doja ti perdorja akoma. Pyetja ime ishte a ka ndonje prob nqs instalon ne nje komp nje HDD SATA dhe nje tjeter ATA, njeri me windows 7 dhe tjetri me windows XP Motherbordi, nje asus ka porte edhe per sata edhe per ata. i kam futur 12 GB ram, procesor intel i7, ka nje karte grafike ati rodeon 1GB
    A mund te instaloj dy HDD pa influencuar ne punen e komp.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •