Si fillim e hap kompjuterin ia heq video karten copat e memorjes,karten e zerit,procesorin me hitsinkun dhe pastrohet brenda.I ngul pjeset fort qe te kene kontakt te mire.Heq baterine nga kompjuteri dhe e rivendos.
Shtrengo kontaktet e kabllove mbrapa kompjuterit dhe ndez kompjuterin.
Shtyp ne del ne tastjere dhe futesh ne bios.Aty me butonin shigjete qe shkon djathtas,shkon ne boot Te menuja me butonin shigjete poshte te tastjeres shko te boot device priority dhe shkon tek DVD Drajvi.Shtyp enter
dhe e vendos primary device.Pastaj shkon te hard drajvi dhe e ndryshon ne secondary boot device.
Shtyp ne tastjere ne F10(save dhe exit)
Me rindezjen e kompjuterit do hapet windowsi.Lidhesh me internet.Hap programin spybot S&D dhe klik ne update.Pastaj klik ne check for problems.Do filloje skanimi.Kur te mbaroje skanimi klikon ne butonin fix per te fshire gjithe spywaret.
Vazhdon skanm me antivirus dhe ndonje program tjeter antispyware.Kur ti hapesh si fillim gjej dhe klik ne update,pastaj ne skan.Pas skanimit klik ne remove...buton.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
ne qoft se e ki len ndonje usb ne te a po ndonje gje tjeter te ndodh kjo kshtu qe hiqe ate dhe preke ctrl+alt+del por nese jo ateher fute cd e xp edhe repair
se besoj te jete ajo qe thua ti . Smbaj mend kur kam bere per here te fundit repair . Se besoj te jete si formatim , pyeta mos bej eksperimente dhe fshij ndonje gje .
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
fjala esht per postime sepse nuk po mund ti bej postime nga kompjuteret tjer sepse nuk me del kjo rubrika ku jam duke postuar tani d.m.th. ktu ku shkruan mesazh ne kompjuteret tjer nuk me del fare
Pershendetje te gjitheve!
Kam nje problem me kompjuterin. Vazhdimisht me jep kete problem:
kur jam duke punuar ne kompjuter, me shpesh duke luajtur dhe duke folur ne skype, me nxjerr kete tabel(me disa ndryshime te vogla):
Kam pyetur dhe me kane thene qe me shume mundesi fajin e kishte mosperputhja e kartes grafike me motherboard, por jo shume te sigurt.
Motherboard: Asus P5Q Premium
VGA: ASUS EN9600GT/HTDI/1G/A
Ju lutem, nqs ndonjeri ndonje person ka patur ndonje problem te tille me pare, ose qe e di se cfare eshte, te me ndihmoje!
Ju faleminderit!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 24-07-2009 mė 18:50
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Problemi vjen nga mosperputhja e driverave qe sjell konflikte ne irq. Shko ne www.nvidia.com edhe shkarko driverat per karten tende pasi karta asus perdor chip te nvidia per videokartat edhe ty pikerisht te duhen 9600 pasi ti shkarkosh driverat cinstalo driverat aktuale edhe restarto kompjuteri kur te ristartohet pc do te te hapet ne VGA mode. Qe ketu ndiq hardware wizard te windows qe te instalosh driverat e rinj. Kujdes gjate instalimit se mos riinstalon driverat e vjeter. Edhe mos I bej update ose upgrade driverave beji instalim te paster pas reboot.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Te kjo faqe klik te menuja ne xp dhe zgjedh vista nqs perdor vista ose e len ne Xp nqs perdor xp.Klik te + te lista dhe klik ne global per te shkarkuar dhe instaluar drajverat.Shume kujdes me biosin!Mund te shkarkosh skedarin bios versionin me numer me te madh dhe ska problem,por para se ta instalosh Lexo instruksionet para se te besh ndonje instalim biosi version i ri,mund te kete ndonje text file ose read me file.
Te faqja ke gjithe versionet me te reja te drajverave per modelin e madherbordit qe ke.
http://support.asus.com/download/dow...=P5Q%20Premium
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 24-07-2009 mė 18:34
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Doja te dija ka ndonje mundsi me i ndryshu gjuhen sistemit operativ?
E kam Windows xp (Italisht) dhe dua ta bej anglisht.
Krijoni Kontakt