Close
Faqja 260 prej 406 FillimFillim ... 160210250258259260261262270310360 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,591 deri 2,600 prej 4051
    i/e regjistruar Maska e Irene2060
    Anėtarėsuar
    02-07-2009
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    66
    start->run->msconfig shko tabela startup
    atje iq programmet qe nuk do te fillojne kur ti hapen kompjutrin.
    kujdes mos fshish ndonje te rendesishme. Po te duash nxire fotografi te te themi car duhet te fshifh nga lista.

apply->ok dhe je gati

cfar operating system perdor?
    There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Para se mja nis me instalu programe me cracke instalo antivirus te mire pastaj bej install, windows mund te bllokon per shum arsye programet, qfar mesazhi mer a mund ta hedhesh foto ketu ?. provo blloko UAC [vazhdo start - - systemsteuerung - - benutzerkonten - - benutzerkontensteuerung ein oder ausschalten, dhe klik fortsetzen dhe nese lyp ristartim pc beje kete por mos haro mbasi te krysh pun shko te njejten procedur duke e fut ne pun UAC.
    Kurse per gjuhen nuk mund te jet me shum se ne gjuh gjermane windowsi, nese ke
    service pack 1 paketen e windowsit ateher per per gjuh angleze provo duke ber download ketu

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anėtarėsuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326

Problem me kompjuterin/ shume i ngadalshem

Pershendetje,

Kam nji problem me kompjuterin, Dell Dimension 4700, te blere ne 2005.

Memorja 2 GB
    HD 160 gb (s'ka rendesi)

Ka disa jave qe punon shume ngadale, kur i bej "restart" punon pak a shume shpejt, po pastaj ngadaleson prap. Psh...2-4 minuta me hap Internet exlorer, disa minuta me hap folderat.
    Kur bej Ctrl Alt Delete, task management thote CPU Usage 100% Processes 52

Kam bere skan me Superantivirus, Malwarebytes, spybot, Symantec, Avira dhe s'kane kap asnje gje serioze.

Ca mendoni qe eshte? Duhet me zevendsu motherboard-ing? Te blej kompjuter tjeter? Ca sugjerohet?

Falemnderit
    NeverAgainVolunteerYourself

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga besart halimi Lexo Postimin
    faleminderit shum per ndihmėn. Un arrita ti bėj laptopit njė recovery tė plotė tė tėrė sistemitd.m.th. riktheva tėrė sistemin e mėparshėm falė njė dokumenti qė gjeta nė google i cili vlen pėr particionet e fshehura. por problemi qendron se nuk mund t'i instaloj programet tė cilat instalohen me crack. Windowsi i rikthyer ėshtė windows vista home premium german version. Sa herė pėrpiqem tė instaloj njė program pas pėrfundimit te instalimit kur perpiqem te bej crack apo patch windowsi e bllokon dhe nuk lejon te kryhet procesi i crackimit. Si mund ta kaloj ket problem. Problemi tjeter ėshtė se windowsi ėshtė gjerman dhe them te drejten nuk kuptoj asgjė si mund ta kthej atė nė gjuhėn angleze. vallė a mund tė jetė vista homepremium multi language apo jo? Pres ndihmen tuaj
    Shiko per versione te krakuara programesh portable.I shkarkon dhe i hap.Nuk ke nevoje te aplikosh krak,pasi jane te krakuara.
    Keto programe jane pa instalues,nuk fusin celesa ne regjister,regjistri nuk rendohet.Nuk ke probleme cinstalimi nqs nuk e do,vetem klik i djathte dhe delete.Jane programe me te vogla ne madhesi dhe punojne shpejt.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Shiko i her a i punojn ventilatorėt a jo. Mos kan zon pluhun.
    Masanej, cili nga ato proceset pėrdor ma shumė cpu?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga FTN_2004 Lexo Postimin
    Pershendetje,

Kam nji problem me kompjuterin, Dell Dimension 4700, te blere ne 2005.

Memorja 2 GB
    HD 160 gb (s'ka rendesi)

Ka disa jave qe punon shume ngadale, kur i bej "restart" punon pak a shume shpejt, po pastaj ngadaleson prap. Psh...2-4 minuta me hap Internet exlorer, disa minuta me hap folderat.
    Kur bej Ctrl Alt Delete, task management thote CPU Usage 100% Processes 52

Kam bere skan me Superantivirus, Malwarebytes, spybot, Symantec, Avira dhe s'kane kap asnje gje serioze.

Ca mendoni qe eshte? Duhet me zevendsu motherboard-ing? Te blej kompjuter tjeter? Ca sugjerohet?

Falemnderit
    Shiko ne task manaxher kush perdor me shume memorje RAM,mund te jete browser,antivirus,programe te tjera aktive ne task manaxher qe te ngadalsojne kompjuterin.Provo edhe ndonje program pastrus dhe optimizues
    regjistri.Shiko edhe ne start up(start/run/msconfig,klik ok.Te dritarja tjeter klik ne start up dhe ua heq shenjen e V-se katroreve te programeve qe ngarkohen me ndezjen e kompjuterit.Cinstalo toolbars si yahoo toolbar/google toolbar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 06-07-2009 mė 16:14
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Irene2060
    Anėtarėsuar
    02-07-2009
    Vendndodhja
    everywhere
    Postime
    66
    me 2 giga dhe te jet i ngadalshem si ka mundsi. sic thane me lart,
    1) shiko temperaturen (ka programe gje matin temperaturen e cpu),
    2) shiko ne task manager kush programe marrin shum perqindie
    3) mund te jete virus qe nuk duket ne task manager (try kaspersky), nuk duhet te installosh shum programme antiviruse. kaspersky do te te kerkoje ti cinstallosh tera te tjerat.
    4) hidhi nje sy dhe nga services.

question: akoma dhe kur i mbyll tera programet eshte cpu 100% ??
    There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Postime
    8
    ventilatori nuk rrokulliset e as nuk jep shenj qe esht ne rrym me siguri ka probleme tjera por megjithat flm shum per mundin tuaj

i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131
    Nese asgje nuk jep shenje, une do te keshilloja te hiqje kabllin e pc qe futet ne korent dhe ta nderoje me ate te monitorit ose me nje tjeter nese ke teper. D.m.th ndryshoje krejt kabllin se ndoshta ben vaki te ket shkeputje brenda ne kabell.
    Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.

i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131
    Nefakt edhe une kam te njejtin problem por ndoshta e ka fain se perdor dy sisteme operative Linux dhe windows gjithsesi po ju tregoj kete foto dhe ju (ekspertet) me tregoni nese kam ndonje gje te tepert qe duhet te mos jet e klikuar.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •