Close
Faqja 178 prej 406 FillimFillim ... 78128168176177178179180188228278 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,771 deri 1,780 prej 4051
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Mo po ca flisni ju se me cmendet.....Jumper, Konfiguim ....A e dini qe CD/DVD Read/Write/Rewride/DL/LS .... eshte Plug and Play ska nevoje per konfigurime.....? I vetmi shpjegim eshte Konflikti i drajverave me njeri tjetrin ose konflikti i Windows Driver per kete paisje, Konflikt i IRQ per kete pasije prandaj po te duash te besh eksperimentime provoje njehere ta heqesh DVD driverin tjeter e ler vetem njerin tjeter testim provo te ndrosh IRQ nese nuk do te hyshderi ne ate pike haroje :P

Ardi
    Ardi me shume mundesi eshte pikerisht kjo qe thua ti, edhe une mendoj se me ndodh nje konflikt driverash aty.
    Do ta provoj nje here kete punen e DVD driverit por problemi eshte se ajo vetem me konfirmon problemin, une dua ta zgjidh. Pra cfare duhet te beje per ta shmangur konfliktin ?
    Kte punen e IRQ nuk ja kam idene keshtu qe ma shpjego pak me teper nese nuk perton

i/e larguar Maska e klodj
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    92
    A nuk me thua si mund ta vendos dhe une nje te tille ne postimet e mia?

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    MorDor, klodj, ēfare po beni?

Nese vazhdoni me keto bisedat jashte temes kam frike se pergjigjet tuaja te fundit do te fshihen. Keni edhe mesazhet private, e dini?

Nuk eshte te problemi te particionimi se ate e kam bere po tani dua ta formatoj dhe me duhen kto driverat qe kam shkruar lart (raid)
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Ditmir,

Tema jote po ndryshon pak; nga pamundesia per t'u futur direkt ne Windows, te formatimi i gjithe 'particionit'. Sidoqofte, nese ke problem me njohjen e ndonje pjese si p.sh. disku, provo njehere keto (duke menduar se ke leje per te hyre ne BIOS):

Shtyp F1 kur shikon figurėn e ThinkPad ne hapjen e laptopit dhe hyr ne BIOS.
    Shko te "Config > Serial ATA (SATA)" dhe vendose 'AHCI' ne Compatibilty.
    Shtyp tastin Esc; shtype perseri tastin Esc.

Shko te "Startup > Boot" dhe levize 'ATAPI CD0' te pika me e larte (1)

Shtyp tastin F10 qe t'i ruash ndryshimet dhe dil. Kompjuteri do te rinise.

Shiko tani nese te njeh diskun apo pjesen qe mbase te duhet.

Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Pershendetje Pratolini,

Ke kaq shume pergjigje ne kete teme, por me duket se mungojne ca gjera nga ana jote. Cilat jane te dhenat e kompjuterit ku po vendos DVD-Writer-in (hapesira e diskut dhe hapesira e lire e diskut, kujtesa fizike, sistemi operativ, SP?)? Ēfare modeli eshte DVD-Writer-i i ri? Sepse ka mundesi qe drajverat qe vijne me te te jene te vjeter dhe ne internet mund te gjesh me te rinjte ndoshta, bashke me ndihmen e postuesve te tjere.

Gjithe te mirat.

Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    MorDor, klodj, ēfare po beni?

Nese vazhdoni me keto bisedat jashte temes kam frike se pergjigjet tuaja te fundit do te fshihen. Keni edhe mesazhet private, e dini?
    Ai jo une sorry...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Kjo ishte faleminderit BHGOD.
    IShte nji nga pergjigjet qe gjeta edhe me google.
    A mund te ma shpjegosh pse behet nji konfigurim i till , nuk do ishte me mire po te ishte direkt kompatibel?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Ju flm te gjithve per ndihmen dhe keshillat qe me keni dhen.
    Une veprova ashtu si ju me keshilluat por pa asnje rezultat.
    Problemi vazhdon po i njejti.
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Nqs ne ekran bashke me ngrirjen e miut te shfaqen viza te vogla
    si milingona vertikale !!!!!!!!!!!! qe pershkojne ekranin nga lart poshte ose vija horizontale te nderprera,atehere duhet te jete problem mungese videokarte ose azhurnim i drajverit grafik ne madherbord,ose azhurnim a drajverit te videokartes per kompjutera me videokarte.
    Ky eshte problemi qe shfaqet ne monitor, '' viza si milingona vertikale''
    dhe ngrin komplet pc-n.
    Kur cova pc-n per kontroll tek ekspertet ata me than se graphic card eshte e mjaftueshme per pc-n qe une kam,dhe nuk me nevojitet tjeter.
    Ne Pc nuk eshte gjendur asnje lloj problemi,pasi eshte kaluar cdo pjes e saj ne test (jo vetem nje here)
    Une loz disa online games dhe kam vene re se kur jam duke lozur nqs hap ndonje website per te pare videos,aty shfaqet me shpesh problemi.
    Ľųšŧ ļŋ Ťħųūġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anėtarėsuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Komjuteri nuk do rroj me shume se njeriu; shite bli tjeter

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •